Hayır canım, sanırım kolposkopi için smear kötü gelmesi lazımmış, benim smear normal geldi, hpv pozitif geldi, tipi de Hpv51...Canim kolposkopi yapildimi sana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır canım, sanırım kolposkopi için smear kötü gelmesi lazımmış, benim smear normal geldi, hpv pozitif geldi, tipi de Hpv51...Canim kolposkopi yapildimi sana
Hangi ildesein canim istanbuldaysan hangi hastane ye gidiyosun yapilmamasi gerekiyorsa niye yapiyolar acaba benimde temiz ama yaptilarHayır canım, sanırım kolposkopi için smear kötü gelmesi lazımmış, benim smear normal geldi, hpv pozitif geldi, tipi de Hpv51...
Nevşehir 'deyim ve özel hastane gidiyorum... Dr bunu vücut temizliyor ki dedi, senin ilk hpv testinde mi kolposkopi yapıldı... Neden sende yaptılar acaba, hpv tipin nedir?Hangi ildesein canim istanbuldaysan hangi hastane ye gidiyosun yapilmamasi gerekiyorsa niye yapiyolar acaba benimde temiz ama yaptilar
Sakin ol, bulunduğun şehirde üni hastanesi varsa çok iyi olur yoksa masraflı da olsa özele git bence, mutlaka hpv tiplemesini öğren.. Siğil maalesef tekrarlayan bişey, ilişki ile değil temasla bile bulaşıyor, ailene deniz, havuz Bi yerden almış olabilirim dersin .. Kurtuluşu var, yemene içmene dikkat et ve siğilleri mutlaka yaktır.. Geçer gider kısa zamanda inşallah geçmiş olsunarkadaşlar merhaba 2 tane kondilom şikayetiyle doktora gittim enfeksiyonum vardı onu tedavi edelim smear yapalım dedi dün smear alındı 1 haftaya sonuçları alıcam ama o arada siğillere ellemedi ve özelde bi doktora gitmiştim sizce bu konuda daha deneyimli bi doktora mı gitmeliyim çok çaresizim özeller herşey için çok masraf çıkarıyorlar özelde mi devam etmeliyim sizce bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum hpv testi yaptırmalı mıyım ? Siğilleri yaktırmam yeterli olur mu nolur biri bana akıl versin evli değilim ve aileme söyleyemiyorum çok korkuyorum kalırda sevdiğim birine bulaştırırım diye
Teşekkür ederim inşallah kurtulurum açıkcası ailemin öğrenmemesi daha iyi olur en azndan hpv testimi dışarda yaptırmak istiyorum yaktırma işlemi için devleti tercih edebilirim nasıl bi süreç beni bekliyor hiç bilmiyorum psikolojik olarak çöktüm desem yeridirSakin ol, bulunduğun şehirde üni hastanesi varsa çok iyi olur yoksa masraflı da olsa özele git bence, mutlaka hpv tiplemesini öğren.. Siğil maalesef tekrarlayan bişey, ilişki ile değil temasla bile bulaşıyor, ailene deniz, havuz Bi yerden almış olabilirim dersin .. Kurtuluşu var, yemene içmene dikkat et ve siğilleri mutlaka yaktır.. Geçer gider kısa zamanda inşallah geçmiş olsun
Muayenelerine tek gidersin veya aileni istemezsin yanında olur biter, doktorlar senden izinsiz ailene bilgi vermez merak etme, özel bilgi çünkü... Siğili yayılmadan farketmen ne güzel fakat Dr kontrolünde olman gerekiyor... Yok edebilirsin...Teşekkür ederim inşallah kurtulurum açıkcası ailemin öğrenmemesi daha iyi olur en azndan hpv testimi dışarda yaptırmak istiyorum yaktırma işlemi için devleti tercih edebilirim nasıl bi süreç beni bekliyor hiç bilmiyorum psikolojik olarak çöktüm desem yeridir
Yaşın kaçYayılıp yayılmadığını keşke bilsem malesef bilmiyorum henüz 2 tane büyük kondilom keşfettim ve küçük değillerdi yani doktorum çok rahat davranıyor smear almasına rağmen hala herhangi bi işlem yapmadı ve hpv için yüksek fiyat istiyorlar smear sonucun ilerlemiş gelirse hpv ye gerek kalmaz belki bi sonucu bekleyelim dedi
24Yaşın kaç
