• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Hastanelerin yaş sınırı varsa, özellerin hepsi yapacak aparatları barındırmıyorsa, ketem yaş sınırı koymuşsa bu millet nereye gidecek? Ölelim bari. Kavga gürültü yaptırdım. Yapılmıyorsa diretmesi gerekirdi. Aparatı da olmazdı diye tahmin ediyorum bilmiyorum ya. Allah kimseyi düşürmesin hastanelere. Resmen rezillik.
Siz bir şanssızlık yaşamışsınız evet kimseyi düşürmesin ama rezillik diye nitelendirmek sizin görüşünüz diye teselli ediyorum kendimi çünkü bende o rezillik dediğiniz yerde çalışıyorum ve kesinlikle sizin gördüğünüz gözde çalışmıyoruz umarım en kısa sürede sağlığınıza kavuşur o rezil dediğiniz yerlere gitmek durumunda kalmazsınız sağlıklı günler

Sevilan arkadasim sana hak veriyorum ben yasim tutmasina ragmen ne kanunide nede bakirkoyde hov testimi yeniden yaptiramadim.ellerinde hpv kiti yokmus bakalim sali gunu hasekiye gidicem orayavgit dedi bu soyledigim egitim arastirma hastaneleri.insallah oradan da geri cevrilmem

Merhaba mesajlarinizi okudum bendw beylikduzunde oturuyorum kanuni egitim arastirmaya gidiyorum jinekoloji onkolojiye randevusuz gidebilirsiniz sabah 8 de orada olun kayit actirirken hpv16 ve smear sonucunuzu gosterin doktora gozukun.ben en son gittigimde( hpv 16 benimkide 2 seneden beri pozitif ) en son kolposkopi cin 1 di bekleyeylim denildi.en son gittigim doktor yilda bir kez smear arti hpv testi yaptiracaksin hpv16 hala pozitifse kolposkopi yapicaz negatifse sadece yilda bir smear dedi.smear %50 dogru sonuc veriyormus.yari yariya yanilma payi var yani

ahcc kullaniyor musunuz? umarim en kisa zamanda atar vucudumuz, ama uzun sure olmus :(

Hiç sıkmayın canınızı kolposkopinizi yaptırın sonucuna göre tedavinizi olursunuz bağışıklığı güçlendirin
İnan hiç canım istemiyor ama allah beterinden korusun diyorum. Sırf bu yüzden kolposkopiyi bir iki ay sonra bu sonuçları sindirince yaptıracağım. Çok acil bi durum değil diye düşünüyorum 🤔 değil mi?

İnan hiç canım istemiyor ama allah beterinden korusun diyorum. Sırf bu yüzden kolposkopiyi bir iki ay sonra bu sonuçları sindirince yaptıracağım. Çok acil bi durum değil diye düşünüyorum 🤔 değil mi?
Ne kadar acil bilemem sabredip beklerim diyorsanız tabiki beklersiniz ama şöyle söyleyebilirim ben bekleyemez yaptırırdım

Siz bir şanssızlık yaşamışsınız evet kimseyi düşürmesin ama rezillik diye nitelendirmek sizin görüşünüz diye teselli ediyorum kendimi çünkü bende o rezillik dediğiniz yerde çalışıyorum ve kesinlikle sizin gördüğünüz gözde çalışmıyoruz umarım en kısa sürede sağlığınıza kavuşur o rezil dediğiniz yerlere gitmek durumunda kalmazsınız sağlıklı günler
Siz bir kurumda çalışıyorsunuz. Ne yazık ki sizin çalıştığınızı yer kadar güzel ve anlayışlı değil bütün hastaneler. Gerçekten rezil olan hastaneler çoğunlukta. İstisnalara denk gelmiş olmanız hepsini haklı kılmıyor çok üzücü ki. Hastanelere de kimseyi Allah düşürmesin sonuçta bayılarak giden yoktur heralde. :) işini hakkıyla yapan vardır elbette neden olmasın ama devlet hastaneleri Genelde çok da iyi davranmıyor hastalara. Suç hastada da oluyor elbette bıktırıyoruz doktorları. Siz hangi branşta bir doktorsunuz? Size denk gelen hastalar şanslı demek ki :)

Canım negatif oldum ben çok şükür 🥰🥰🥰 sen nasılsın yoktun özledim valla
Çok sevindim vallahı darısı bize inş🥰👍ben evet giremedim yoğun bir yaz geçırdım. Bende gecen ay Kolkoskopi sonucum negatif şükür bişey yok ama bir hpv testi yaptırmam lazımda erken daha biraz zaman geçsin diyorum. Ketem kabul ederse önümüzdeki ay bi yaptırayım diyorum. Bakalım hayırlısı

Kızlar, 31 yıllık tecrübeye sahip kadın doğum doktoru vajina iç dudagin içindeki sigilleri gözüyle gördüğünde anlayamaz mi? Siğil değil diyor. Akıntı problemimi halletti. Normale döndü. Ama üzüm salkımı gibi olan kabartilarin olduğu yerlerde batma acıma oluyor. Eee bariz siğil belirtisi. Yanlış tanı mi koydu. Deliricem gercekten😭

Kızlar, 31 yıllık tecrübeye sahip kadın doğum doktoru vajina iç dudagin içindeki sigilleri gözüyle gördüğünde anlayamaz mi? Siğil değil diyor. Akıntı problemimi halletti. Normale döndü. Ama üzüm salkımı gibi olan kabartilarin olduğu yerlerde batma acıma oluyor. Eee bariz siğil belirtisi. Yanlış tanı mi koydu. Deliricem gercekten😭
İkinci bir görüş alın mümkünse dermatoloğa görünün. Akıntıyı nasıl hallettiniz acaba?

İkinci bir görüş alın mümkünse dermatoloğa görünün. Akıntıyı nasıl hallettiniz acaba?
Antibiyotik verdi. Bir de vajene sıkılan 7 tane aplikatoru olan krem verDi. İlaçlarım bitince kontrole gittim. Akıntı normale dönmüş dedi. Zaten ben de anlamıştim renginin sefafligindan.

Çok sevindim vallahı darısı bize inş🥰👍ben evet giremedim yoğun bir yaz geçırdım. Bende gecen ay Kolkoskopi sonucum negatif şükür bişey yok ama bir hpv testi yaptırmam lazımda erken daha biraz zaman geçsin diyorum. Ketem kabul ederse önümüzdeki ay bi yaptırayım diyorum. Bakalım hayırlısı
Yaptır kuzucum rabbim sanada ve tüm bayanlara şifa versin umarım hepiniz negatif olursunuz 🥰🥰

Antibiyotik verdi. Bir de vajene sıkılan 7 tane aplikatoru olan krem verDi. İlaçlarım bitince kontrole gittim. Akıntı normale dönmüş dedi. Zaten ben de anlamıştim renginin sefafligindan.
Bende de sadece o 7 aplikatörlü vajinal krem işe yaradı sadece. Gecmiş olsun inş bi daha tekrarlamaz

Bende de sadece o 7 aplikatörlü vajinal krem işe yaradı sadece. Gecmiş olsun inş bi daha tekrarlamaz
O kremden yan komşuma da vermiş doktor. 2 gün kullanmış ama ilişki yasak kullanırken demiş doktor. Devam etmedim dedi. Sorunu hala devam ediyormuş. Şimdi sizden duyunca demek ki devam etseydi o da rahatlayacaktı. İnanmamış o ilacın iyi geleceğine. Üzüldüm şimdi.

Back