Düşündüğün kadar kolay olsaydı salgın olurducnaim.insallah bisey olmaz bebeklerimize ama vucuda girdiginde uzun yilllar belirti vermiyormus ya.Allahim kafayi yicem.yukaek riskli tipvir sekilde bebegimin bogazina gecerse gunelrim kabus oldu resmen.
Canım ben anne değilim ama malesef bu illet hpv bende de var.. ve benimde vajinada aynı zamanda arada idrarda yanmam oluyor.. vajinit dediler ama detaylı test yaptircam.. fitil falan kullandinmikizlar cok caresizim idrar sonunda yanmam gecmiyor hpv var benim durumumda olan annelerle konusmak istiyorum.gercekten kimse yok mu benim gibi.inanin tek.basima olsam sallamaz bu kadar kendimi hirpalamazdim ama bir yavrum var ve ona bulasacak bisey olacak korkusu beni mahvediyor.
Canim insallah hayirli haber alirsin kacin ci test bilmoyorum ama bukez olmasa mutlaka bidahaki sefer gecicekKızlar bugün vajinami ve makat bölgemi komple elma sirkeli suyla yıkadım ve iyice kuruttum:) virüs mantar ne varsa öldürsün diye.. biliyorsunuz elma sirkesi öneriliyor yabancı forumlarda bilebir hafta boyunca hergun gün de bir kez yikayacagim sizde deneyin bu arada bayramdan sonra ankaradaki doktoruma gideceğim kontrollerim yapılacak ve hpv testim olucak vücudum atmış mı diye çok stresliyim lütfen dua edin olumlu haber olsun gün yaklaştıkça stresim artıyo
kullandim canim gecmiyor idrarinin sonunda mi yanma oluyor.anne olmadan kurtulursun insallah ne guzel.ben kendim neyse bebegime bisey olacak diye kafayi yiyorum.Canım ben anne değilim ama malesef bu illet hpv bende de var.. ve benimde vajinada aynı zamanda arada idrarda yanmam oluyor.. vajinit dediler ama detaylı test yaptircam.. fitil falan kullandinmi
yok canim yeni degilYeni mi doğum yaptın canım?
Öyleyse hiç endişeye mahal yok lütfen kendini strese sokup hastalığını ilerletme. Sakinleş ve hijyen kurallarına dikkat edip hayatına devam et canım. Gecmiş olsunyok canim yeni degil
Canım güzel haberlerini bekliyoruz inşallahKızlar bugün vajinami ve makat bölgemi komple elma sirkeli suyla yıkadım ve iyice kuruttum:) virüs mantar ne varsa öldürsün diye.. biliyorsunuz elma sirkesi öneriliyor yabancı forumlarda bilebir hafta boyunca hergun gün de bir kez yikayacagim sizde deneyin bu arada bayramdan sonra ankaradaki doktoruma gideceğim kontrollerim yapılacak ve hpv testim olucak vücudum atmış mı diye çok stresliyim lütfen dua edin olumlu haber olsun gün yaklaştıkça stresim artıyo
Canım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah☺ Sirke olayını da iyi yapmışsın ben de hafif kasıntı hissim olunca sirkeyle yıkıyorum ve cok rahatlıyorum. Kesinlikle mükemmel bir şey.
Canım bu arada multiplex pcr testini yaptırdım bu gecmeyen akıntı ve ara ara kasık ağrısı için. Sonuc gardenella vajinalis cıktı. Yani bakteriyel vajinitmiş. Umarım bu defa ilaçlarla gecerKızlar bugün vajinami ve makat bölgemi komple elma sirkeli suyla yıkadım ve iyice kuruttum:) virüs mantar ne varsa öldürsün diye.. biliyorsunuz elma sirkesi öneriliyor yabancı forumlarda bilebir hafta boyunca hergun gün de bir kez yikayacagim sizde deneyin bu arada bayramdan sonra ankaradaki doktoruma gideceğim kontrollerim yapılacak ve hpv testim olucak vücudum atmış mı diye çok stresliyim lütfen dua edin olumlu haber olsun gün yaklaştıkça stresim artıyo
canim.pcr testini nasil yaptirdin nerde oldu bilgi verebilir misinCanım bu arada multiplex pcr testini yaptırdım bu gecmeyen akıntı ve ara ara kasık ağrısı için. Sonuc gardenella vajinalis cıktı. Yani bakteriyel vajinitmiş. Umarım bu defa ilaçlarla gecer
Canım istanbulda gelişim tıp laboratuvarında yaptırdım. Baya bi sayıda bakteri parazit mantar a bakılıyor. 750 tl ücreti ama nakitte indirim yapıyırlar.canim.pcr testini nasil yaptirdin nerde oldu bilgi verebilir misin
vajinandan ornek mi aldilar canimCanım istanbulda gelişim tıp laboratuvarında yaptırdım. Baya bi sayıda bakteri parazit mantar a bakılıyor. 750 tl ücreti ama nakitte indirim yapıyırlar.
yani korynmasiz cinsel ikiskide bile bulasma riski 100de 50 mi imis dogru mu anladim?Genital siğil cinsel ilişki durumunda partnere bulaşıyor ve bu oran yüzde 50 civarındaymış. En iyisi genital siğilin ortaya çıkma sebebplerini iyice inceleyip buna dikkat etmek.
Genital siğil nasıl ortaya çıkar?
- Erken yaşta cinsel ilişkiler
- Korunmasız cinsel ilişki
- Cinsel yolla bulaşan enfeksiyonel riskler
- Çok fazla kişi ile cinsel birliktelik
- Zayıf bağışıklık sistemi
Canım bende bayramdan sonra yaptıracam çok korkuyorum klamidya falan çıkar diyeCanım bu arada multiplex pcr testini yaptırdım bu gecmeyen akıntı ve ara ara kasık ağrısı için. Sonuc gardenella vajinalis cıktı. Yani bakteriyel vajinitmiş. Umarım bu defa ilaçlarla gecer
Canım bunun annesi babası mi var ? Sen önce psikolojini düzelt. Şükret evlâdın var. Forumda hpvden leep konizasyon vs olmus tum gebeliğini yatarak gecirenler var. Düşük tehlikesi olan var rahmi alınan var.. sana ne oldu ki bu kadar abartma istersen.. bunun yanısıra çok güzel olumlu hikayeler yenenler var. Senin bozuk psikolojin çocuğuna Hpv den daha çok zarar verecek emin ol. Çünkü burda seni teselli etmeye çalışanlarla ikna olmuyorsun bi uzmana ihtiyacın var destek almalisinhpvli anne yok mu forumdaonlarla konusmak istiyorum.
Ayy hadi inşallah hpv de negatif gelirCanım bende bayramdan sonra yaptıracam çok korkuyorum klamidya falan çıkar diyesende yanma oluyor muydu ? Multiplex pcr ve hpv pcr testi yani iki test için 1900 tl ye anlaştım ankara düzen lab da yaptiracam.. ama şimdiden yaşadığım stresi sen düşün rabbim hayırlı haber almayı nasip etsin ins gardenella vajinal flora bozulmasından oluyor canım tehlikeli bişey değil geçmiş olsun sanada darisi basima:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?