• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Sende ne vardi canim cin varmiydi
Inan sormadim ama şöyle söyliyim kolposkobide 3ilaç süruldü 2tanesinde birsey cikmadi 3.de minik lezyonlar var ama anormal degil dedi baskada bir sey demedi defgalyn verdi 5ay sonra kontrolum var bu ilaçtan sonra hemen cocuk yap dedi bu mikrop cocuk oldurmuyormuş😟😟😢😢 Allah kimseyi evlatla sınamasin☹☹

Inan sormadim ama şöyle söyliyim kolposkobide 3ilaç süruldü 2tanesinde birsey cikmadi 3.de minik lezyonlar var ama anormal degil dedi baskada bir sey demedi defgalyn verdi 5ay sonra kontrolum var bu ilaçtan sonra hemen cocuk yap dedi bu mikrop cocuk oldurmuyormuş😟😟😢😢 Allah kimseyi evlatla sınamasin☹☹
Yani hpv testi yapilmadimi sana canim bir cok kiside var hpv sirasinda hamile kaalan sonrasinda kalan bir cok kisi var karamsar olma bence benim arkadasimda hem sigil yapan hemde rahimde lezyon olustran iki tip vardi sonrasinda hamile kaldi dogurdu simdibir sorun yok uzme kendini bence gecicek insallah

Yani hpv testi yapilmadimi sana canim bir cok kiside var hpv sirasinda hamile kaalan sonrasinda kalan bir cok kisi var karamsar olma bence benim arkadasimda hem sigil yapan hemde rahimde lezyon olustran iki tip vardi sonrasinda hamile kaldi dogurdu simdibir sorun yok uzme kendini bence gecicek insallah
Kuzum bende hpv 31 pap smearimda sistit akinti cikti akintidan kaynaklanan lezyon sanirim hocam dedi biyopsiye gerekbyok suanlik iyi dedi bisorun yok dedi

Çocugum olsunn istiyorum yasimda gecicek 31 yasindayim 10yil kocami bekledim bunun icin beklemisim imtihanimiz bitmiyor beterinden saklasin rabbimm hepimiz icin dua ediyorum tez zamanda sagligimiza kavusalim insallahh 🙏🙏🙏🙏

Merhaba bende aynı dertten muzdaribim ben hamileliğimde hastane tuvaletinden kaptım yılda birkaç kez çekiyorum bunu ben araştırdım kökden çözümünü bulamadım dudak uçuğu gibi direnç düştükçe ortaya çıkıyor vitamin değerlerinize baktırın idrar yolu enfeksiyonu geçirmemeye özen gösterin ben merhem olarak aklovir kullanıyorum sizede geçmiş olsun

Ben doktor Bi kız arkadaşım ısrarı üzerine keteme hpv baktırdım şikayetim uzun zaman bende mantar oldu sürekli tekrarladı ketemde hpv 3 ceşit çıktı 16 18 değil ama diğer riskli tipler. Siğil olmadı ama hiç. Ben de dokuz eylüle gittim daha sonra doktor smear temiz olmasına ragmen kolkoskopi yaptı lezyon gördü yine smear aldı yine temiz çıktı doktorum Doç Dr hasan bahadır saatli genç ve araştırmacı dedi ki çok ince leep yapcam bence bunlar cin1 enfazla cin2 gelir ama çok gençsin (bu arada yaşım 33 cocugumuz daha yok) sonra araştırdım doktor arkadaşlar da ol leep hpv daha kolay atılır dedi dun oldum bugun sadece regli agrısı gibi hafif sancım var leep sonrası 1 damla bile kan gelmedi ki benim reglim çok gelir hep. Azıcık açık kahve rengi akıntım var. 3 hafta sonra kontrole gitcem İnş nüks etmez ve de biyopsi temiz çıkar. Günlerce ben kanser mi oldum diye gezdim ama artık bilinçli beslenerek imunex propolis seker alkol sigara tüketmeden savasacagm çok konuştum 😃

Immuneksin nelerini kullandınız çok teşekkürler

çok zor durumdayım 3 yıllık evliyim 29haftalık hamileyim 3ay önce antibiyotik kullandım antibiyotik bitince hem mantar oldum şişti her tarafı hem de siğillerim çıktı bir çok doktora gittim mantarım hiç geçmedi siğillere hamilesin bir şey yapamayız dediler 3 aydır çekiyorum bu iki hastalığı mantar ve siğillerler ilk defa geldi başıma napıcağımı hiç bilmiyorum nerden geldi bu siğiller hiç bilmiyorum üzülüyorum sürekli ağlıyorum bana dua edin Rabbim tüm hasta kullarına şifalar versin çok dua ediyorum

