- 20 Kasım 2017
- 1.812
- 1.100
- 133
Anaskopla bakılması nasıl oluyor? Birde nerede yaptırdınız bunu bayadır düsünüyorum ama kolonoskopiden korkuyorum diye gidemedim. Birde afedersiniz ama sizde arkadan ilişki olmuşmuydu yani o yüzden mi içeri ilerleme olmuş?Merhaba bendede makat çevresinde siğiller var içeriye anoskopla bakıldı içeriyede gitmiş birkaç tane siğil yani sende mutlaka içinede baktir onlar daha önemli çünkü artarlarsa bağırsağa ilerliyorlarmış ve sonrası çok dertli oluyormuş benim giriştekiler yakıldı icerdekilerde 15 gün sonra yakılacakhiç sevmedigim işler ya çok zor gerçekten dayanmak psikolojim olarak özelikle..
Canım doktor hastanın isteğine göre yapmıyor onu bildiğim kadarıyla.. kendinin gerekli görmesi lazim. Bi arkadaşım rica edince devletteki doktoru anal iliski mi yaşıyorsunuz falan diye sormuş ne kadar saygısızca.. bunu duyunca ben sormaya cesaret edemedimKızlar ben bayadır kendimi kontrol ediyorum görünürde hiçbir şey yok çok sükür. Ama aklıma takılıyor şu içerde olabilme düşüncesi. Makat siğili için ordan muayne olan var mı? Nasıl bir süreç, nereye gidilmeli ve anaskop gibi daha kuçük caplı iç muayneler devlet hastanesinde yapılıyor mu?
Yani evet çok saygısızca ama aklımda da böyle bir soru kalsın istemiyorum. Ben hiç anal ilişki yaşamadım ama öncesinde de söylemistim burda onları basur sanıp parmağımın bir kısmını sokmustum ve bulastırıp bulaştırmadığımı bilmiyorum aklımı da kurcalıyor açikcası. Sizde de ilişki olmadan mı anal bölgede çıkmıstı? Yani çünkü ben sizin kadar rahat duramıyorum..Canım doktor hastanın isteğine göre yapmıyor onu bildiğim kadarıyla.. kendinin gerekli görmesi lazim. Bi arkadaşım rica edince devletteki doktoru anal iliski mi yaşıyorsunuz falan diye sormuş ne kadar saygısızca.. bunu duyunca ben sormaya cesaret edemedimbenimde siğil makat bolgemde çıkmıştı
Canım ben hpv tip 16 taşıyorum.iki çocuğun var sezeryan ile doğum yaptım.ilk çocuğun 4 yaşında hpv olduğumu 2017 yılında öğrendim 2.çocuğumda sağlıklı.suanda takipteyim düzenli smear veriyorumhpvli anne yok mu forumdaonlarla konusmak istiyorum.
canim konusabilir miyiz seninleCanım ben hpv tip 16 taşıyorum.iki çocuğun var sezeryan ile doğum yaptım.ilk çocuğun 4 yaşında hpv olduğumu 2017 yılında öğrendim 2.çocuğumda sağlıklı.suanda takipteyim düzenli smear veriyorum
Canım ilk öğrendiğimde kendimi yerden yere attım her gün ağladım kaderime lanet ettim yaşım daha 23... hayata küstüm bana bulaştırdığı için eşimden ayrıldım o derece. Ama artık güçlü olmak zorundayım zamanı geri alma şansımız yok bunu yaşamamız gerekiyor ki yaşadık.. kabullenmek çok zor oldu benim için asla cinsel bi hasta lik kapacagimi dusunmezdimYani evet çok saygısızca ama aklımda da böyle bir soru kalsın istemiyorum. Ben hiç anal ilişki yaşamadım ama öncesinde de söylemistim burda onları basur sanıp parmağımın bir kısmını sokmustum ve bulastırıp bulaştırmadığımı bilmiyorum aklımı da kurcalıyor açikcası. Sizde de ilişki olmadan mı anal bölgede çıkmıstı? Yani çünkü ben sizin kadar rahat duramıyorum..
