Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Bu arada benim şikâyetlerim hpv den sonra başladı ondan önce hiç mantar vs olmamıştım ilişkim de vardı bi enfeksiyon durumu yoktu hpv tetiklemiş olabilir diye düşünüyorum

Bu arada benim şikâyetlerim hpv den sonra başladı ondan önce hiç mantar vs olmamıştım ilişkim de vardı bi enfeksiyon durumu yoktu hpv tetiklemiş olabilir diye düşünüyorum
Hpvden sonra basladi dedigin yani hpv ne zamadir var bilmiyosunki ogrendigin zaman hpv yeni oldugu anlamina gelmiyor sanirim

Benim de bir süredir sarı akıntım var bazen sarı mı yeşil mi emin olamadığım bir renge dönüyor. Kokusuz ama bazen yoğun bazen az bir miktarlı bir akıntı. Test sonucum bakteri cıktı ama antibiyotik de bir işe yaramadı sıkıntılı ve üzücü bir durum. Ne zamandır var çok emin değilim

Akıntı durumu bu aralar bende de var bazen kokulu bir hal bile alabiliyor ama ılık bir duş alınca kolu durumu kesiliyor yanmam yok. Ben bu durumu mevsimsel olmasına bağlıyorum. Malum yaz ayındayız ve sıcaktan sere serpe yatıyoruz gece fark etmeden üsütüyor olabiliriz. Kızlar birde makat bölgesinde siğil olanlara bir sorun daha olacak belki bu doktorun kullandıgı ilaçtan kaynaklıdır ama aklıma takıldı. Şimdi benim artık sigilim yok ama makat bölgemde afedersiniz üst kısmında tam bi koyulasma oldu yani böyle rengi siyaha dönük gibi. En yoğun siğillerim oradaydı zaten. Acaba sizde de böyle bir durum oldu mu? Yoksa doktor bunları ilaç sürdü diye mi oldu ya da önemsencek bişey midir ki.. Kafam karıştı biraz

Benimde makatta ve siğillerin yakıldığı yerler siyah oldu sonradan rengi biraz açıldı ama hala biraz siyah ve bu arada tekrar minik minik siğil oluştu şimdilik az ama tekrar çıkması moralimi bozdu . Bende az vardı krio ile dondurma yaptılar tek seferde hepsi dökülmüştü 15 gün içinde ama 1 ay geçti tekrar çıkıyorlar şimdi tekrar gidicem krio için ayrıca makat içindede vardı birkaç tane onlarida lazer ile yaktirdim umarım onlar tekrarlamaz çünkü makat içi daha zor :/

merhaba, bendede bundan 7 sene evvel çıkmıştı. Eşimede bulaşmıştı. Benimkileri ilaçla tedavi ettik, yakmaya gerek olmadan. Eşiminkiler lazer ile yakıldı. Bir daha tekrarlamadı. Fakat her ilişkiden sonra mutlaka hemen duş alıyoruz, eğer hemen duş almaz iseniz tekrarlama olasılığı yüksek.

Kizlar cok kotuyum ozel bolgemde kucuk kizarikliklar vardi ilk basta kasintimda varti bugun cok kasintim oldu sicak bir dus aldim ozel bolgemdeki ic dudak sismis ne yapmaliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…