- 4 Şubat 2019
- 983
- 171
- 23
Eve hpv dna negatiftir diyor zaten bende de yuksek tip vardi daha oncede diger tiolere bakimisti darisi herkesin basina inşallah aminBir de tüm tiplere bakıldı değil mi bazen sadece yükseklere bakılıyor ya gerçi senin 16 ya kesin bakolmştı oh valla kurtuldun darısı herkese canım son olsun
İnş çıkar tabi canım rabbim acil şifa versinIyi degil uyuyor hala yogun bakimda canim inanoyorum cikicak umudumu yitirmiucem Allahin mucizeleri buyuktur
Yaaaa ciddi misin canımArkadaslar simdi hpv testimin sonucu nu aldim negatof olmus
Canım ilk güzel haberi aldın inşallah ikincisini de alacaksın. Sevgiline de kavusup çifte kutlama yapacaksınız inşallah.Canim 16 cin1 di ben sevgilim yogun bakkmda ayni hastanedeydi ya onu beklerken durumu cok agir kafam yerinde degildi hic bi soriyum dedim 1 ay tam dolmasini bekliyorudum 25 gun oldu dedim benim hpv testim cikmismi diye adam cikmis dedi sok oldum tabi ben negatif bekloyorum ciktisini veriyim dedi bi verdi kafam okadar bulanikki anlayamiyorum bir turlu baktim. Hpv dna negatiftir yaziyo ay sok oldum vallahi canim sagol canim butun herkes atlaticak
evet canim insalalh darisi sizin basiniza hpv16 cin1 vardi bende sizinde negatif. Olucak ben ocak ayinda ogrendim canim gecen ay 21 inde kontrolum vardi bugun aldim.iste sonuc ben neler yaptim bu sure icerisinde duzenli olarak corek otu yagi tepeleme degil sabahlari ac karna bir tatli kasigi hemen arkasindan bir su bardagi suya elma sirkesi bir kasik atip.ictim ilk ay probolis sabah aksam 10 ar damla diger ay lar immotor kompkeks tablet 3 ay kualkandim hergun oglen 1 fincan aksam bir fincan yesil cay limon sikip ictim ama aktardan acik aldim ilk zamanlar.kefir gunde bir bardak cok sık olmasada birde vajinami cok yikardim ben sampuan kulkanirdim yikarken onu kestim kimyasal degdirmiyorum sadece duru suyla biraz su tutuyroum camasirlarmi utuledim gunluj ped kullanmadim ekmek seker zaten tuketmiyirum iliskide kondom kullandik duzenli olmadi ama yani birinci iliski kondomlaysa ikincisi kondomsuzdu yani bunalra dikkat ettim.canim birde tuylerimi cok sık temizlerdim ayda bir yapmaya basaldim tahris olmasin diyeYaaaa ciddi misin canımçok çok sevindim hepimize umut oldu cidden darısı başımıza sende hangi tip vardı? Neler yaptın burda bize bahseder misin biraz ? Kaç ayda negatif oldun ?
Insallah canim ayni sey aklimdan gecti demin Allah razi olsun insallah sizide guzlliklerle karsilastirisin RabbimCanım ilk güzel haberi aldın inşallah ikincisini de alacaksın. Sevgiline de kavusup çifte kutlama yapacaksınız inşallah.
Çok sevindim canım benimmmmInsallah canim ayni sey aklimdan gecti demin Allah razi olsun insallah sizide guzlliklerle karsilastirisin Rabbim
Amin canim Insallah duzelicek sizde insalalh temiz sonuclar alicaksiniz tesekur ederim Allah razi olsunÇok sevindim canım benimmmmçok sağol bilgilerin buraları okuyanlara umut olsun sevgiline de Rabbim tez zamanda şifa versin sana bağışlasın ınsallah
Harika bir haber, darısı başımıza....Arkadaslar simdi hpv testimin sonucu nu aldim negatof olmus
Insallah canim geciyormus bir sekilde sıkma canini insallah sizinde en kisa surede gecerHarika bir haber, darısı başımıza....
