Selam kızlar bende bu dert banada geldi. Şok içindeyim. 3 hafta olacak Öğreneli. Önce elime gelen minicik sivilcemsi bişey vardı. Geçer diye takmadım. Sonra hafif büyüdü. Her yerini inceledim 3 yerde var
Hemşire bi arkadaşıma anlattım. O daha önce kendiside geçirmişti bunu. Kızcağız çok yardımcı oldu moral verdi. Kendi başından geçenleri anlattı. O atlatmış. Artık çıkmıyormuş. İlk Ankara’da bayan bi doktora gitmiş asetik asit ile dağlamışlar. 1 ay yara içinde gezdim ve ağrıdan bayılıyordum dedi. Sonra başka doktora gitmiş o koter ile (elektrikle) yakmış. Leep de yaptırmış. Sedasyonla yapmışlar. Hafif bayıldım gibi geldi 10 dk da hepsi bitti ağrımda olmadı dedi. Keşke direk koterle yaktırsaydım dedi. Şimdi o asitle yakılan yerler renk açıklığı şeklinde kalmış koterli yerde bi renk değişikliği olmamış. Aynı zamanda bi mantar varmış onu kaynatıp bir yıl içtim dedi. (Bana uzun bi süre gibi geldi ama
) Denizli’de mantar üretimi yapan bi yerden almış. İnternetten baktım. Aradım orayı. Bana 3 ay kullanın dedi telefona çıkan bey. Ziraat mühendisiymiş. Ondan da bi aylık sipariş verdim. Arkadaşım illaki koter tercih et dedi bende araştırdım ve kendi kliniğinde bu işlemi yapan bi doktor buldum. Cumartesiyede doktordan randevu aldım. Direk elektrikle yakılacak. Anestezi doktoru sedasyonla bayıltacak. İşlem sonrası biraz dinlenir normal hayatınıza devam edersiniz dedi hemşiresi. Bakalım yazarım gelişmeleri. Ama çok üzgünüm. Allah büyük hastalığı olana sabır versin 2 haftadır ruh gibiyim çöktüm. Bu derde kurban olacak nice hastalar var evelallah atlatırız da şükür etmek lazım halimize. Her şerde var bi hayır ben bana düşen dersi gördüm. Şifa senden Allahım. Buradaki arkadaşlarıma da yardım et YaRabbim.