How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Sigilden bahsediyosan o gecer belki ama bende 16 vardi ben doktoruma sordum ben negatif olduktan sonr esimde var sonucta dr dediği 16 ya bağışıklık kazaniyosun o tip.bidaha bulasmaz ama baska tip esinde varsa o bulasir seklinde soyledi
Eşlerdeki hpv ve tiplerini nasıl öğreniyorsunuz

Merhaba canim bu surecte duzenli olarak ilk bir ay probolis kullandim sabahlari ac karna bir tatli kasigi corek otu yagi ve buyuk bir bardak suya gercek elma sirkesi bir iki kasik ictim gunde iki kupa yesil cay bol limonlu ilk aylar geceleri bir bardak kefir yogurt tuketmeye ozen gosterdim birde immutor kompleks var 3ayda onu kullandim camasirlarimi utuledim gunluk ped kullanmadim cinsel iliskide kondom kullandik birde ben vajinal dus cok yapardim iliskiden once sonra sampuanla cok yikardim onu biraktim yani bunlari duzenli uygulamYa calistim
Propolis bende kullanıyorum ama siz sıvı olandanmı kullandınız ben tanecikli olandan kullanıyorum yeşil çayı kendinizi demleyerek içtiniz

Propolis bende kullanıyorum ama siz sıvı olandanmı kullandınız ben tanecikli olandan kullanıyorum yeşil çayı kendinizi demleyerek içtiniz
Eslerde nasil öğreniliyor bilmiyorum tipleme problois sivi olan evet yesil cay da aktarda Acik satilanlardan aliyorum sallama posetlerden degil canim

Fikirlerinize ihtiyacım var :(
Ben siğilim yok sanıyordum ve ilişkim oldu sonrasında içim rahat etmedi ve doktora göründüm ve birçok siğilim varmış yaktırdım .. şimdi düşünüyorum erkek arkadaşıma bulaşmışmıdır diye çok huzursuzum ya :( ve bu konuyu ona asla söyleyemem de :( napcağımı hiç bilmiyorum :(

Bir sey sormak istiyorum rahmi aldirmak ho
Evet yok eder, serviksin olmadığı yerde hpvde olmaz fakat son raddeye kadar böyle bir şeye gerek yok diye düşünüyorum.
O son radde korkutuyor beni.gec kalinirsa diye endise ediyorum duzenli kontrollere gidiyorum ama iste yinede endiseliyim

Fikirlerinize ihtiyacım var :KK43:
Ben siğilim yok sanıyordum ve ilişkim oldu sonrasında içim rahat etmedi ve doktora göründüm ve birçok siğilim varmış yaktırdım .. şimdi düşünüyorum erkek arkadaşıma bulaşmışmıdır diye çok huzursuzum ya :KK43: ve bu konuyu ona asla söyleyemem de :KK43: napcağımı hiç bilmiyorum :KK43:

Geçmiş olsun, üzücü bir durum. Kendisini de konuyla alakalı bilgilendirin bence, farkına sonradan varmışsınız güzelce durumu izah edin ki kendisinde siğil çıkarsa ne oluyor diyip şaşırmasın,eğer ki gizlerseniz partnerinizden bu cinsel şiddete girer.

Bir sey sormak istiyorum rahmi aldirmak ho
O son radde korkutuyor beni.gec kalinirsa diye endise ediyorum duzenli kontrollere gidiyorum ama iste yinede endiseliyim

Düzenli kontrole gidiyorsunuz içinizi ferah tutun lütfen,daha önce konuştuk mu hatırlamıyorum ama çocuğunuz varsa eğer avantajlı olursunuz o noktada 🥰

Düzenli kontrole gidiyorsunuz içinizi ferah tutun lütfen,daha önce konuştuk mu hatırlamıyorum ama çocuğunuz varsa eğer avantajlı olursunuz o noktada 🥰
Iki cocugum var 3 dur test yaptiriyorum hpv 16 pozitif cikiyor.en son cin1 kolposkopi sonucu smear hep temiz cikiyor.pazartesi kolposkopi yapilacak yeniden ama adetim 7 gun suruyor 5.gun tam bitti diyorum birdaha kaniyorum.sonra bitiyor.(buarada spiralde var) akintilarim var endiselendiriyor bunlar beni

