• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Ben rakamsal olarak kacim bilmiyorum ama benim ki kansere ceviren turunden.gecen yillarda cin 3 ile konizasyon oldum.6 ayda 1 smear yaptirdim hep bu sure zarfinda temiz cikti.simdi ki 6 aylik aralikta tekrar cin2 ye kadar ilerlemis.sigil olan turunu bilmiyorum ama kansere ceviren hpv vucudtan gitmiyor sinsice bekliyor sanirim
Gecmis olsun hpv negatif yapmak icin takviye filan almiyor musunuz? Ahcc yada propolis gibi.

Ben de time health ahcc kullaniyorum ahcc kullanip negatif olan bircok kisi var yabanci sitelerde de cok arastirdim ben acikcasi en az 6 ay kullanmayi dusunuyorum insallah iyi gelecegine inaniyorum.

Birde su soru aklima takiliyor . 6 ay ahcc kullanip negatif olduk diyelim. Ahcc yi birakdigimizda bagisikligimiz birden dusermi . Yani vucut ahcc ye bagimlilik yapar mi ? Dusuk bir ihtimal gibi ama kafami kurcaliyor 😐

Benim ahcc (time health) bitti 6aylık kullanımım. Bende bi daha hiç siğil çıkmadı. Ama eşimde tekrar çıktı. %100 kesin cözüm diyemeyiz yani. Günde 6 tane kullandık. 7bine yakın para ödedik. Yani her sonuca kendinizi hazırlayın.

Bende o sitede okuyunca çok şaşırdım 4-5 tane hpv tipi taşıyanlar varmış ahcc yide doktor tavsiyesiylemi aldınız

Merhaba, smear'im temiz cikti diye sevinmeyim biyopsiyi bekleyim oyle mi yani sevgili arkadaslar? :KK43::KK43::KK43::olamaz: Allahim bir hafta nasil gececek....

Back