Allahım acil şifalar versin inş çok geçmiş olsun canım ya evet hayat boşArkadaslar moralim asiri bozuk konuyla alakasi yok ama gercktende hersyin bos oldugunu birkez daha anladim sevgilim dun kalp krizi gecirdi su an yogun bakimda ben cok kotuyum iyi deglim kalbi durdu ikikez su an yogun bakimda durumu krtik nolursunuz dua edin hersey nekadar bosmus dun aksama kadar birlkteydik birden olduhersey gercekten bos insan bir var bir yok dularinizi esirgemeyin nolurusunuz
Stres mi oldu, geçmiş olsun.. Umarım kısa zamanda toparlarArkadaslar moralim asiri bozuk konuyla alakasi yok ama gercktende hersyin bos oldugunu birkez daha anladim sevgilim dun kalp krizi gecirdi su an yogun bakimda ben cok kotuyum iyi deglim kalbi durdu ikikez su an yogun bakimda durumu krtik nolursunuz dua edin hersey nekadar bosmus dun aksama kadar birlkteydik birden olduhersey gercekten bos insan bir var bir yok dularinizi esirgemeyin nolurusunuz
Çok çok geçmiş olsunArkadaslar moralim asiri bozuk konuyla alakasi yok ama gercktende hersyin bos oldugunu birkez daha anladim sevgilim dun kalp krizi gecirdi su an yogun bakimda ben cok kotuyum iyi deglim kalbi durdu ikikez su an yogun bakimda durumu krtik nolursunuz dua edin hersey nekadar bosmus dun aksama kadar birlkteydik birden olduhersey gercekten bos insan bir var bir yok dularinizi esirgemeyin nolurusunuz
Tsk ederim canim Allah razi olsunÇok çok geçmiş olsun
Proktolog bir doktor yaptı genel cerrahlar bakıyor genelde makata . 4,5 tane vardı koterle yakıldı 3 aydir kontrole gidiyorum yeni çıkan yok ama bağışıklığın düşerse tekrar yeni siğil çıkma ihtimali var dedi 1 yıl kontrol altında olmanızın sebebi bu ama iyileseceksiniz merak etmeyin dedi benim eşimle anal ilişkim olmuştu ama ilişki olmasada temas bile yeterliymiş doktor söyledi krio değil koter yaptırın diyor benim doktorum daha etkiliymiş . Ama en onemlisi bagisiklik sistemimizi guclu tutmak iyi beslenme iyi uyku egzersiz ve gerekirse ek takviyeMakat içi muaynenizi nasıl ve nerde yaptırdınız acaba? Birde sizde ilişki olmuşmuydu yani o sekilde mi makat içine bulaş oldu?
Canım benim ben de gecen hafta smear verdim sonucum cuma ulaştı elime ama cumaya kadar neler yaşadım neler cünkü bitmeyen bir akıntım var ve bu beni cok korkutuyor.. üzülme bence her sey cok güzel gelecek hatta inşallah hpv yi dahi silip atmıştır vücudun. Güzel düşğn güzel olsun cabım benim.Kızlar haftaya pazartesi senelik kontrolüm var. En son 8 ay önce smear verdim temizdi. Ankaradaki doktoruma gideceğim detaylı muayene ve kolposkopi ile rahim ağzına bakılacak. Ayrıca hpv testi yaptıracağım ilk kez. Vücudum negatif olmuş mu diye bakacağız. Daha önce yaptırmadım çünkü kötü bir tür varsa diye bilmek istemedim, sadece bende hpv olduğunu biliyordum düzenli kontrollere gidiyordum. Ilk kez ogrenecegim.. umarım öğrenmeden negatif sonucu alırımşimdiden çok stresliyim. Ya hucre bozulması olduysa ya cin çıktıysa ya daha kötü bi sonuç alırsam diye uyuyamıyorum geceleri bu bir hafta nasıl geçicek hiç bilmiyorum
