• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Çok kötü :KK43: çünkü aşının artık önleyici etkisinib yanında tedavi edici etkisinin de olduğu kesinleşti:KK43: keşke doktorlar okusa takip etse yeni gelişmelerden haberdar olsa :KK43: ben 4 doktora gittim 3ü hemen aşı olun dedi. 1 i sizin doktorunuz gibi görüş belirtti.
Pazartesi günü kontrole gittiğimde tekrar konuşalım bakalım ne diyecek

Canım bende senin gibiydim sanki kıyamet kopmuş sanki bütün sevdiklerimi kaybetmişim öyle tuhaf hissediyordum ki. Bir silkelenip kendime geldim sonra Allahım dert verip dermanını aratmasın bu ne ki? Sakın takma kafana onlar şuan da vücudunda istenmeyen misafir göndermek için çabalaman lazım kesinlikle üzüntüyü at bir kenara.. bende hiç olmadı bir daha okadar fazlaydı ki bitmez dedim. Üzülme üzüntü siğilin dostu. Allahım yardımcın olsun inşallah tez zamanda güzel haberlerle gel
Allah bin kez razı olsun inş tez vakittr atlatırım rabbim düşmanıma nasip etmesin kimseyi sağlığıyla sınamasın tesekkürler

Acikcasi ben 3 kere yakalandim cin1-cin2-cin3 olarak.kendi tesbitim evet stres,uzuntu,agir grip .arkasindan bagisiklik dibe vurdugunda nuksediyor.zaten tum hastaliklar oyle degil mi?cin3 oldugumun oncesi zature olmustum sonrasi nuksetti.su anda cin2 bunda da annem agir bir hastalik gecirdi ona stres yaptum,oglum universiteye gitti ona uzuldum.sonucta 6 ay icinde geri geldi :)arkadaslarima tek sunu diyorum herseyin basi stres .stresten uzak dur saglikli yasa..
Aynen en etkili olumsuzluk stres

Çok kötü :KK43: çünkü aşının artık önleyici etkisinib yanında tedavi edici etkisinin de olduğu kesinleşti:KK43: keşke doktorlar okusa takip etse yeni gelişmelerden haberdar olsa :KK43: ben 4 doktora gittim 3ü hemen aşı olun dedi. 1 i sizin doktorunuz gibi görüş belirtti.
Hpv aktif ise aşı geçerli olmuyormuş. Benim doktorum da bunu söyledi en son gittiğimde. Bende şu an negatif olduğu için olabilirmişim ama eşim aktif olduğu için ona etki etmezmiş.

Kefirin vajinada ki etkisi çok büyük..
özellikle siğiller bağlı enfeksiyonu düzeli olarak içtiğimizde yok ediyor. Bağışıklığı güçlendiriyor doktorum iç dediğinde ben zaten içiyordum. Kendim mayalıyorum mayasını buldum. Markette satılanları kesinlikle almayın
Canım biz bu kefir mayasini nerden bukuruz nasil evde kefir yapiliyor biraz bilgi versen bende yaoacagim

Arkadaşlar bende 4 aylık evliyken siğil çıkmıştı eşimden geçmişti hemen yatırıp test yapmıştım 7 Ay geçti şükür bende çıkmıyor o aralarda eşimde de çıkıp yaktırdı bebiş istiyoruz artık mecbur ilişki var ama sorum şu benim tüm yüksek tipler negatif çıkmıştı siğili de yaktırdık smerda temizdi ama kolposkopi mi ne diyorsunuz o yapılmadı yüksek tip olmadığı için mi gerek duymadılar

Back