Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim smear herkese yapılan suruntu alındı işte sonuc negatif temiz çıktı benim genital de sigil yok makatta vardı yani negatif çıkması hpv olmadığımı göstermez miAynen hpv dna smear istiyorum derseniz tipinide öğrenirsiniz ayrıyetten smear geniş kapsamlı herşeye bakıyor vajinada mantar flora bozukluğu hepsi çıkıyor
Yani tekrar mi smear yapmalıyım yada hpv var mı diye başka test mi lazımBenim smear herkese yapılan suruntu alındı işte sonuc negatif temiz çıktı benim genital de sigil yok makatta vardı yani negatif çıkması hpv olmadığımı göstermez mi
Siz hpv testi yapin ketemde aile hekimkerinde yapiliyor benimde smir temiz çıkmıştı ama bende hpv varYani tekrar mi smear yapmalıyım yada hpv var mı diye başka test mi lazım
Ketemde hpv testi 5 yılda bir yapılıyormuş özelde yada herhangi devlet hastanesinde yapıyorlar mı tekrar hpv testiSiz hpv testi yapin ketemde aile hekimkerinde yapiliyor benimde smir temiz çıkmıştı ama bende hpv var
Tmm en kısa zamanda gidip yaptircamSiz hpv testi yapin ketemde aile hekimkerinde yapiliyor benimde smir temiz çıkmıştı ama bende hpv var
Bildigim Kadariyla negatif ciktigimizda 5yilda bir yapiliyor.ama ozel hastaneler yapiyor sanirim biraz yuksek fiyata Ben aile hekimimde yaptirdim sizde bi sorun aile hekiminizeKetemde hpv testi 5 yılda bir yapılıyormuş özelde yada herhangi devlet hastanesinde yapıyorlar mı tekrar hpv testi
Ne kadar arayla yaptırdınızBildigim Kadariyla negatif ciktigimizda 5yilda bir yapiliyor.ama ozel hastaneler yapiyor sanirim biraz yuksek fiyata Ben aile hekimimde yaptirdim sizde bi sorun aile hekiminize
Ben smear yaptırdım sonuç negatif sigilim anüs deydi doktor hpv yok dedi ama anusumde ufak bı tane var tekrarlamış cerrahi işlemden sonra hpv olup olmadığı smear da belli olmuyor mu yoksa başka bir testi mi var normal spektum suruntu alındı yollandıArkadaşlar hepinize merhabalar öncelikle umutsuzluğu aklınızdan çıkarın hpv biten bir hastalık böyle olmasının sebebi çaresine bakmamış olmanız ahcc kullandım ben 6 ay 1 sene 3 ay oldu ilk siğilimi çıkaralı en son Mart’ta yaktırmıştım Aralık ayının başında test yaptırdım mavi labda hpv negatif arkadaşlar umarım hepiniz bir gün bu sonucu alırsınız. Hpv herşeyden çok psikolojimizi yiyor buna izin vermeyelim. Kendimde hemşireyim bu arada,hepinize sağlıklı günler diliyorum
Beni yanlis anlamayin ama bugun cin2 teshisinden biyopsi oldum. doktorumada bu urunu kendim icin sordum.Hpv yi negatife ceviriyormus diye.biliyorum o urunu ama bunlar safsata bir ise yaramiyor dedi.oyle olsa hpv yi hastaliktan silerdik dedi.Ama baska doktor onerileri geldi mi bu urun ici bilmiyorum.Aklim karistiKızlar ahcc yi hepsiburada sitesinden sipqris edicem . Time marka . Guvenilir olur mu sizce ?
Bende cok arastirdim . Sonucta pahali bi ilac ve maddi yonden zorliyicak bi ilac . Emin olmak istiyorum bende . Doktorlardan tavsiye edenlerde var boyle dusunenlerde . Benim dusuk riskli . Umudumu bu ilaca bagladim . Denicem ben bebek yapmak icin bile negatif olmayi sart koydum kendimeBeni yanlis anlamayin ama bugun cin2 teshisinden biyopsi oldum. doktorumada bu urunu kendim icin sordum.Hpv yi negatife ceviriyormus diye.biliyorum o urunu ama bunlar safsata bir ise yaramiyor dedi.oyle olsa hpv yi hastaliktan silerdik dedi.Ama baska doktor onerileri geldi mi bu urun ici bilmiyorum.Aklim karisti
Hpv testinde tum tipleremi bakildi yoksa sadece dusuk riskleremiKızlar selam bir sorum olacak hpv negatif smear normal sitoloji geldi ama bazen bakınca gözle görünmeyen dokununca anlaşılan çok küçük tümsekler hissediyorum orda. İki doktor da siğil olmadığını söyledi. Aranızda böyle bişey yaşayan var mı? Genital siğil görsellerine bakınca karnabahar gibi dehşet şeyler çıkıyor ama sanırım onlar ilerlemiş hali. Bu meret nasıl görünür?
Araştırma hastanesinde baktırdım. Asistana da sordum hepsine bakıyor musunuz diye. Dedi ki 200den fazla türü var hepsini bilemeyiz ama en yaygın olanları tarıyoruz. Eğer bizim taramadığımız bir tür çıkarsa da pozitif tanımsız yazar dedi.Hpv testinde tum tipleremi bakildi yoksa sadece dusuk riskleremi
Ben de araştırma hastanesinde yaptırdım. Yüksek risklilere bakıyorlar. Kağıtta zaten hangi tiplere bakıldığı yazıyor tek tek. Benim siğillerim olmasına rağmen negatif geldi testim. Çünkü düşük riskli tip taşıyorum.Araştırma hastanesinde baktırdım. Asistana da sordum hepsine bakıyor musunuz diye. Dedi ki 200den fazla türü var hepsini bilemeyiz ama en yaygın olanları tarıyoruz. Eğer bizim taramadığımız bir tür çıkarsa da pozitif tanımsız yazar dedi.
var ben. vestibular papillae adında bir şeymiş bendeki google görsellerde aratabilirsiniz. hpv kaynaklı değil, yani sıkıntılı bir durum yok ama görüntüsü siğili andırıyor. zaten hpv testiniz negatif çıkmış. türkçe makalenin linkini ekliyorum. http://www.journalagent.com/turkderm/pdfs/TURKDERM_46_4_220_222.pdfKızlar selam bir sorum olacak hpv negatif smear normal sitoloji geldi ama bazen bakınca gözle görünmeyen dokununca anlaşılan çok küçük tümsekler hissediyorum orda. İki doktor da siğil olmadığını söyledi. Aranızda böyle bişey yaşayan var mı? Genital siğil görsellerine bakınca karnabahar gibi dehşet şeyler çıkıyor ama sanırım onlar ilerlemiş hali. Bu meret nasıl görünür?
Brnimde aynen boyle . Sadece yuksek risklere bakildi negatif cikti. Ama sigilim varBen de araştırma hastanesinde yaptırdım. Yüksek risklilere bakıyorlar. Kağıtta zaten hangi tiplere bakıldığı yazıyor tek tek. Benim siğillerim olmasına rağmen negatif geldi testim. Çünkü düşük riskli tip taşıyorum.