Iki cocugum var 3 dur test yaptiriyorum hpv 16 pozitif cikiyor.en son cin1 kolposkopi sonucu smear hep temiz cikiyor.pazartesi kolposkopi yapilacak yeniden ama adetim 7 gun suruyor 5.gun tam bitti diyorum birdaha kaniyorum.sonra bitiyor.(buarada spiralde var) akintilarim var endiselendiriyor bunlar beni

Leep olmadıysanız onu bir deneyin dilerseniz, iyi bir cerrah sınırları 0'a kadar temizler. 😘

Cin1 de islem.yapmiyorlar devlette ozelede butcem yetmiyor.cok pahali.su kolposkopiyide yapalim bakalim sonrasi ne olacak

Endişenizi çok çok iyi anlıyorum, haklısınız böyle hissetmekte ama bir tık gerçekçi olup rahat davranmakta fayda var. Belki 1 yıl sonra kendiliğinden gerileyecek böyle düşünün buna odaklanın,aksi takdir de zaten icab edilen neyse o uygulanacaktır☺ Biliyorum zor ama endişe etmenizi gerektirecek bir şey yok henüz,belki de hiç olmayacak. Kolposkopi sonucu az çok nereye yol alacağınızı belirleyecektir zaten, bu noktadan sonra top sizde ve hekiminizle izleyeceğiniz süreçte.

Endişenizi çok çok iyi anlıyorum, haklısınız böyle hissetmekte ama bir tık gerçekçi olup rahat davranmakta fayda var. Belki 1 yıl sonra kendiliğinden gerileyecek böyle düşünün buna odaklanın,aksi takdir de zaten icab edilen neyse o uygulanacaktır☺ Biliyorum zor ama endişe etmenizi gerektirecek bir şey yok henüz,belki de hiç olmayacak. Kolposkopi sonucu az çok nereye yol alacağınızı belirleyecektir zaten, bu noktadan sonra top sizde ve hekiminizle izleyeceğiniz süreçte.
Cok tesekkur ederim .bu soylediklerinizi ben kendime soyluyorum.ama tesir etmiyor baskasindan duyunca daha etkili galiba.

Cok tesekkur ederim .bu soylediklerinizi ben kendime soyluyorum.ama tesir etmiyor baskasindan duyunca daha etkili galiba.
Bemboo sende spiral var saniyorum spirali cikartirsan en azindan 6 ay korunmyA calissan bagisiklikga yuklensen bide boyle denesen yani sen neler yapiyorsun

Bemboo sende spiral var saniyorum spirali cikartirsan en azindan 6 ay korunmyA calissan bagisiklikga yuklensen bide boyle denesen yani sen neler yapiyorsun
Evet cnm spiral var bende ama prezevatif kullaniyor esim bu hpv den dolayi.imutor kompleks ve probolis basladik.yesil cay zaten iciyordum.bakalim

Evet cnm spiral var bende ama prezevatif kullaniyor esim bu hpv den dolayi.imutor kompleks ve probolis basladik.yesil cay zaten iciyordum.bakalim
Spiral bazi kadinlarda enfeksiyonu arttiyomus diye duydum ne derece dogru bilmiyorum cikarttirsan dogal sürecine birasksan aslinda bende aylik igne oluyordum hpvdensonra biraktim acikcasi

Leep olmadıysanız onu bir deneyin dilerseniz, iyi bir cerrah sınırları 0'a kadar temizler. 😘
bende hpv 31 vardı kolposkopi ve biyopside cin1 çıktı doktorum bidahaki kontrolde smear da sıkıntı çıkarsa leep yapıcam dedi bu işlem nasıl yapılıyor dahamı etkili oluyor

Cin1 de leep gereksiz benim doktorum 3seans kriyoterapi yaparak tedavi etmisti.Ikinci bir gorus alin derim.leep o kadar zararsiz bir islem degil sonucta rahim agzinin bir bolumunu aliyor.

Cin1 de leep gereksiz benim doktorum 3seans kriyoterapi yaparak tedavi etmisti.Ikinci bir gorus alin derim.leep o kadar zararsiz bir islem degil sonucta rahim agzinin bir bolumunu aliyor.
Cin 1 de takip ediyoruz bağışıklık baskılayabiliyor 6 ay sonra kontrolde tekrar bakıcaz dedi ama tabi ben 6 ay beklemeden gidicem 3 ay sonra belki ozaman kriyoterapi dermi şuan sabırsızlıkla beklemedeyim en zorda beklemek zaten

Back