Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Canım ben anne değilim ama malesef bu illet hpv bende de var.. ve benimde vajinada aynı zamanda arada idrarda yanmam oluyor.. vajinit dediler ama detaylı test yaptircam.. fitil falan kullandinmi

Kızlar bugün vajinami ve makat bölgemi komple elma sirkeli suyla yıkadım ve iyice kuruttum:) virüs mantar ne varsa öldürsün diye.. biliyorsunuz elma sirkesi öneriliyor yabancı forumlarda bile bir hafta boyunca hergun gün de bir kez yikayacagim sizde deneyin bu arada bayramdan sonra ankaradaki doktoruma gideceğim kontrollerim yapılacak ve hpv testim olucak vücudum atmış mı diye çok stresliyim lütfen dua edin olumlu haber olsun gün yaklaştıkça stresim artıyo

Canim insallah hayirli haber alirsin kacin ci test bilmoyorum ama bukez olmasa mutlaka bidahaki sefer gecicek

Canım ben anne değilim ama malesef bu illet hpv bende de var.. ve benimde vajinada aynı zamanda arada idrarda yanmam oluyor.. vajinit dediler ama detaylı test yaptircam.. fitil falan kullandinmi
kullandim canim gecmiyor idrarinin sonunda mi yanma oluyor.anne olmadan kurtulursun insallah ne guzel.ben kendim neyse bebegime bisey olacak diye kafayi yiyorum.

Canım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah Sirke olayını da iyi yapmışsın ben de hafif kasıntı hissim olunca sirkeyle yıkıyorum ve cok rahatlıyorum. Kesinlikle mükemmel bir şey.

Canım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah☺ Sirke olayını da iyi yapmışsın ben de hafif kasıntı hissim olunca sirkeyle yıkıyorum ve cok rahatlıyorum. Kesinlikle mükemmel bir şey.
Canım bu arada multiplex pcr testini yaptırdım bu gecmeyen akıntı ve ara ara kasık ağrısı için. Sonuc gardenella vajinalis cıktı. Yani bakteriyel vajinitmiş. Umarım bu defa ilaçlarla gecer

Canım bu arada multiplex pcr testini yaptırdım bu gecmeyen akıntı ve ara ara kasık ağrısı için. Sonuc gardenella vajinalis cıktı. Yani bakteriyel vajinitmiş. Umarım bu defa ilaçlarla gecer
canim.pcr testini nasil yaptirdin nerde oldu bilgi verebilir misin

Genital siğil cinsel ilişki durumunda partnere bulaşıyor ve bu oran yüzde 50 civarındaymış. En iyisi genital siğilin ortaya çıkma sebebplerini iyice inceleyip buna dikkat etmek.

Genital siğil nasıl ortaya çıkar?
  • Erken yaşta cinsel ilişkiler
  • Korunmasız cinsel ilişki
  • Cinsel yolla bulaşan enfeksiyonel riskler
  • Çok fazla kişi ile cinsel birliktelik
  • Zayıf bağışıklık sistemi

Son düzenleyen: Moderatör:
yani korynmasiz cinsel ikiskide bile bulasma riski 100de 50 mi imis dogru mu anladim?

Son düzenleyen: Moderatör:
yanlış ifade etmedim sanırım.

Metin aynen şöyle:

"Genital siğilin enfeksiyona yol açma ve ciddi hastalıklara dönüşme riski yüksektir. Genital siğil bazı durumlarda bulaşabilir ve bulaşıcı yönü özellikle cinsel partnerleri korkutmaktadır. Genital siğil anal ilişki, oral ilişki ya da vajinal cinsel ilişki yoluyla bulaşır. Cinsel ilişki durumunda partnere bulaşma oranı yüzde 60 dolaylarındadır. Böyle bulaşan genital siğil ömür boyu geçmemektedir. Cinsel ilişki yoluyla bulaşan siğillerin kalıcı olma oranı yüzde 50 civarındadır. Yani bulaşan her genital siğilden 1’i ömür boyu devam etmektedir."

Alıntı.

Canım bende bayramdan sonra yaptıracam çok korkuyorum klamidya falan çıkar diye sende yanma oluyor muydu ? Multiplex pcr ve hpv pcr testi yani iki test için 1900 tl ye anlaştım ankara düzen lab da yaptiracam.. ama şimdiden yaşadığım stresi sen düşün rabbim hayırlı haber almayı nasip etsin ins gardenella vajinal flora bozulmasından oluyor canım tehlikeli bişey değil geçmiş olsun sanada darisi basima:)

hpvli anne yok mu forumda onlarla konusmak istiyorum.
Canım bunun annesi babası mi var ? Sen önce psikolojini düzelt. Şükret evlâdın var. Forumda hpvden leep konizasyon vs olmus tum gebeliğini yatarak gecirenler var. Düşük tehlikesi olan var rahmi alınan var.. sana ne oldu ki bu kadar abartma istersen.. bunun yanısıra çok güzel olumlu hikayeler yenenler var. Senin bozuk psikolojin çocuğuna Hpv den daha çok zarar verecek emin ol. Çünkü burda seni teselli etmeye çalışanlarla ikna olmuyorsun bi uzmana ihtiyacın var destek almalisin

Ayy hadi inşallah hpv de negatif gelir Güzel haberlerini bekliyoruz canım.

Bende de var vajinal siğil kadın doğuöa gittiğimde cildiyeye gitmemi önerdi, hpv mi değil mi baktır dedi, hpv ise normal doğumu önermiyorlar pek dedi, benim kendi vücudumda da siğil var büyük ihtimal oradan geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…