• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Evet... biyospsi sonuclarim cikti...hpvliyim artik. 1 ay boyunca kullanmam iicin aldaara krem verildi, gerileme olmazsa yakilacakmis. Su bir ay surecte de hangi tip olduguna bakilacakmis rahimden suruntu alinarak. Bu da biyopsi gibi aci verici sekilde mi olacak? Dunyam karardi.

Evet... biyospsi sonuclarim cikti...hpvliyim artik. 1 ay boyunca kullanmam iicin aldaara krem verildi, gerileme olmazsa yakilacakmis. Su bir ay surecte de hangi tip olduguna bakilacakmis rahimden suruntu alinarak. Bu da biyopsi gibi aci verici sekilde mi olacak? Dunyam karardi.
Biyopsiniz de ne çıktı. Sürüntü alınırken yani tipleme için acı duymazsınız

Hpv 31 dirençli ve zor bi hpv grubudur canım en dirençli ve zor olarak geçen grup arasında 16-18-31-33 yemene içmene dikkat et ahcc kullan mutlaka ben senin yerinde olsam 6 ay değil 9 ay kullanırdım bende test yaptırdım arkadaşlar dua edin inşallah negatifi alırım uzun bir süredir yoktum🙏🏻
Rabbim korktuğuna uğratmasın inş🙏merde ve Ne kadara yaptırdın bende düşünüyorumda

Ya kızlar hpv tatlı tatkı kaşındırıyordu ne güzel gebelik ne zor ya vajen üstte sivilce çıkmıştı 2 ayda zor geçti en azından gözle görülür yerdeydi kalçada çıban çıkması nedir ya sürtünmeyle canımı alıyor bide kabarmış kaba etim nasıl kurtulurum oturamıyorum 😭hormonlardan oluyor heralde Bi önerisi olanlar varmı bide doğumum yaklaştı ben hangisinin acısına dayanıyım
Sezeryanmi olcan

Ya kızlar ben gebeyim hpv li Aralık 27 doktorum sezeryan yapalım dedi bende öyle istedim tabiki ama bebeğim 39 haftayı aralık 30nda dolduruyor doktor 31 nde ve yeni yıl 1 nde izne çıkıyormuş bende 2 sinde yapalım o zaman dedim beklerim oda bebek beklerim bilmiyoruz dedi ben seni 27 snde alıyım ama araştırmalarıma ve eski doktoruma göre ilk gebeliğin oldugu için 39 haftayı tam doldurmam gerekmiş napmalıyım ya bebeğim sağlıksız doğarsa 2 gün farkla ne yapıyım bilemedim 🙄😣 doğum yapan varmı aranızda

Kızlar bana da eşimden bulaştı yeni evliyiz ama 1.5 senedir var bende.hpv 16 ve yüksek tiplerde cocuk olmuyor diyorlar dogru mu

Ya kızlar ben gebeyim hpv li Aralık 27 doktorum sezeryan yapalım dedi bende öyle istedim tabiki ama bebeğim 39 haftayı aralık 30nda dolduruyor doktor 31 nde ve yeni yıl 1 nde izne çıkıyormuş bende 2 sinde yapalım o zaman dedim beklerim oda bebek beklerim bilmiyoruz dedi ben seni 27 snde alıyım ama araştırmalarıma ve eski doktoruma göre ilk gebeliğin oldugu için 39 haftayı tam doldurmam gerekmiş napmalıyım ya bebeğim sağlıksız doğarsa 2 gün farkla ne yapıyım bilemedim 🙄😣 doğum yapan varmı aranızda
Hiç dertlenme ben 38 hafta bile olur endişelenecek bir şey yok

Back