• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Arkadaslar bi kac gundur aldara kreme basladim ve dunden beri acayip kasinti ve sizi vardi bugun baktim hep kizarmis tahris olmus . Aldaranin etkisi mi acaba cozemedim😓

Arkadaslar bi kac gundur aldara kreme basladim ve dunden beri acayip kasinti ve sizi vardi bugun baktim hep kizarmis tahris olmus . Aldaranin etkisi mi acaba cozemedim😓
Aldaranın etkisi evet. Gün aşırı kullanacaksın ve 8 saatten fazla tutmayacaksın canım yıkaman gerekiyor ama simdilik 6 saat tut istersen. Başta öyle oldu benim de sonra 6 saate indirdim gecti.

Arkadaşlar bugün tesadüf eseri bir siteyle karşılaştım ve gördüğüm kadarıyla 20 yıl kadar pozitif insan var böyle bir şey mümkün mü sizce? :(

Kadının biri 39 yasında olduğunu 19 yasinda ilk kötü hücreli smear aldığını şimdi kanser tedavisi gördüğünü yazmış siteyi de kaybettim yabancı bir siteydi

Biraz yabancı sitelere bakayım dedim çeviri yapıp okudum doktorlar vücuttan atılmadığını yazmış hep bizimkiler mi acaba çok rahat anlamadım ki

Kadının biri 39 yasında olduğunu 19 yasinda ilk kötü hücreli smear aldığını şimdi kanser tedavisi gördüğünü yazmış siteyi de kaybettim yabancı bir siteydi
Geçen bende bir sitede okudum bayanın birinde 6 tane hpv tiplemesi varmış çok şaşırdım ilk defa duydum

Ayrı başlık kullanın ve öncesinde jilet yapmayın, bi sıkıntı olmaz. Ben de doktora sormuştum yaptırabilirsin demişti.
Işın verdiği için ileride ışın tedavisi olmam gerekirse fayda etmeyeceği söyleniyor kararsız kaldım doktora da sormayı unuttum

Back