Stres olma canım inş atmış olacaksınKızlar bugün vajinami ve makat bölgemi komple elma sirkeli suyla yıkadım ve iyice kuruttum:) virüs mantar ne varsa öldürsün diye.. biliyorsunuz elma sirkesi öneriliyor yabancı forumlarda bilebir hafta boyunca hergun gün de bir kez yikayacagim sizde deneyin bu arada bayramdan sonra ankaradaki doktoruma gideceğim kontrollerim yapılacak ve hpv testim olucak vücudum atmış mı diye çok stresliyim lütfen dua edin olumlu haber olsun gün yaklaştıkça stresim artıyo
Tabiki ne sormak isterseniz buradan yada özelden mesaj yazabilirsinizcanim konusabilir miyiz seninle
Hpv cinsel yolla bulasıyor. Siğiller ise bagısıklık düstükçe hpv vücutta var olduğu sürece tekrarlayabiliyor. Siğil cıkması bagısıklık ile ilgili birazda. Antibiyotik hastalıklar kortizon kullanımı bagısıklığı düsürüyor siğil cıkma ihtimali o dönemler de daha yüksek. Olay bu. Antibiyotikten kortizondan hpv bulasmıyorArkadaslar size birsey sormak ıstiyorum bu hpv varken antibiyotik ilac tarzi bisey kullanmak hpvyi artiritrmi bilginiz varmi yada surekl8 ilac kullanan yada antibiyotik kullanan varmi hic ben belki hatirlarsiniz dizim icin doktor kortizon vermisti hpv ciktiginda acaba kortizon kullandimda omu yaptı dedim kortizon bagisikligi düşürur diye duydum dr onla ilgisi yok dedi ama simdide dizimdeki iltihap icin bitakim ilaclar verdi anttibiotik verdi bunlar hpvyi ilerletirmi acaba ilac zarar veririmi bilginiz varmi arkadaslar lutfen
Bende 22 yaşındayım.. Bende iliski yaşamadım ama parmakla taşındıysa diye korkuyorum açikcası...Canım ilk öğrendiğimde kendimi yerden yere attım her gün ağladım kaderime lanet ettim yaşım daha 23... hayata küstüm bana bulaştırdığı için eşimden ayrıldım o derece. Ama artık güçlü olmak zorundayım zamanı geri alma şansımız yok bunu yaşamamız gerekiyor ki yaşadık.. kabullenmek çok zor oldu benim için asla cinsel bi hasta lik kapacagimi dusunmezdimşuan güçlü durmaya olumlu düşünmeye çalışıyorum çünkü hayati kendime yeterince zehir ettim rabbim beterinden korusun. Ben hic anal iliski yaşamadım ömrüm boyunca ama siğil makat bölgemin altında çıkmıştı
Vücudunda nerede var canım. Eşimin de belinde et beni var ama siğil olmasından cekiniyoruzBende de var vajinal siğil kadın doğuöa gittiğimde cildiyeye gitmemi önerdi, hpv mi değil mi baktır dedi, hpv ise normal doğumu önermiyorlar pek dedi, benim kendi vücudumda da siğil var büyük ihtimal oradan geçti
Bende 16 cin1 vardu canim bu ilacla ilgisi yok dimi yani ben bagisikliga da dikkat edersem sorun olmaz herladeHpv cinsel yolla bulasıyor. Siğiller ise bagısıklık düstükçe hpv vücutta var olduğu sürece tekrarlayabiliyor. Siğil cıkması bagısıklık ile ilgili birazda. Antibiyotik hastalıklar kortizon kullanımı bagısıklığı düsürüyor siğil cıkma ihtimali o dönemler de daha yüksek. Olay bu. Antibiyotikten kortizondan hpv bulasmıyor
Bende ilişkiye giriyorum korunarak ağdayada gidiyorum bende de siğil cıkmıyor artık 5 ay olacak bence düsünmeyin bu kadarKızlar şimdi benim aklıma bir şey takıldı. Bunu bayadır düsünüyorum da doktorum bana gittiğimde bunları temizleriz bir daha çıkmaz ilişki yaşamıyorsun sonuçta demişti ve siğillerim çıktığından beri biz hiç yakınlaşmadık korunarak bile olsa. Ama geçen gün aylardır siğil olmadığından ben unutup ağda yaptım.. Birde üstüne yakınlaşma. Biraz gerildim ben bu duruma çünkü dikkat ediyordum. Yani şimdi bu hpv ilişkiye devam ettikçe kendini yeniliyor mu? Aylar sonra ilk kez bi yakınlaşmam oldu bu süre zarfında. Bu kötü etkilemez değil mi? Birde aylardır hiç siğilim yok benim gördüğüm kadarıyla bu kadar uzun zamandır çıkmaması artık bittiğinin haberini veriyor olabilir mi sizce yoksa sadece bağısıklıktan mıdır
16 siğil yapmıyor genellikle canım, bağısıklığa dikkat ederek vücudundan atabilirsin bağısıklık icin takviye alabilirsin demir eksikliği vs var mı diye baktırıp ilaca baslayabilirsin hepsi etkenBende 16 cin1 vardu canim bu ilacla ilgisi yok dimi yani ben bagisikliga da dikkat edersem sorun olmaz herlade
Ne bileyim çok dikkat ediyordum bi tedirgin oldum. Zaten biz afedersiniz ama tam ilişki yaşamıyoruz o yüzden biraz içim rahat doktor içeri geçmezler dedi. Sadece makat kısmından korkuyorum ordan da ilişki olmadı ama ben başta basur sanıp parmağımi soktum onlar gitsin diye..Bende ilişkiye giriyorum korunarak ağdayada gidiyorum bende de siğil cıkmıyor artık 5 ay olacak bence düsünmeyin bu kadar
Garantisi mi var geçmeyeceğinin? Tam icine geçmese bile 1 cm bile içeride siğil olsa nasıl yaktıracaksın? Vajinadaki sıvıda da bulunuyor penise her dediğinde erkeğe geçmis oluyor böyle risklere ben olsam girmezdimNe bileyim çok dikkat ediyordum bi tedirgin oldum. Zaten biz afedersiniz ama tam ilişki yaşamıyoruz o yüzden biraz içim rahat doktor içeri geçmezler dedi. Sadece makat kısmından korkuyorum ordan da ilişki olmadı ama ben başta basur sanıp parmağımi soktum onlar gitsin diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?