Merhaba ben hpv ne oldugun bilmiyordum ama dün youtubede gordum bende vajende deyilde tam kenarinda kucuk kucuk et benleri vsr ve hep oyle kaliyor bilmiyorum onceden vardi yoksa simdidimi olmus ama hep kadin doktoruna gittigimda konturole goruyordu onlari yani bir sey olsa soylermiydi acabaMerhaba bende aylarca ne olduğunu bulmaya çalıştıktan sonra erkek arkadaşımın gittiği 3. Ürolog (SANSÜR!) açığ muayene etti ve hpv yani siğl olduğunu söyledi erkek arkadaşımda 3 yerde vardı 2 tanesi çok küçüktü 1 tanesi kahverengi büyük etten ben gibiydi katerizasyon ile yaktırdı.Bende. Yine koter cihazı ile yaktırdım bence bunu eşine söylemen kadar normal bişi olamaz sen zaten kendinden eminsin.O gitsin bir üroloğa baktırsın.İnternetten araştırdım bunlar yazıyordu annem benimle geldiği için ben dr ile rahat konışamıyorum sen bi üroloğa gidermisin de
Süper çok sevindimArkadaslar simdi hpv testimin sonucu nu aldim negatof olmus
Sagol canim darisi senin basina inşallahSüper çok sevindim
Cin 1 icin tedavi oldunuz muBende hpv 16 kolposkopi cin1 cikti ama herkadinda enfeksiyon mantar akinti surekli olan seylrr diye dusunuyorim bana hic ilac vermrdi bu surekli gecip tekrarlayan bisey dedi
Cin1 tedavi etmiyorlamis canim takip ediyorlarmisCin 1 icin tedavi oldunuz mu
Arkadaslar simdi hpv testimin sonucu nu aldim negatof olmus
Canim cok cok tsk ederim Allah razi olsun insallh sende forumda yazan diger tum arkadslarda en kisa zamanda guzel haberi alırlar kimse moralini bozmasin gercekten geciyormus bir sekilde ben ogrendimde erkek arkadaş im benden ayrilsun biraksin diye ne aptallıklar yapip canini yaktim su an vijdanim sizim sizim sizliyor durumu kritik hala uyuyor 6 gun insallah kalkicak buna inaniyorum iyi dilekein icin tsk ederim lutfen dua edin benim icin cok canim yanıyorAyyyy Burcis sanki ben negatif olmuşum gibi sevindim, gözün aydın kere aydın olsun çok harika bir haber bu. Erkek arkadaşının da bir an önce yanına dönmesini diliyorum yürekten, güzel haberlerini yaz bize yine❤❤❤
Emin olmak için testi 3 ay sonra tekrarlayın bence, virüsün kuluçka evresi olabiliyor...kzlar selam ketemde test yaptirdim hpv ve sonuc negaif geldi.ama esimde sigil var.yani ben testi yaptirmadan 2 ay once falan esimde sigil cikti genital bolgede sonrasinda iliskiye de girdik ardindan ben test yaptirdim sonuc negatif geldi anlam veremedim.acaba test yanlis mi negatif sonuc verdi? ben adetten tam 1 gun once yaptırdım bu testi.vajinadan ornek alan kadin vajinani mi yikadin hic sivi yok zor aldiyorum ornegi dedi.yikamamistim elbette vajinami.
bir de biraz once bisey farkettim.vajinamin sol ic kucuk dudaginin kenarlarinda pütürlü seyler var.sanki yirtik yirtik gibi sol dudak oyle degil.acaba soldaki sigil mi?
canim zaten virusu kaptiysam 3 yil oluyordur 3 yil once basladi ilişkimEmin olmak için testi 3 ay sonra tekrarlayın bence, virüsün kuluçka evresi olabiliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?