• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Peki tüy temizliğini neyle yapıosun makaslami aliyosun
Hayır açık gözenekten kesikten aktif siğil in varsa yerleşiyor ürüyor.. Siğilim varken eldivenle çekiyordum sonra bitti tedavim nüx etmedi eskisi gibi ayrıyetten yeni enfekte olanlar vücud 2 yıl sonunda siğil den arındır yor bağışıklık bastırıyor bu arada olan siğillerden kurtulmaya bakın Şuan ağdayla alıyorum temiz oldugu için laser yaptırıyordym gebe kaldım gerçi hoş lsserden sonuçta alamadım ..Bu ara da 4 yıl oldu benim tedavisiydi osuydu busuydu geçmiş sayfalarda birsürü yazılar var oralardan daha çok bilgi edinirsinizz..

Ay ne bileyim korktum inşallah ben de olurum bekliyorum.yaşım genc peki negatif olduktan sonra eşimizde varsa yine bize geçiyor mu

Kızlar bu hafta kontrole gidecektim, bademciklerim şiştiği için antiseptik kullandım vajinal mantar yaptı, şimdi mantar kurusun enfeksiyonsuz gitmek istiyorum çünkü smear'a yansımasın diye. Randevu alıp gittikten sonra şurada konuştuğumuz her konuyu kendi hocamla detaylandıracağım, toparladığım tüm soruları teker teker soracağım. Kontrolden sonra ki 10 gün içerisinde negatif olmuş muyum hala pozitif miyim öğreneceğiz.

Kızlar bu hafta kontrole gidecektim, bademciklerim şiştiği için antiseptik kullandım vajinal mantar yaptı, şimdi mantar kurusun enfeksiyonsuz gitmek istiyorum çünkü smear'a yansımasın diye. Randevu alıp gittikten sonra şurada konuştuğumuz her konuyu kendi hocamla detaylandıracağım, toparladığım tüm soruları teker teker soracağım. Kontrolden sonra ki 10 gün içerisinde negatif olmuş muyum hala pozitif miyim öğreneceğiz.
Doktorun kim nerede

selam herkese

2017 de bu siğiller çıktı bende , umursamadım , ağustos 2018de neymiş bunlar baktırayım diye bezmialemde dr serdar aydına gittim, 6 taneydi, smear testinde hpv çıktı, önce siğilleri yaktı, sonra kolposki yaptı, hpv 16 taşıyıcısı olduğum ve cin 2 olduğunu söyledi leep yapalım dedi, sonra başka dr ları göreyim dedim, çapa da halil hocaya gittim, o da kolposkopi yaptı smear aldı sonuç, sen de bişey yok temizsin, ve ben 8-9 aydır kendimi yiyorum hangisinin dediğine inanayım diye, bildiğiniz para tuzağı peşinde olmayan, güvenilir ve bu konuda uzmanlaşmış, istanbulda dr var mı kadınlar? yardımlarınız için teşekkürler şimdiden

Kızlar selam, hepinize geçmiş olsun. Ben bu zıkkımın ne olduğunu geçtiğimiz yaz öğrendim. O zamanki erkek arkadaşım olacak insan müsveddesinde çıkmış. Zaten çok sık birliktelik yaşamıyorduk epey ara vermiştik. Ne olduysa o zaman olmuş. Bunda lezyon çıkınca bana yükseldi senden geldi diye. Ama mümkünatı yok çünkü benim ilk ilişkim oydu. Sonra kavgası kıyameti ayrı mevzu ben araştırma hastanesine gidip test yaptırdım. Negatif çıktım. Smearım da temiz çıktı. Bu haysiyetsizi de hayatımdan çıkardım. 6 ay olacak ama psikolojim bozuldu diken üzerindeyim. Sanki her an siğil çıkacakmış gibi korkuyorum. Sürekli kendimi muayene ediyorum. Gezmediğim doktor kalmadı. En ufak kıl köküne huylanıp doktora taşınıyorum. Aşımı da oldum iki doz. Üçüncüyü bekliyorum. Şimdi size soracağım şey şu, negatif çıkmışken ve de hiç siğil çıkarmamışken pat diye bi anda çıkabilir mi? Diğer bir sorum da ilişkilerinizden ne kadar süre sonra lezyon çıktı? Mesela bazıları diyor ki ilişkimden iki sene sonra lezyon oluştu. Böyle bir şey mümkün mü?

Kızlar selam, hepinize geçmiş olsun. Ben bu zıkkımın ne olduğunu geçtiğimiz yaz öğrendim. O zamanki erkek arkadaşım olacak insan müsveddesinde çıkmış. Zaten çok sık birliktelik yaşamıyorduk epey ara vermiştik. Ne olduysa o zaman olmuş. Bunda lezyon çıkınca bana yükseldi senden geldi diye. Ama mümkünatı yok çünkü benim ilk ilişkim oydu. Sonra kavgası kıyameti ayrı mevzu ben araştırma hastanesine gidip test yaptırdım. Negatif çıktım. Smearım da temiz çıktı. Bu haysiyetsizi de hayatımdan çıkardım. 6 ay olacak ama psikolojim bozuldu diken üzerindeyim. Sanki her an siğil çıkacakmış gibi korkuyorum. Sürekli kendimi muayene ediyorum. Gezmediğim doktor kalmadı. En ufak kıl köküne huylanıp doktora taşınıyorum. Aşımı da oldum iki doz. Üçüncüyü bekliyorum. Şimdi size soracağım şey şu, negatif çıkmışken ve de hiç siğil çıkarmamışken pat diye bi anda çıkabilir mi? Diğer bir sorum da ilişkilerinizden ne kadar süre sonra lezyon çıktı? Mesela bazıları diyor ki ilişkimden iki sene sonra lezyon oluştu. Böyle bir şey mümkün mü?
Herkesin vücudunda tepkisi farklı ki, kiminde 1 haftada belli olur kiminde 10 yılda ortaya çıkar demişti bir Dr... Zayıf bağışık olunca ortaya çıkıp bağışıklık yükseltince negatif olanlar çok... Sen yinede her yıl smear ver... Zaten hasta olmayı bırak bir kadın her yıl düzenli smear vermeli

Back