Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Canım o bendede var 6 aydır multiplex pcr diye bir test var onu yaptır klamidya vs olabilir bende yaptircam en detaylı bakan test o

Galiba vajina girişimde oluşan pütürcükler siğil ama anlamıyorum aklım almıyor orası ne alaka benim orama hirhangi bir temas veya birşey olmadı ki.. eşimle ilişkiye giridkten 1 hafta sonra ortaya çıktı o bölgeden 2 kere libaoplasti ameliyatı geçirdim hiçbirşey çıkmadı da eşimle ilişkiye girdikten sonra niye çıktı bunlar.. çldırcam kafayı yicem.. eşime diyorum tahrişten olmuştur birşey olmaz diyor ama artık düşünmükten bıktım.. anlayacak olan bir arkadaş var mı resim atsam..

Allah akıl fikir versin

Çünkü yaşadığım korku ve endişeyi ben biliyorum.. İçimdeki korkuyla yanlış birşey söyledim sanırım kusuruma bakmayın iyi günler
Bizde bu korkuları yaşadık hala da ufak kasıntıda aa siğil mi cıkıyor diye yasıyoruz. Bence en yakın doktora gidin ve içinizi rahatlatın iyi günler

Kızlar aft sorunu yaşayan varmi? Biktim dr a da gittim ama evde kurup kurup moralimi bozuyorum başka bişey mi var diye

Of kızlar şu regl olmadan 1 hafta önce ara ara vuran karın ağrısından valla yıldım hiç yasayan yok mu.. Bu zamana kadar hiç regl sancısı çekmeyen ben 3 aydır regl olmadan önce resmen karnım sızlıyor iğrenç bir şey

Canim benim 15 gun onceden basliyor kasik agrisi gogus sismesi

Arkadaşlar smear testim temiz cikmis fakat doktora vajinamin bitiş yerinde ki kabarcıklari gosterdim, bunlar her zaman olan bir şey segil dediğim halde hiçbir sıkıntın yok dedi. Aslında iyi bir doktor, memnunum ama gerçekten akıntımin yapisi değişti ve o kabarcıklar neden var. Bildiğin elimle dokunduğmda hissediyorum farkı yani. Acaba idrar yolu enfeksiyonumla mi ilgili... Bu konuda bir fikri ya da onerisi olan varsa bilgilendirirse cok sevinirim. Simdiden teşekkürler

aynısı bende de var fakat ben önceden bakmamıştım hiç var mıydı yok muydu bilmiyorum. ben antibiyotik kullanıyorum akıntıyla ilgili, önceki sayfada biri bana aynı sorunun kendisinde de olduğunu enfeksiyonla ilgili olabileceğini söyledi, antibiyotik bitince geçebilirmiş. ama ben senden farklı olarak elimle dokununca hissetmedim ya da hissedemedim bilemiyorum :)

:)) yani açıkçası ben 2 haftadır Smear sonucum gelene kadar sürekli vajinami kontrol etmeye başladım. Ilk süreçte tek siğilim vardı o düştü, tekrarlar diye korktum. O yuzden şuan o kabartıyi hissediyorum fakat tahristen de olabilir :) . Yarin urolojiye de danisacagim, onun enfeksiyon icin verdiği ilaçlar bitiyor belki de onun etkisidir. Kadin dogum da bugun ayrıca vagi flora önerdi. Elma sirkesi ve su karışımını da sordum ona da faydalı olabilir, dedi. Bakalim...

Kızlar bir fikrim var biz yani hesapları kesin olarak sahte olmayan bu sorunu yaşayan bayanlar bir grup kursak whatsuppta rahatca kendi aramızda konuşsak olurmu yasakmi burda böyle şeyler?

Benim makatta yazılanlar tekrar çıkmadı ama hemoroidimin çevresinde yeniden oluşanlar var malesef çok moral bozucu ama yapacak birşey yok en azından çok agresif bir şekilde ilerleme yok cok küçükler ve hizla yayılma vs durumu yok allahtan ama tamamen kurtuldum sanıyorum hevesleniyorum sonra tekrar oluşum görünce insan sinir oluyor inşallah dedikleri gibi birkaç ayda temelli giderler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…