Yapılan test eğer devlette yapıldıysa genel olarak yüksek tiplilere bakıyorlar sadece. Mesela bende de siğil var ama hpv testim temiz geliyor cünkü düşük riskli olduğu için o tipe bakılmamış oluyor. Sizinki umarım hiç siğil bile değildir ama yine de doktora o çıkıntıyı gösterin.Merhaba size birşey soracağım 10 yıllık evliyim 3 kez smear yaptırdım temiz çıktı en son 1 ay önce smear yaptırdığımda doktor hpv DNA diye bir test var ona da bakalım demişti tamam dedim geçen hafta da onun sonucu çıktı Doktor temiz olduğunu söyledi , muayene sırasında da temiz görünüyor bir sıkıntı yok demişti ama benim elime banyoda bir şey geliyor böyle sivilce gibi ama geçmiyor nerdeyse 1-2 aydır var bazen daha belirgin oluyor bazen az, laser yaptırdım kıl kökümfelanda olamaz benim merak ettiğim bu test temiz çıksa da hpv olabilir mi çünkü rahimağzından örnek alıyor ama Benim bahsettiğim daha dışarda bir yer
30 yaş üzeri olduğum için doktorum devlet ücretsiz yapıyor dedi sanırım devlet yaptı, doktorum özel hastane de , test sonucuna göre biyopsi yapıyoruz biz ama test ücretsiz demişti, ben de olan şey vardı doktora gittiğimde ama söylemeyi unuttum stresten daha çok sivilce gibi cilt üzerinde değilde içerde gibi ama sivilce olsa büyüse kistleşse kadındopuma mı gideceğim offf ne zor kadın olmak yaYapılan test eğer devlette yapıldıysa genel olarak yüksek tiplilere bakıyorlar sadece. Mesela bende de siğil var ama hpv testim temiz geliyor cünkü düşük riskli olduğu için o tipe bakılmamış oluyor. Sizinki umarım hiç siğil bile değildir ama yine de doktora o çıkıntıyı gösterin.
Bence siğil değildir ama yine de görünün, evet kadın doğuma gidebilirsiniz. Dermatoloji de bakıyor.30 yaş üzeri olduğum için doktorum devlet ücretsiz yapıyor dedi sanırım devlet yaptı, doktorum özel hastane de , test sonucuna göre biyopsi yapıyoruz biz ama test ücretsiz demişti, ben de olan şey vardı doktora gittiğimde ama söylemeyi unuttum stresten daha çok sivilce gibi cilt üzerinde değilde içerde gibi ama sivilce olsa büyüse kistleşse kadındopuma mı gideceğim offf ne zor kadın olmak ya
Ayna ile baktım ama birşey görünmüyor evhamlıyım ondan sanırımBence siğil değildir ama yine de görünün, evet kadın doğuma gidebilirsiniz. Dermatoloji de bakıyor.
Yağ bezesi de olabilir, kadın olunca herşeyden endişelenmek lazım artık... Çoğu hastalığa açık yapımız var.. İyi Bi dermatolog görse o da karar verir.. Gecikmeyin ve gösterin içiniz rahat olsun...Ayna ile baktım ama birşey görünmüyor evhamlıyım ondan sanırım
Ücretli hpv vermek zorundasın sanırım yaştan dolayı fakat psikolojini bozmak yerine tedavinde odaklan, gelir geçer inşallah... Dikkat et birlikteliklerine...
İnsan şaşırıyor tabi, cin1 çıkması önemli.. Ben yine de kontrolü bırakmazdım.. Bence gelecek ay tekrar test yaptır, üst üste 3 kez negatif alırsam rahat ederim ben.. Hpv51 var bende, Dr yılda bir kez gel zaten vücut bunu bağışıklık ile yeniyor dedi, olmaz dedim 6 ay sonra tekrar smear vercem. Bu arada smear temiz geliyor benim.. Kendi doktorun kendin ol canım...Arkadaslar selam önceki sayfalardan hikayemi biliyorsunuz, hpv 16 smear temiz şikayetim ile kolposkopik biyopsi oldum cin 1 çıktı.
Sonrasında kriyoterapi yaptırsam mı diye burada arkadaslara soruyordum, biyopsi esnasında doktorum tekrar hpv bakmak istedi test sonucun da bugun geldi ve negatif
1 ay ara ile 2 farklı sonuc, iki testte iyi laboratuvarlarda yapıldı, doktorum bazen karısıklık olabildiğini iletti takip etmeyi uygun goruyorum dedi ama benim kafam karıstı tabi tam da dünya para verip ahcc almıstım:)
Düsük tipli var da cıkmıyo mu acaba dedim ya da biyopsiyi derin aldı sadece tek noktada lezyon vardı temizlendi mi acaba dedim ama kafamda deli sorular :))
Böyle birşey yaşayan var mı arkadaslar?
Merhaba her 6 ayda bir aldiriyorum. Cok sukur temiz ve bir daha tekrarlamadi.Merhaba, bu 7 yıl süre zarfında her yıl smear aldırdınız mı ve pcr testi ile negatif/pozitif durumuna baktırdınız mı?