How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

merhaba bayanlar vestibular Papila diye bir şey var Google’da bakarsanız bende bunlardan mevcut çok minik siğil değil dedi doktor ama endişeliyim aynı soruna sahip biri var mı gerçekten doğal bir oluşum mu çünkü uzun süredir var

Hic bilmiyorum sekiz sene once sigillerimi yaktim doktor bana o zaman hicbirsey demedi bu konuda hicbirsey hpvnin tehlikeli oldugunu bilmiyordum. Ilk defa hpv testi yaptim pozitifim yuksek tiplerden 56
Eşiniz tedavi oldu mu belki cinselliğe devam ettiğiniz için kalıcı olarak kalmıştır ya da iç kısma baktırdınız mı tedaviniz tam mı yapıldı?

Bir doktor bana bu vücuttan atılma olayının virüs yüküyle alakalı olduğunu söylemişti virüse çok maruz kaldıysan siğilin çok çıkar ve uzun süre kalır virüs yükü azsa eğer bir iki siğil çıkarırsın sonra vücut atar bunu ama görüyorum ki bir iki siğilden 8 yıla uzanan bir pozitiftik.. gerçekten artık şaşırıyorum

Ben artık başıma ne gelicek ne zaman kanser olucam diye beklemekten yoruldum valla ne biçim doktor bunlar demek istemiyorum neden özel değilse dr lar yakalım bitti moduna giriyor takip etmiyor. Bilgi vermiyor. Dünyada herkes hiv ne biliyor ama hpv sorsan o ne Diyecek bir çok insan var. Ama kanser yapıyor!!? Aşısı var ama ülkemizde zor bulunuyor bulunsa da çok pahalı. Bizim ülkemizde bu kadar basit mi insan sağlığı gerçekten!? Eminim burda bir çok insan yaşayınca ne olduğunu öğrenmiştir.

Hic bilmiyorum sekiz sene once sigillerimi yaktim doktor bana o zaman hicbirsey demedi bu konuda hicbirsey hpvnin tehlikeli oldugunu bilmiyordum. Ilk defa hpv testi yaptim pozitifim yuksek tiplerden 56
benimde aynı şekilde 6-7 sene önce siğil çıkmıştı kadın doğum doktoruna gittim ilaç verdi geçti hiç söylemedi hpv falan diye tamamen tesadüf eseri ketemde smear verince daha yeni öğrendim hpv 31 pozitif olduğumu ve dünyam yıkıldı resmen smearla takip oluyordum bu ayki kontrolde smear da sıkıntı çıkınca kolposkopi ve biyopsi oldum onda da cin1 çıktı ama yaşayan ölüye döndüm resmen rabbim hepimize şifa versin İNŞAALLAH

E
Eşiniz tedavi oldu mu belki cinselliğe devam ettiğiniz için kalıcı olarak kalmıştır ya da iç kısma baktırdınız mı tedaviniz tam mı yapıldı?
Esim tedavi olmadi diyorum ya olayin cidiyetini yeni ogrendik sigillerimi yaktirdigim hastane ozeldi amma bana bu konuda hic bilgi verilmedi bende sans eseri test yaptim kolposkopi oldum ama rahim içinde kanama varmis birsey de goremedi biyopsi aldi kolposkopi yapan insanliktan nasip Almamis doktor sende birsey var diyip durdu Ben ne yapacagimi ne diyecegimi sastim kaldim hersey bi anda oldu

Amin
benimde aynı şekilde 6-7 sene önce siğil çıkmıştı kadın doğum doktoruna gittim ilaç verdi geçti hiç söylemedi hpv falan diye tamamen tesadüf eseri ketemde smear verince daha yeni öğrendim hpv 31 pozitif olduğumu ve dünyam yıkıldı resmen smearla takip oluyordum bu ayki kontrolde smear da sıkıntı çıkınca kolposkopi ve biyopsi oldum onda da cin1 çıktı ama yaşayan ölüye döndüm resmen rabbim hepimize şifa versin İNŞAALLAH
Amin canim hikayelrimiz benziyor bende biyopsi sonucumu bekliyorum bunca yil kotu birsey olmusmu diye korkuyorum ama daha 9ay once dogum yaptim dorduncu sezeryanimdi diye devamli takip halindeydim Kafama takilan şey rahim icindeki kanama Neyin nesi yanlis giden birsey olsaydi kadin dogum doktorum bunu faketmezmiydi kafamdaki sorular bitmiyor

• Beğen
Reactions: fdn
Amin
Amin canim hikayelrimiz benziyor bende biyopsi sonucumu bekliyorum bunca yil kotu birsey olmusmu diye korkuyorum ama daha 9ay once dogum yaptim dorduncu sezeryanimdi diye devamli takip halindeydim Kafama takilan şey rahim icindeki kanama Neyin nesi yanlis giden birsey olsaydi kadin dogum doktorum bunu faketmezmiydi kafamdaki sorular bitmiyor
O deli sorular hiç bitmiyor canım artarakta çoğalıyor sizde şuan siğil varmı

E
Esim tedavi olmadi diyorum ya olayin cidiyetini yeni ogrendik sigillerimi yaktirdigim hastane ozeldi amma bana bu konuda hic bilgi verilmedi bende sans eseri test yaptim kolposkopi oldum ama rahim içinde kanama varmis birsey de goremedi biyopsi aldi kolposkopi yapan insanliktan nasip Almamis doktor sende birsey var diyip durdu Ben ne yapacagimi ne diyecegimi sastim kaldim hersey bi anda oldu
Umarım en kısa sürede atlatır temiz sonuç alırsınız. Kendinize dikkat edin lütfen bu süreçte. Geçmiş olsun 🙏

Back