• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Arkadaslar moralim asiri bozuk konuyla alakasi yok ama gercktende hersyin bos oldugunu birkez daha anladim sevgilim dun kalp krizi gecirdi su an yogun bakimda ben cok kotuyum iyi deglim kalbi durdu ikikez su an yogun bakimda durumu krtik nolursunuz dua edin hersey nekadar bosmus dun aksama kadar birlkteydik birden oldu😭😭😭 hersey gercekten bos insan bir var bir yok dularinizi esirgemeyin nolurusunuz
Allahım acil şifalar versin inş çok geçmiş olsun canım ya evet hayat boş

Arkadaslar moralim asiri bozuk konuyla alakasi yok ama gercktende hersyin bos oldugunu birkez daha anladim sevgilim dun kalp krizi gecirdi su an yogun bakimda ben cok kotuyum iyi deglim kalbi durdu ikikez su an yogun bakimda durumu krtik nolursunuz dua edin hersey nekadar bosmus dun aksama kadar birlkteydik birden oldu😭😭😭 hersey gercekten bos insan bir var bir yok dularinizi esirgemeyin nolurusunuz
Stres mi oldu, geçmiş olsun.. Umarım kısa zamanda toparlar

Çok çok geçmiş olsun :(

Makat içi muaynenizi nasıl ve nerde yaptırdınız acaba? Birde sizde ilişki olmuşmuydu yani o sekilde mi makat içine bulaş oldu?
Proktolog bir doktor yaptı genel cerrahlar bakıyor genelde makata . 4,5 tane vardı koterle yakıldı 3 aydir kontrole gidiyorum yeni çıkan yok ama bağışıklığın düşerse tekrar yeni siğil çıkma ihtimali var dedi 1 yıl kontrol altında olmanızın sebebi bu ama iyileseceksiniz merak etmeyin dedi benim eşimle anal ilişkim olmuştu ama ilişki olmasada temas bile yeterliymiş doktor söyledi krio değil koter yaptırın diyor benim doktorum daha etkiliymiş . Ama en onemlisi bagisiklik sistemimizi guclu tutmak iyi beslenme iyi uyku egzersiz ve gerekirse ek takviye

Kızlar cok şükür şuan hiçbir siğilim görünmüyor tabi gözle daha kadın doğuma gitmedim gelelim yaptıgım yönteme eczaneden duoderm adında ilacı aldım genital siğillerime sürdüm dgersi gün su topluyor siğil siz duşa grdgınzde suyla beraber hafif kazıt gbi yapıp uzerindeki ölü deriyi atyosunuz bir kac kere bunu yaptım bende abartmıyorum 25 tanr felan irili ufaklı vardı ben bunu bir kacere yaptıkdan sonra halamlar beni denize davet etmişlerdi denize gitiim 4,5gün denizde yüzdüm bu arada. Ara ara kasıntılarım oldu oldgundada sürdüm üstüne denize grdım kzlar 1hafya sonra inanmıcaksınız mercmek büyüklgundeki siğillerim yok inanmicaksınız izin bile yok denizin iyi geldgını duymustum ama bukadar etkili oldgunu düşünmemiştim.. birde kuzenmin babannesi ocak babannesine bana okuttrmus haberim yok bu deniz dönüşü 3,5gğn sonra aradı siğillerin nasıl gectımı dye sorunca anlattım bende daha önce okutmustum gecmemişti. Duoderm+deniz+okutma yapmak bana iyi geldi dlerim bu dertten muzdarip kim varsa kurtulur insanın paikilojisini bozuyor. Bu arad 1,5ay oldu hala cıkmadı