Negatif bakma bu kdr ama negatif sonuçlarını bekliyoruz, bizimle paylaş.. MeraktayızKızlar haftaya pazartesi senelik kontrolüm var. En son 8 ay önce smear verdim temizdi. Ankaradaki doktoruma gideceğim detaylı muayene ve kolposkopi ile rahim ağzına bakılacak. Ayrıca hpv testi yaptıracağım ilk kez. Vücudum negatif olmuş mu diye bakacağız. Daha önce yaptırmadım çünkü kötü bir tür varsa diye bilmek istemedim, sadece bende hpv olduğunu biliyordum düzenli kontrollere gidiyordum. Ilk kez ogrenecegim.. umarım öğrenmeden negatif sonucu alırımşimdiden çok stresliyim. Ya hucre bozulması olduysa ya cin çıktıysa ya daha kötü bi sonuç alırsam diye uyuyamıyorum geceleri bu bir hafta nasıl geçicek hiç bilmiyorum
Sonuç ne geldi canımCanım benim ben de gecen hafta smear verdim sonucum cuma ulaştı elime ama cumaya kadar neler yaşadım neler cünkü bitmeyen bir akıntım var ve bu beni cok korkutuyor.. üzülme bence her sey cok güzel gelecek hatta inşallah hpv yi dahi silip atmıştır vücudun. Güzel düşğn güzel olsun cabım benim.
Sonuc temiz geldi canım bir sıkıntı yok cok sükürSonuç ne geldi canım
Hadi gözünüz aydın çok şükür sizin tipi neydi neler yaptınızArkadaslar simdi hpv testimin sonucu nu aldim negatof olmus
Canim 16 cin1 di ben sevgilim yogun bakkmda ayni hastanedeydi ya onu beklerken durumu cok agir kafam yerinde degildi hic bi soriyum dedim 1 ay tam dolmasini bekliyorudum 25 gun oldu dedim benim hpv testim cikmismi diye adam cikmis dedi sok oldum tabi ben negatif bekloyorum ciktisini veriyim dedi bi verdi kafam okadar bulanikki anlayamiyorum bir turlu baktim. Hpv dna negatiftir yaziyo ay sok oldum vallahi canim sagol canim butun herkes atlaticakHadi gözünüz aydın çok şükür sizin tipi neydi neler yaptınız
Oh valla canım gözün aydın sevgilin nasıl oldu peki inş iyidirCanim 16 cin1 di ben sevgilim yogun bakkmda ayni hastanedeydi ya onu beklerken durumu cok agir kafam yerinde degildi hic bi soriyum dedim 1 ay tam dolmasini bekliyorudum 25 gun oldu dedim benim hpv testim cikmismi diye adam cikmis dedi sok oldum tabi ben negatif bekloyorum ciktisini veriyim dedi bi verdi kafam okadar bulanikki anlayamiyorum bir turlu baktim. Hpv dna negatiftir yaziyo ay sok oldum vallahi canim sagol canim butun herkes atlaticak
Bir de tüm tiplere bakıldı değil mi bazen sadece yükseklere bakılıyor ya gerçi senin 16 ya kesin bakolmştı oh valla kurtuldun darısı herkese canım son olsunCanim 16 cin1 di ben sevgilim yogun bakkmda ayni hastanedeydi ya onu beklerken durumu cok agir kafam yerinde degildi hic bi soriyum dedim 1 ay tam dolmasini bekliyorudum 25 gun oldu dedim benim hpv testim cikmismi diye adam cikmis dedi sok oldum tabi ben negatif bekloyorum ciktisini veriyim dedi bi verdi kafam okadar bulanikki anlayamiyorum bir turlu baktim. Hpv dna negatiftir yaziyo ay sok oldum vallahi canim sagol canim butun herkes atlaticak
Iyi degil uyuyor hala yogun bakimda canim inanoyorum cikicak umudumu yitirmiucem Allahin mucizeleri buyukturOh valla canım gözün aydın sevgilin nasıl oldu peki inş iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?