- 14 Temmuz 2019
- 410
- 166
- 18
- 39
aynen ben varimKızlar bir fikrim var biz yani hesapları kesin olarak sahte olmayan bu sorunu yaşayan bayanlar bir grup kursak whatsuppta rahatca kendi aramızda konuşsak olurmu yasakmi burda böyle şeyler?
Polat dursun Ankara da iyi diyorlar ana size yakın mı bilmiyorumKızlar slm uzun zamndır giremedim forma bana ankara cebecide önerebileceğiz bir doktor varmi kadın doğumcu?
Onu daha öncede duymuştum canım ama cebecide olan biri lazım çocuğun orda ameliyatı var .orda goruneyim dedimPolat dursun Ankara da iyi diyorlar ana size yakın mı bilmiyorum
Ben. Gebelikle mi başladı sizin yoksa hpv ile mi?kizlar bildiginiz sari akintim var bildiginiz sari yani.bu sorunu tasayan var mi
ikisiyle de degil.canim eski esimden sonra basladiBen. Gebelikle mi başladı sizin yoksa hpv ile mi?
Benimde sarı akintim var ve yanmam da oluyorkizlar bildiginiz sari akintim var bildiginiz sari yani.bu sorunu tasayan var mi
sari akontin.nasil koyu muBenimde sarı akintim var ve yanmam da oluyor
Koyu derken nasıl yani? Kıvamı mısari akontin.nasil koyu mu
hpv sari akinti yapiyoruBu arada benim şikâyetlerim hpv den sonra başladı ondan önce hiç mantar vs olmamıştım ilişkim de vardı bi enfeksiyon durumu yoktu hpv tetiklemiş olabilir diye düşünüyorum
Hpvden sonra basladi dedigin yani hpv ne zamadir var bilmiyosunki ogrendigin zaman hpv yeni oldugu anlamina gelmiyor sanirimBu arada benim şikâyetlerim hpv den sonra başladı ondan önce hiç mantar vs olmamıştım ilişkim de vardı bi enfeksiyon durumu yoktu hpv tetiklemiş olabilir diye düşünüyorum
Benimde makatta ve siğillerin yakıldığı yerler siyah oldu sonradan rengi biraz açıldı ama hala biraz siyah ve bu arada tekrar minik minik siğil oluştu şimdilik az ama tekrar çıkması moralimi bozdu . Bende az vardı krio ile dondurma yaptılar tek seferde hepsi dökülmüştü 15 gün içinde ama 1 ay geçti tekrar çıkıyorlar şimdi tekrar gidicem krio için ayrıca makat içindede vardı birkaç tane onlarida lazer ile yaktirdim umarım onlar tekrarlamaz çünkü makat içi daha zor :/Akıntı durumu bu aralar bende de var bazen kokulu bir hal bile alabiliyor ama ılık bir duş alınca kolu durumu kesiliyor yanmam yok. Ben bu durumu mevsimsel olmasına bağlıyorum. Malum yaz ayındayız ve sıcaktan sere serpe yatıyoruz gece fark etmeden üsütüyor olabiliriz. Kızlar birde makat bölgesinde siğil olanlara bir sorun daha olacak belki bu doktorun kullandıgı ilaçtan kaynaklıdır ama aklıma takıldı. Şimdi benim artık sigilim yok ama makat bölgemde afedersiniz üst kısmında tam bi koyulasma oldu yani böyle rengi siyaha dönük gibi. En yoğun siğillerim oradaydı zaten. Acaba sizde de böyle bir durum oldu mu? Yoksa doktor bunları ilaç sürdü diye mi oldu ya da önemsencek bişey midir ki.. Kafam karıştı biraz
Mantar yüksek ihtimalle. Hiç bi şey sürmeyin. Doktora gidinLutfen yardimci olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?