Kızlar haftaya pazartesi senelik kontrolüm var. En son 8 ay önce smear verdim temizdi. Ankaradaki doktoruma gideceğim detaylı muayene ve kolposkopi ile rahim ağzına bakılacak. Ayrıca hpv testi yaptıracağım ilk kez. Vücudum negatif olmuş mu diye bakacağız. Daha önce yaptırmadım çünkü kötü bir tür varsa diye bilmek istemedim, sadece bende hpv olduğunu biliyordum düzenli kontrollere gidiyordum. Ilk kez ogrenecegim.. umarım öğrenmeden negatif sonucu alırım 😔 şimdiden çok stresliyim. Ya hucre bozulması olduysa ya cin çıktıysa ya daha kötü bi sonuç alırsam diye uyuyamıyorum geceleri 😔 bu bir hafta nasıl geçicek hiç bilmiyorum

Kızlar haftaya pazartesi senelik kontrolüm var. En son 8 ay önce smear verdim temizdi. Ankaradaki doktoruma gideceğim detaylı muayene ve kolposkopi ile rahim ağzına bakılacak. Ayrıca hpv testi yaptıracağım ilk kez. Vücudum negatif olmuş mu diye bakacağız. Daha önce yaptırmadım çünkü kötü bir tür varsa diye bilmek istemedim, sadece bende hpv olduğunu biliyordum düzenli kontrollere gidiyordum. Ilk kez ogrenecegim.. umarım öğrenmeden negatif sonucu alırım 😔 şimdiden çok stresliyim. Ya hucre bozulması olduysa ya cin çıktıysa ya daha kötü bi sonuç alırsam diye uyuyamıyorum geceleri 😔 bu bir hafta nasıl geçicek hiç bilmiyorum
Canım benim ben de gecen hafta smear verdim sonucum cuma ulaştı elime ama cumaya kadar neler yaşadım neler cünkü bitmeyen bir akıntım var ve bu beni cok korkutuyor.. üzülme bence her sey cok güzel gelecek hatta inşallah hpv yi dahi silip atmıştır vücudun. Güzel düşğn güzel olsun cabım benim.

Negatif bakma bu kdr ama negatif sonuçlarını bekliyoruz, bizimle paylaş.. Meraktayız🤗

Canım benim ben de gecen hafta smear verdim sonucum cuma ulaştı elime ama cumaya kadar neler yaşadım neler cünkü bitmeyen bir akıntım var ve bu beni cok korkutuyor.. üzülme bence her sey cok güzel gelecek hatta inşallah hpv yi dahi silip atmıştır vücudun. Güzel düşğn güzel olsun cabım benim.
Sonuç ne geldi canım

bu siğil dediğiniz seyler et parçası gibimi rengi filan nasıl oluyor

Hadi gözünüz aydın çok şükür sizin tipi neydi neler yaptınız
Canim 16 cin1 di ben sevgilim yogun bakkmda ayni hastanedeydi ya onu beklerken durumu cok agir kafam yerinde degildi hic bi soriyum dedim 1 ay tam dolmasini bekliyorudum 25 gun oldu dedim benim hpv testim cikmismi diye adam cikmis dedi sok oldum tabi ben negatif bekloyorum ciktisini veriyim dedi bi verdi kafam okadar bulanikki anlayamiyorum bir turlu baktim. Hpv dna negatiftir yaziyo ay sok oldum vallahi canim sagol canim butun herkes atlaticak

Canim 16 cin1 di ben sevgilim yogun bakkmda ayni hastanedeydi ya onu beklerken durumu cok agir kafam yerinde degildi hic bi soriyum dedim 1 ay tam dolmasini bekliyorudum 25 gun oldu dedim benim hpv testim cikmismi diye adam cikmis dedi sok oldum tabi ben negatif bekloyorum ciktisini veriyim dedi bi verdi kafam okadar bulanikki anlayamiyorum bir turlu baktim. Hpv dna negatiftir yaziyo ay sok oldum vallahi canim sagol canim butun herkes atlaticak
Oh valla canım gözün aydın sevgilin nasıl oldu peki inş iyidir

Bir de tüm tiplere bakıldı değil mi bazen sadece yükseklere bakılıyor ya gerçi senin 16 ya kesin bakolmştı oh valla kurtuldun darısı herkese canım son olsun

Back