- 31 Temmuz 2019
- 157
- 44
- 98
- 37
Merhaba, özel bir doktora gitmiştim sanırım anoskop herkesde olan bişey değil haklısınız şu an ayıldım. Peki sgk ile anlaşmalı özel hastaneye gitseniz?Devlette mi yoksa özel de mi baktırdınız? Bende gitmek istiyorum ama devlet hastanesine gidicem orda anaskopla bakarlar mı?
Doktorlar bana siğil varsa düsük riskli smeare tiplemeye gerek yok demisti. Yüksek riskli cin 1 gelmisti smear testim biyopsi yapıldıBöyle söylemeyeseydiniz iyiydi tedirgin oldum şimdiAma yok 3 doktora gittim ben 3ü de ilişki yoksa içeri yürümez dedi. Zaten benim siğillerim makt bölgemdeydi sadece 1 tane vajina girişi yanında var onun için gidicem. O düşmemiş yeni fark ettim. Ki onu da doktor görmüştü sorun çıkartmaz dedi.
Canim sen kolposkopi yaptirmismiydinyaklasik 3 senedir idrar sonrasi yanmam oluyor.idrar yaparken degil sonrasinda beynimde hissedecegum.kadar aci oluyor.sanki oraya aci biber surulmus gibi.cok dra gittim cok antibiyotik kullandim gecmedi.benim durumunda olan var mi idrar sonrasi aci yasayan.bencw bu durum basit bir idrar yolu iltihabi degil daha farkli bisey var.
yok canim yaptirmadim smear temiz geliyor idrarimin sonundaki yanma neden oluyor acabaCanim sen kolposkopi yaptirmismiydin
Doktora gidip bunları anlatıp gerekli tüm tetkikleri yaptırmak istediğinizi söylemek iyi olabiliryaklasik 3 senedir idrar sonrasi yanmam oluyor.idrar yaparken degil sonrasinda beynimde hissedecegum.kadar aci oluyor.sanki oraya aci biber surulmus gibi.cok dra gittim cok antibiyotik kullandim gecmedi.benim durumunda olan var mi idrar sonrasi aci yasayan.bencw bu durum basit bir idrar yolu iltihabi degil daha farkli bisey var.
okuyup cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. benimki tam da dediğiniz gibi vajina girişinde o yüzden aslında fark edememesi normal zaten kanama şikayetiyle gittim siğil şikayetiyle değil. yine de ilişki sırasında kanama en önemli hpv göstergelerindenmiş göz önünde de bulundurması gerekiyordu. smear sonucum çıkınca özel bi hastaneye siğil şikayetiyle gideceğim. umarım bu smear ayrıntılıdır gerçi pek umudum yok devlet hastanesi sonuçta hpv varsa da çıkar mı :/Kadın doğuma muayaneye giden aktif cinsel hayatı olan herkese smear yapılır zaten istediğin sikayetle git. 10 gün ililşkiyi yasaklama nedeni ilaç kullanıyor olman + enfeksiyonun iltihabın yayılmasını ve eşine bulaşmasını engellemek. Sana önerim, siğilin olduğunu düsünüyorsan baska bi doktora gidip siğilim var mı vajina girisimde vs diye sorup detaylı muayane olmak. (Doktora mantar ve enfeksiyon için uzun süre gittim siğilim varmış meğer görmedi yada söylemedi bilmiyorum dikkatsiz olabiliyorlar hele ki vajine girisindeyse ultrasonla gözükmüyor, aparat yerlestirirken vajina dudakları ic kısmı kapattığı icin dikkatten kacıyor) mutlaka doktora siğilim mi var diyerek muayene olmak. Smear sonucu yapılan yere göre degisebiliyor ayrıntı düzeyi. Bazı smearler hpv varlığını gösterebiliyor, yada cın1-2-3 olusumundan anlanıyor. Size verilen protokol numarasıyla kontrol edebilirsin. 1.5 ay sürmüyor genelde ortalama 3 haftaya cıkıyor devlet dahi olsa. Geçmiş olsun kuruntu yapmayın, pütürlükler normal herkeste var karnınahar görünümlü şeyler şüphe uyandırabilir ama çözümü var içiniz ferah olsun