çok zor durumdayım 3 yıllık evliyim 29haftalık hamileyim 3ay önce antibiyotik kullandım antibiyotik bitince hem mantar oldum şişti her tarafı hem de siğillerim çıktı bir çok doktora gittim mantarım hiç geçmedi siğillere hamilesin bir şey yapamayız dediler 3 aydır çekiyorum bu iki hastalığı mantar ve siğillerler ilk defa geldi başıma napıcağımı hiç bilmiyorum nerden geldi bu siğiller hiç bilmiyorum üzülüyorum sürekli ağlıyorum bana dua edin Rabbim tüm hasta kullarına şifalar versin çok dua ediyorum
Bebegini düsun hastaliga odaklanma birde bagisikligini yükselt yogurt süt mantar hamilelikte oluyor neyazikki 🙄 kahvaltini aksatma kahvaltinda badem ceviz yogurdu eksik etme canim folikasiti iciyorsundur zaten üşütmemye caliş altinida surekli yikama peceteye sil benim hemsire teyzem mantari olanlar oyle yapsin diyordu yada peceteyi islat oyle sil sonra kurula yani direk suyla temas ettirme buyuk abdestin harici onuda peceteyle sil kuzum ayagina sicak su torbasi koy üşüttugunden dolayi mantarin azmiş

Bide bol su iç asiriya kacmadan tabiki

Bebegini düsun hastaliga odaklanma birde bagisikligini yükselt yogurt süt mantar hamilelikte oluyor neyazikki 🙄 kahvaltini aksatma kahvaltinda badem ceviz yogurdu eksik etme canim folikasiti iciyorsundur zaten üşütmemye caliş altinida surekli yikama peceteye sil benim hemsire teyzem mantari olanlar oyle yapsin diyordu yada peceteyi islat oyle sil sonra kurula yani direk suyla temas ettirme buyuk abdestin harici onuda peceteyle sil kuzum ayagina sicak su torbasi koy üşüttugunden dolayi mantarin azmiş
Dediklerinin aynısını yapıyorum canım yememe içmeme çok dikkat ediyorum 1.5ay şeker şekerli yiyecekler hiç yemedim doktora her gttiğimde fitil verdi ona rağmen geçmedi akıntım hala devam ediyor şu an hiçbir şey kullanmıyorum kendi haline bıraktım
bir de siğillerim var tabi doktorlar o konuda çok rahat niye bu kadar rahat bi anlam veremedim hamilelikte çıkar diyo hatta artabilir bebeğin doğunca yakcaz dedi
düşük tehlikesinden hastanede yattım uzun süre siğilleri ordan mı kaptım bilmiyorum kimsenin günahını almak istemiyorum
bağışıklığımı yükseltecek şeyler yiyorum hep ev yapımı yoğurt kefir ceviz badem fındık c vitaminine çok yüklendim ama yine yükselmiyo sanırım 😢

Dediklerinin aynısını yapıyorum canım yememe içmeme çok dikkat ediyorum 1.5ay şeker şekerli yiyecekler hiç yemedim doktora her gttiğimde fitil verdi ona rağmen geçmedi akıntım hala devam ediyor şu an hiçbir şey kullanmıyorum kendi haline bıraktım
bir de siğillerim var tabi doktorlar o konuda çok rahat niye bu kadar rahat bi anlam veremedim hamilelikte çıkar diyo hatta artabilir bebeğin doğunca yakcaz dedi
düşük tehlikesinden hastanede yattım uzun süre siğilleri ordan mı kaptım bilmiyorum kimsenin günahını almak istemiyorum
bağışıklığımı yükseltecek şeyler yiyorum hep ev yapımı yoğurt kefir ceviz badem fındık c vitaminine çok yüklendim ama yine yükselmiyo sanırım 😢
Polen, propolis dene birde... Bu arada siğiller için nerde okudum hatırlamıyorum ama sanırım burdan bir arkdşımız kulak çubuğu ile günde 2-3 kez siğillere propolis sürdüğünü ve siğillerin düştüğünü söylemişti, 1-2 ay dene bence zaten propolis in yan etkisi yok eğer bal alerjim yoksa... Umarım faydası olur geçmiş olsun..

