• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Ben yaşamıştım böyle bir olayı maalesef..
özelde yaktırdım 2 yıl oldu bir daha hiç tekrar etmedi yaklaşık 2500 liraya yaptılar işlemi zaten genel anestezi alıyorsunuz fakat siz tavsiyem bu işlem yapıldıktan sonra ve bölge iyileştikten sonra (2 ay da zor iyileşti) sakın ilişki yaşamayın.. onun dışında deflagyn adında bir ilaç var araştırın mutlaka kullanmanızı tavsiye ederim yeme içmenize dikkat edin sağlıklı beslenin kefir için sigara ve alkol kullanıyorsanız derhal bırakın.. çok geçmiş olsun.. çok şükür benim sonuçlarımda temiz çıktı bu tekrarlayan birşeymiş bende öyle birşey olmadı dediklerimi dikkati alın ilacı mutlaka arastırın çok pahalı ama değer

Kaç tane yaktırdınjz siz ?

Merhaba arkadaşlar vajinal siğilleriniz için nereye gittiniz ? Cildiye mi kadın hastalıklarımı ?
Bir de özelde siğillerin tanesini kaça alıyorlar acaba ?
devlette kadın doğuma geldim annem üzerinden bakılıyorum devlet karşılıyo dedi görcez bakalım ne zaman alıcaklar bilmiyorum sıra bekliyorum çıktıktan sonra yazarım

Sayısını bilmiyorum benim içerdeydi baya dışarda 7 8 tane vardı anlatınca hâlâ tüylerim ürperiyor
7 8 tane azmış 3 yıl once 80 tane yaktırmıştım genel anestezi yle 2500 e ve dewamı gelmişte sürekli üreyen ama çok şükür vucud iki yılda atıyor bağışıklık bastırıyor nüksleri

7 8 tane azmış 3 yıl once 80 tane yaktırmıştım genel anestezi yle 2500 e ve dewamı gelmişte sürekli üreyen ama çok şükür vucud iki yılda atıyor bağışıklık bastırıyor nüksleri
Benim asıl içerde giriş kısmında vardı çok fazlaymış.. bir daha hiç tekrar etmedi sonuçlar temiz çıktı çok şükür

Ya benim hemen girişte baktı gördü içeriyi doktor muayene etti yok içerde dedi ben tam içerde varsa kendimiz göremiyoruz değil mi giriş görünüyor bende de tekrarlamadı

ameliyatı oldum kızlar. saat 8 den 4 e kadar beklettiler beni. ameliyathane yoğunmuş falan filan. en son ameliyata giriyorum diye mutluluktan ağladım açlıktan susuzluktan çok kötü oldum çünkü. genel anestezi uyguladılar hiçbişi hatırlamıyorum ama ben ameliyattan 5 dk sonra kalktım eve gitçem diye sallanıyodum zaten düz yürüyemiyodum ama kötü değildi sarhoşluk gibiydi. öküz karı bırak gitsin falan dedi bitane gıcık hemşire vardı. uyudum uyandım şimdi 3 tane iz var aşada. kremleri sürcem bakalım şuan hiç acı yok ama olursa bahsederim inşallah bidaha çıkmaz en erken gelip en geç giden ben oldum çok sinirlerim bozuldu kızlar . hepinize geçmiş olsun . bende kusma falan da olmadı hiçbişey de dememişim hemşire söyledi . bitane kadın kusmuştu yanımda birisi de kendinden geçti açtı bacaklarını filan bende korkmuştum öyle mi olcam diye çok şükür öyle olmamışım

Şimdi kızınız kaç yaşında Allah bağışlasın benimde siğilleri mi yaktırdım şükür 7 Ay oldu tekrarlanmadı şimdi hamilelik istiyorum başlarda çok kafayı yedim düşünmekten bebiş olursa nolur diye ama artık daha rahatım sezeryan olursa risk olmuyor değil mi doğru mu biliyrm insan en güzel zamanında bunları düşününce çok üzülüyor ama şimdi hamile kalırsam zisezeryan olurum diyorm bir de mesela siz kendi oturduğunuz klozete fln çocuklar oturdu mu
Canım zaten bebek plesanta içinde kendini koruyor aktşfte siğil olsa bile ona bişey olmaz normal doğum yapmadıkça. Sezaryana çok karşıyım normalde ama bu durumda bence riske atmayın olun sezaryan içiniz rahat etsin

Canım zaten bebek plesanta içinde kendini koruyor aktşfte siğil olsa bile ona bişey olmaz normal doğum yapmadıkça. Sezaryana çok karşıyım normalde ama bu durumda bence riske atmayın olun sezaryan içiniz rahat etsin
Zaten aktif siğil varsa hiç bir aklı başında doktorun normal doğum gibi bir teklifte bulunmaması gerekiyor. Bu kişiye bırakılan bir tercih değil.

Daha ortada bebiş yok zaten olmadan telaş düştüm canım :)) evet haklısınız artık hiç normal düşünemiyorum

Back