Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Canım bende sekiz sene once siğil cikti ama bu illet in bu kadar tehlikeli oldugunu daha yeni öğrendim cahillik iste daha yeni test yaptim sonuc pozitif. Bu yillar icinde Dort çoçuk dogurdum zannetmiyirum Bilmiyorum yani bulasin bu kadar kolay olabilecegini oyle birsey olsaydi doktorlar uyarirdi yada yazardi oyle birsey

Ben kaç doktora gittiysem geçmez takma bu kadar dediler bana da bir de şey sorucam 8 sene önce çıktı ve siz bu 8 sene içinde mi çoxuk yaptınız yani bilmediğiniz için çok sakınöadınız da çocukları öyle mi? Herhangi bir sorun yaşamadınız dimi çocuklarla ilgili k. Bakmayın çok soru soruyorum da çoxuk düşündüğüm için endişeleniyorum belki de bilmemek en güzeli bakın bilmeden daha mutluydunuz sadece takip yapıp kafaya takmasak iyi ama olmuyor malesef

Bir de çocuklar sezeryanla mı oldu ve çocukşarken olmadan ya da hamileyken var mıydı bu hpv
Evet sezeryanla bu doktorların hicbirsey umrunda degil genital siğil gecirdim dedigim halde bana zorla normal doğum yaptirmaya calistilar ama Allah tan normal olamdi bende uzlmustim neden normal olmadi diye simdi sukrediyorum bunun bu kadar tehlikli oldugunu gecte olsa öğrendim simdi biyopsi sonucu bekliyorum

Anladım iyi ki olmamış her işte bir hayır var umarım tertemiz çıkar sonuçta tip ne sizin yüksek mi benim düşük yaktırdım daha çıkmadı bakalm sizinde ya kıldıktan sonra tekrarlamadı hiç galiba o hamilelikte fln da?

Aynen oyle canim bilmiyordum bilmemek bi ya Dan en iyisi ama bilmeden de olmuyor onlem Almak lazim sukur cocuklarim hepsi saglikli bi sorun yok sukur

Benim yuksek tiplerden tip 56 sanirim bi kac kere cikti bi kere aldara kullamdim diyerleri kendiliginden gecti

Kizlar bnde agiz konusunu kafaya taktim. Kbb ye gittin bir sey yok dedi. Birde agiz cok karisik bi yer . Mesela dil kokune dogru ve yanlarinda papilla var sigil gibi gorunuyo ama dogal onlar . Dil altinda et parcasi olursa bunlar tukuruk bezi atilimiymis . Doktor souledi . Bide agzimin bi yerinde yada dilimde bi sey gorsem aciyorum fotograflarla karsilastiriyorum. Yani iyice psikolojimi bozdum.l bende .

Çok büyük geçmiş olsun, teşhis tamamen kondu mu net şekilde ağızda hpv pozitif misiniz? Hangi tip yada tipleri taşıyorsunuz? Özür dileyerek soruyorum oral sex durumu var mıydı ilişkiniz boyunca yoksa yalnızca öpüşmeyle mi alakalı olduğunu düşünüyorsunuz? Teşhis tam anlamıyla konduysa takip doktorunuz ne dedi, yakılma durumu yoksa nasıl bir süreç seyredeceksiniz?

Teşhis henüz konulmadı, sonuçların çıkmasına 3 hafta. O dediğinizden olmadı, ama onun eli değip, sonra eli ağzıma deymişliği olabilir. Ama ağzında olduğunu düşünüyorum, sonrasinda benim dilim beyazlayinca onun dilini görmek istedim, göstermedi, beyaz değil dedi, hem herkeste olabilir beyazlik dedi. Teşhisim konmadı henüz ama malesefki siğil vs oluşmaya başladı, yanilmayı çok istiyorum ama boğaz ağrım, şişlik vs eskiye göre daha sık. Iki gunde bir, sürekli

Siğil oluştuğunu internetten baktığınız görsellerden yola çıkarak mı söylüyorsunuz? Şişlikten bahsettiğiniz şey bademcik mi? Çok fazla gerilmişiniz sonuç çıkmadan kesin bir yargıda bulunmayın bence,belkide başka bir şeydir bağışıklık sisteminizde problem vardır vs. Çünkü ağızda görülme olasılığı çok çok düşük ihtimal aslına bakarsanız.

Be
Belki dilin dogal yapisi olabilir . Eminmisiniz sigil olduguna . Ayrica dil ustunde beyaz tabaka herkesde olabiliyo. O mantar yada pamukcuk dan kaynaklaniyo.

Be

Belki dilin dogal yapisi olabilir . Eminmisiniz sigil olduguna . Ayrica dil ustunde beyaz tabaka herkesde olabiliyo. O mantar yada pamukcuk dan kaynaklaniyo.
Sigara ve alkol kullanmıyorum, zararli seylerden de hep uzak durdum, benim dilim pembeydi, sağlıklıydı. Sağ yanda pütürlü bi çıkıntı var, dil köküne doğru. Dr normal demişti, ama şimdi büyüdü gibi bir de ona yakın iki tane birbirine yakin yağmur damlacığı gibi bir şey çıktı. Diger tarafta da iki tane aynı sekilden çıkmış, çok minikler. 20 lik disimin yanindaki sert damakta, arka duvara doğru şeffaf bir kabarcık. Alt dudak icinde ve küçük dil üzerinde de seffaf bi kabarcık. Be de bademcikler üzerindekiler. Çok araştırmaktan stresten mi oldu bilemiyorum. Ama var bir şeyler, bu zaman kadar hiç olmayan şeyler. yanılmak için dua ediyorum. Çok korkuyorum.

Kızlar yarın sabah kolposkopi yapılacak.
hpv 16.enson cin1 cıkmısti hpv16 yine pozitif gelince tekrar kolposkopi gunu verdiler.umarim iyi sonuclar alirim.

canım bak dil kökünde sağ ve solda baya yuvarlak yapılar var onlar kendi yapısı dilin ayrıca su damlacıkları sıcak şey içince olabiliyor 1. 2 güne patlar farketmezsin bile bence sen bunu çok taktın onlar siğil olsa doktora gitmişsin hiç farketmez ler mi dil kendini çok çabuk yeniliyormuş çok nadir dil de bence kendini yıpratma çok doktor anlardı

Gözünüz aydın sizin ağız testi de sanki pozitif ti yanlış mı hatırlıyorum o da negatif oldu mu ne oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…