Kuzum hpv cinsel ilişkiyle bulaşiyor ve bi muddet sonra meydana cikiyor yani bagişıklihin çöktügünde ne yazikki yada çok stres ve sigara, alkol meydana getiriyormuş bi drden okudum üzulme atlatirsin hamile oldugunn icin böyle ayne propolisi bende duydum simdi arkadaş hatirlatinca burdan bi arkadaş soyluyordu ustune surecekmissin kulak pamuguyla dedigi gibi uygula bakalim benim hpv sigil yapmadigi icin net birsey soyleyemiyecem kuzum

Hamilelikte propolisi sürünce bir şey olur mu ki
Çok stres yapıyorum ve üzülüyorum 3aydır geceleri uyuyamıyorum sürekli aklımdalar hem mantar akıntısı hem siğiller işin içinden çıkamıyorum boğulcak gibi oluyorum siğiller çok saçma ve değişik yerden çıktılar gördükçe tuvalete gidesim gelmiyor Allah’ım tez zamanda hasta kullarına şifalar versin 😭

Hamilelikte propolisi sürünce bir şey olur mu ki
Çok stres yapıyorum ve üzülüyorum 3aydır geceleri uyuyamıyorum sürekli aklımdalar hem mantar akıntısı hem siğiller işin içinden çıkamıyorum boğulcak gibi oluyorum siğiller çok saçma ve değişik yerden çıktılar gördükçe tuvalete gidesim gelmiyor Allah’ım tez zamanda hasta kullarına şifalar versin 😭
Propilisi aktardan aliyorsun bala karsı alerjin yoksa onu sigillerine aksamlari suruyorsun kulak çöpuyle Amin canim benim yaa üzulme sende hpvnin hangisi var hpv cok inatci iste bizlerde boğuşuyoruz cocuk istiyorum bende hayirlisi test yaptilarmi tekrardan smear testi birde dogumdan sonra jinekolaga git iyice kontrolunu ol kuzum

Propilisi aktardan aliyorsun bala karsı alerjin yoksa onu sigillerine aksamlari suruyorsun kulak çöpuyle Amin canim benim yaa üzulme sende hpvnin hangisi var hpv cok inatci iste bizlerde boğuşuyoruz cocuk istiyorum bende hayirlisi test yaptilarmi tekrardan smear testi birde dogumdan sonra jinekolaga git iyice kontrolunu ol kuzum
Bala alerjim yok kuzum
Doktor test hiçbir şey yapmadı smear aldı ama onu mantar için aldı onda da başka bir şeye bakılmış çok alakasız sonuçlara ptesi bakcak araştırma hastanesinde gittim bi de sadece siğil dedi ben sorup öyle cevap aldım ağzından hpv mi oluyo dedim evet dedi birkaç doktora gittim anlamayanlar bile oldu şekil bozukluğu hamilelikte olur böyle dediler
Allah’ım tez zamanda şifalar verip hayırlısıyla hamile olursun inşallah kuzum

Bala alerjim yok kuzum
Doktor test hiçbir şey yapmadı smear aldı ama onu mantar için aldı onda da başka bir şeye bakılmış çok alakasız sonuçlara ptesi bakcak araştırma hastanesinde gittim bi de sadece siğil dedi ben sorup öyle cevap aldım ağzından hpv mi oluyo dedim evet dedi birkaç doktora gittim anlamayanlar bile oldu şekil bozukluğu hamilelikte olur böyle dediler
Allah’ım tez zamanda şifalar verip hayırlısıyla hamile olursun inşallah kuzum
Jinekoloji anliyor canim benim dogum doktorlari sadece smear yapiyor Allah şifamizi versin hepimizin 🙏🙏 dirençin dustugu icin olmuş hamilelik yasarsam Allah izin verirse 5ay icinde yaptiracam bi rahatwizligim olursa insallah olmaz 🙏

Jinekoloji anliyor canim benim dogum doktorlari sadece smear yapiyor Allah şifamizi versin hepimizin 🙏🙏 dirençin dustugu icin olmuş hamilelik yasarsam Allah izin verirse 5ay icinde yaptiracam bi rahatwizligim olursa insallah olmaz 🙏
İnşallah olmaz bi rahatsızlığın canım senin içindua edicem
Yaşadığım yerde kadın doğum doktorları var hamile olduğum için de bebekle ilgileniyolar

İnşallah olmaz bi rahatsızlığın canım senin içindua edicem
Yaşadığım yerde kadın doğum doktorları var hamile olduğum için de bebekle ilgileniyolar
Canım ilk duyunca bende neler yaşadım eşimden geçti 7 Ay önce yaktırdım şimdi bebiş istiyorum ne güzel bak hamilesin keyfini sür hiç üzülme ömür boyu uğraşan duymadım herkes atlatmış bir şekilde bir yerden kaptım diye düşünme yıllar önce geçtiyse bile hamileyken belirti verebilirmş ne güzel farkındasın sezeryanla yap doğumunu sonrada doğumdan sonra yaktırırsın zaten bağışıklığın yükselir ve atarsın inş rabbim kimseye vermesin sanada acil şifalar diliyorum ama çok takma geçecek bir gün taktığına üzüleceksin her testini yaptır ihmal etme doğumdan sonra

Back