- 25 Ekim 2018
- 2.780
- 2.777
- 133
Canimmm tavsiyelerine ihtiyacımız var nerelerdesinHerkese merhaba .... uzun bir aradan sonra geldım
Lütfen aşı yaptırınız
Canım o bendede var 6 aydıryaklasik 3 senedir idrar sonrasi yanmam oluyor.idrar yaparken degil sonrasinda beynimde hissedecegum.kadar aci oluyor.sanki oraya aci biber surulmus gibi.cok dra gittim cok antibiyotik kullandim gecmedi.benim durumunda olan var mi idrar sonrasi aci yasayan.bencw bu durum basit bir idrar yolu iltihabi degil daha farkli bisey var.
Yok hayır, ilişki falan olmadı, bnm dışarda pop kısmındaydı içeri de yoktuBakalım olmadı gidicem özele mecbur.. Peki afedersiniz ama akadan ilişki sonrasında mı oldu? İcerde herhsngi bir şey çiktı mı
Allah akıl fikir versinGaliba vajina girişimde oluşan pütürcükler siğil ama anlamıyorum aklım almıyor orası ne alaka benim orama hirhangi bir temas veya birşey olmadı ki.. eşimle ilişkiye giridkten 1 hafta sonra ortaya çıktı o bölgeden 2 kere libaoplasti ameliyatı geçirdim hiçbirşey çıkmadı da eşimle ilişkiye girdikten sonra niye çıktı bunlar.. çldırcam kafayı yicem.. eşime diyorum tahrişten olmuştur birşey olmaz diyor ama artık düşünmükten bıktım..anlayacak olan bir arkadaş var mı resim atsam..
Çünkü yaşadığım korku ve endişeyi ben biliyorum.. İçimdeki korkuyla yanlış birşey söyledim sanırım kusuruma bakmayın iyi günlerAllah akıl fikir versin
Bizde bu korkuları yaşadık hala da ufak kasıntıda aa siğil mi cıkıyor diye yasıyoruz. Bence en yakın doktora gidin ve içinizi rahatlatın iyi günlerÇünkü yaşadığım korku ve endişeyi ben biliyorum.. İçimdeki korkuyla yanlış birşey söyledim sanırım kusuruma bakmayın iyi günler
Canim benim 15 gun onceden basliyor kasik agrisi gogus sismesiOf kızlar şu regl olmadan 1 hafta önce ara ara vuran karın ağrısından valla yıldım hiç yasayan yok mu.. Bu zamana kadar hiç regl sancısı çekmeyen ben 3 aydır regl olmadan önce resmen karnım sızlıyor iğrenç bir şey
aynısı bende de var fakat ben önceden bakmamıştım hiç var mıydı yok muydu bilmiyorum. ben antibiyotik kullanıyorum akıntıyla ilgili, önceki sayfada biri bana aynı sorunun kendisinde de olduğunu enfeksiyonla ilgili olabileceğini söyledi, antibiyotik bitince geçebilirmiş. ama ben senden farklı olarak elimle dokununca hissetmedim ya da hissedemedim bilemiyorum :)Arkadaşlar smear testim temiz cikmis fakat doktora vajinamin bitiş yerinde ki kabarcıklari gosterdim, bunlar her zaman olan bir şey segil dediğim halde hiçbir sıkıntın yok dedi. Aslında iyi bir doktor, memnunum ama gerçekten akıntımin yapisi değişti ve o kabarcıklar neden var. Bildiğin elimle dokunduğmda hissediyorum farkı yani. Acaba idrar yolu enfeksiyonumla mi ilgili... Bu konuda bir fikri ya da onerisi olan varsa bilgilendirirse cok sevinirim. Simdiden teşekkürler
HIV diye haber çıktı ama bence yalandırKızlar duydunuz mu kenan doğulu beren saate hpv bulastirmis ve beren aldatıldığını böyle farketmiş. Şuan zaten bosaniyorlar sebebi buymuş yani
Ekşi de çoğu kişi hiv ile hpv karıştırılıyor hpv dendi diye yazmışHIV diye haber çıktı ama bence yalandır
aaa ciddi misinKızlar duydunuz mu kenan doğulu beren saate hpv bulastirmis ve beren aldatıldığını böyle farketmiş. Şuan zaten bosaniyorlar sebebi buymuş yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?