Smear sonucunuzu atarsanız cıkınca anladığım kadarıyla yardımcı olmaya calısırım. Hangi hastanede yaptırdınız?okuyup cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. benimki tam da dediğiniz gibi vajina girişinde o yüzden aslında fark edememesi normal zaten kanama şikayetiyle gittim siğil şikayetiyle değil. yine de ilişki sırasında kanama en önemli hpv göstergelerindenmiş göz önünde de bulundurması gerekiyordu. smear sonucum çıkınca özel bi hastaneye siğil şikayetiyle gideceğim. umarım bu smear ayrıntılıdır gerçi pek umudum yok devlet hastanesi sonuçta hpv varsa da çıkar mı :/
okuyup cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. benimki tam da dediğiniz gibi vajina girişinde o yüzden aslında fark edememesi normal zaten kanama şikayetiyle gittim siğil şikayetiyle değil. yine de ilişki sırasında kanama en önemli hpv göstergelerindenmiş göz önünde de bulundurması gerekiyordu. smear sonucum çıkınca özel bi hastaneye siğil şikayetiyle gideceğim. umarım bu smear ayrıntılıdır gerçi pek umudum yok devlet hastanesi sonuçta hpv varsa da çıkar mı :/
umarım enfeksiyondan kaynaklıdır, kullandığım fitil bitti zaten 3 taneydi. antibiyotik de 2 gün sonra bitiyor umarım kaybolurKanama durumu için iyi bir jinekolog/onkolog'un görmesinde fayda var. Smear testi aktif cinsel hayatı olan herkese kontrol amaçlı yapılır. Siğile benzettiğiniz çizgi ise enfeksiyondan kaynaklanıyor yüksek ihtimalle, tam girişte beyaz minik minik tırtık gibi görünür, aynı problem bende de vardı. Antibiyotik ve fitillerin bitmesine yakın kaybolduğunu göreceksin. Beyazlığa takılma, kanama durumu ciddi olabildiği gibi basit bir şeyde olabilir. Takibini yaparsan sorun olmaz. Prezervatife gelince de,eşler arası enfeksiyon pin-pong'u olmaması için. Çok geçmiş olsun canım,temiz sonuçlarını yazmanı bekliyoruz. Kafana fazla takma
umarım enfeksiyondan kaynaklıdır, kullandığım fitil bitti zaten 3 taneydi. antibiyotik de 2 gün sonra bitiyor umarım kaybolurkanamayla ilgili doktorum hiçbi şey söylemedi benim kafama o takıldı sanırım smear sonucunu bekliyor... teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için
O konuda haklısınız ama vajina içine herhangi bir temas olmadığından içim rahat açıkcası. Sadece yan tarafında iç fudak kısmında bir tane var onu da hallettimDoktorlar bana siğil varsa düsük riskli smeare tiplemeye gerek yok demisti. Yüksek riskli cin 1 gelmisti smear testim biyopsi yapıldısizin bileceğiniz iş vajina girişinin 1 mm icinde olsa yaktırmak icin kıvranırsanız inanın bence korunmadan temastan dahi kacının. Ben prezervatifsiz temas dahi etmiyorum canımı sokakta bulmadım
Bakalım olmadı gidicem özele mecbur.. Peki afedersiniz ama akadan ilişki sonrasında mı oldu? İcerde herhsngi bir şey çiktı mıMerhaba, özel bir doktora gitmiştim sanırım anoskop herkesde olan bişey değil haklısınız şu an ayıldım. Peki sgk ile anlaşmalı özel hastaneye gitseniz?
canim merhaba yazdiklarini takip ediyorum senin bebegin.var mi benim bebegim var.dusuk ve yuksek riskli hpv var.sigil de cikmaya basladi.bebegim.icin.korkuyorum.elimden ustumden kiyafetimden bir sekilde bebegimin bogazina pipisine bisey bulasir miHerkese merhaba .... uzun bir aradan sonra geldım
Lütfen aşı yaptırınız
Nedir dr adi acaba ? Benim gittigim doktor insani sadece strese sokuyor ve moralini bozuyordaBayansın degılmı ıstanbulda doktorum var cok moral veren ve bılgılı bır doktor kadın dogumcu anustekılerı yakarmı bılmıyorum ıstersen ısmını verebılırım
Aldara kremi sigilleremi suruluyor ilk kez duydum dr bile soylemedi vegecti dediginiz sigiller mi gecti hpv mi negatif cikir acaba .. bende 20 yasindayimÇok şükür 3 sene oldu kurtulalı. Bulaşıcı oluyor HPV virüs . ALDARA kremi önermesine sevindim. İnşaallah tamamen kurtulursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?