- 31 Temmuz 2019
- 157
- 44
- 98
- 37
Daha yeni bir yöntemmiş kriyodan, doktor hanım öyle tavsiye etti, çok farklı olduğunu sanmıyorum ikisinin de, bakalım inşallah faydasını görürümİlk kez duydum ben kriyo yada koter yapıldığını biliyorum. Aydınlandım
Canım sanıyorum ki cim1 gerilemiş ne mutlu sanaaArkadaslar benimde simir sonucum cikti bu arada ama anlamadigim bir sey var patojen lezyom yoktur diyor bu cin1deki lezyonumu kastediyor anlamadigim dra sordum temiz dedi simir hpvde 20sonde cikicak hpv varsa tekrar kolposkopi mi. Yapilcak dedim yok gerek yok gibi bisey soyledi hpv varsa takip olurusun duzenli bir sekilde dedu
Ay bilmiyorum canim kendimide cok umutlandirmak istemiyorum bakalim hpv ciksindaCanım sanıyorum ki cim1 gerilemiş ne mutlu sanaa
Canım çoook sevindimAy bilmiyorum canim kendimide cok umutlandirmak istemiyorum bakalim hpv ciksinda
Sagol canim hepizmiz insallahCanım çoook sevindimgüzel haberlerini alalım inşallah
MerhabalarDr. ler genelde bu hpv konusunda relaxlar... Nedeni nedir acaba
Biz niye psikolojimizi mahvediyor o zaman bunun sebebi nedirMerhabalar
Kendi sürecimde bir çok doktor gezip dünya paralar harcadım. Hep özel doktorlar proflar vs.. en sonunda da ketemde doktor bir aile dostumuzla görüştüm. Kadınların çoğunda olduğunu sadece takip etmemi söyledi o kadar ki ben de hpv 16 cin 1 var. Şuna bağlıyorum ben, özellikle onkologlar çok ciddi vakalar gördüklerinden sedasyonla 10 dkda biten bir leep operasyonuna fazla anlam yüklemiyorlar.
Sebebi kesinlikle bu..
Çünkü internetteki haberler ilgi cekebilmek için bu virüsü abarttıkca abartıyor. Oysa ki sigaranın bile kanser yapma riski daha fazlayken kimse sigara içiyorsa kanser olacagım diye düşünmez çünkü herkes içiyor kimseye de bi şey olmuyor diye düşünür. Bu hastalık ise genel olarak gizlenen kimseyle paylaşılmayan bir hastalık olduğundan sadece benim basıma geldi kimsede yok ben simdi kanser mi olacagım diye panik yaptırıyor. Cünkü hastalığı kimseyle paylasanadığımız için iyileşenlerle bu virüsü temizleyenlerle de konuşamamış oluyoruzBiz niye psikolojimizi mahvediyor o zaman bunun sebebi nedir
Haklısın, bence bunun bir sebebi de sex yoluyla geçiyor olması, ben bekarım mesela, ailemle bile paylaşsam mutaasıp kafa yapısıyla kimlerle ne bok yedin davasına dönüşüp oluşan psikolojiye tuz basmak gibi bir durum oluşuyor.... Zor hem kadın olmak, hem bu ülkede kadın olmak... Ama hepimiz atlatacağız merak etmeyin... Yardırın bağışıklığıÇünkü internetteki haberler ilgi cekebilmek için bu virüsü abarttıkca abartıyor. Oysa ki sigaranın bile kanser yapma riski daha fazlayken kimse sigara içiyorsa kanser olacagım diye düşünmez çünkü herkes içiyor kimseye de bi şey olmuyor diye düşünür. Bu hastalık ise genel olarak gizlenen kimseyle paylaşılmayan bir hastalık olduğundan sadece benim basıma geldi kimsede yok ben simdi kanser mi olacagım diye panik yaptırıyor. Cünkü hastalığı kimseyle paylasanadığımız için iyileşenlerle bu virüsü temizleyenlerle de konuşamamış oluyoruz
Ahahah cok haklısın. Moral bozmak yok. Yeneceğiz bu gerizekalı virüsü atacagız vücudumuzdanHaklısın, bence bunun bir sebebi de sex yoluyla geçiyor olması, ben bekarım mesela, ailemle bile paylaşsam mutaasıp kafa yapısıyla kimlerle ne bok yedin davasına dönüşüp oluşan psikolojiye tuz basmak gibi bir durum oluşuyor.... Zor hem kadın olmak, hem bu ülkede kadın olmak... Ama hepimiz atlatacağız merak etmeyin... Yardırın bağışıklığı
Hpv test iste,kızlar hiç sormayın başıma gelenleri genital siğil çıktı cildiyeye gidip üc defa kryoterapi uyguladı ama bugün baktım küçük küçük yine çıkıyor genital bölgemin içinde lütfen yardımcı olur musunuz kadın doğumcudan cumaya randevu aldım hangi testleri yaptrmam lazım acilll yardım lütfen
kadın dogumcuya gidip smear ve hpv isteyecegim test yaptrmam lazm artkHpv test iste,
Kriyo bende de işe yaramadı ama koterden sonra tekrarlama olmadı. Siz de bu yöntemi deneyebilirsiniz bi de isterseniz. Cinselliğe devam ettiniz mi bu sürecte?kadın dogumcuya gidip smear ve hpv isteyecegim test yaptrmam lazm artk
malesef devam ettik yeni evliyiz çünkü ama neler yapmam gerekiyor yarin doktora gidecegim hov ve smear isteyecegim uc defa dondurttum ama emin olun hic biise yaramadi koter sanrm yakma oluyor onu bi soraym doktoraKriyo bende de işe yaramadı ama koterden sonra tekrarlama olmadı. Siz de bu yöntemi deneyebilirsiniz bi de isterseniz. Cinselliğe devam ettiniz mi bu sürecte?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?