• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Öncesinde cinsellik yasamadiysan hpv 1 haftada hemen siğil oluşturmaz canım
Öncesinde cinsellik yaşamadım ama 3 yl önce erkek arkadaşmla kısa süreli üstten ufak bir temas yaşamıştım.. Bunun üzerine 2 kere ameliyatta oldum herhangi birşey çkmadı.. Evlenp böyle olunca acaba birşey mi var dedim.. ama pütürcük kitle gibi değil ..

Eşi baya yalancıymış😅😅😅 elde yaşayamıyor ki virüs tutunamıyor yani kadın adamın neresine masaj yapmışta penisine bulaşmış acaba😅 erkekler illet ya yalanın bu kadarı
İşte sanırım az düşünerek verilmiş bir cevap 🤣🤣fakat zaten masajın sonunda penise masajla bitiriyorlarmış bunu itiraf etmek zorunda kalmış ...ellettim ama ilişkiye girmedim öyle bulaştı 🤯🤯

Merhaba güzel kadınlar.Sizinle bir deneyimimi paylaşmak istiyorum.Bende Hpv virüs var ve tip 2 herpes.Bundan nasıl kurtulurum diye sürekli araştırmalar içindeydim ve sonunda buldum.Bagışıklı sistemi biliyorsunuz çok önemli vücudun virüslerle savaşması için.Ben propolise başladım yaninda çörek otu yagı içiyorum ve enginar suyu (meme ve rahim agzi kanserine cok iyi gelen) icmeye basladim.Şuan bağışıklık sistemim baya güçlendi.Herpes artık çıkmıyor ve çıkmayacak.hpv icinde eylül ayında test yaptıracam ve sizi bilgilendirecem.Ve şunu asla unutmayın Kendinizi sevin dişiliģinizi sevin.Allahin izni ile hiç birsey kalamayacak.Sevgilerimlee

Merhaba güzel kadınlar.Sizinle bir deneyimimi paylaşmak istiyorum.Bende Hpv virüs var ve tip 2 herpes.Bundan nasıl kurtulurum diye sürekli araştırmalar içindeydim ve sonunda buldum.Bagışıklı sistemi biliyorsunuz çok önemli vücudun virüslerle savaşması için.Ben propolise başladım yaninda çörek otu yagı içiyorum ve enginar suyu (meme ve rahim agzi kanserine cok iyi gelen) icmeye basladim.Şuan bağışıklık sistemim baya güçlendi.Herpes artık çıkmıyor ve çıkmayacak.hpv icinde eylül ayında test yaptıracam ve sizi bilgilendirecem.Ve şunu asla unutmayın Kendinizi sevin dişiliģinizi sevin.Allahin izni ile hiç birsey kalamayacak.Sevgilerimlee
Hangi marka propolis ve çörekotu yagi kullaniyorsunuz? Ve enginar suyunu nasıl hazırlıyorsunuz?

Arkadaslar bu enfeksiyonu uzun sure atamayinca nolur peki farzedinki atılmadı
Nasıl temizlendi
bu konuyla ilgili uzman hekimlerden kesinlikle bilgi alınmalı. kansere çeviren tipleri var ve o tiplerin aşısı var dikkatli olunmalı rutin kontrollerini yaptırmalısın. temizlenmesiyle alakalı birçok yöntem var

aşılar ve rutin tetkikler ile ilgili sana katılıyorum. Çok hasta geliyor bununla alakalı ve insanlar bu konuda bilgisizler

Merhaba bir cok yontemden kastin nedir canim ve bir cok.hasta geliyor demiisin saglikcimisin bu konuda bilgin varmi birde asiyi benim gittigim doktor hpv varken yapilmasinin anlami.yok.dedi

Bakula sen enginar suyu dedigin kendinmi hazirliyosun yada aktar larda var ondan mi.kullaniyirsun varsa gorseli atabilirmisin yada ismj

Bakula sen enginar suyu dedigin kendinmi hazirliyosun yada aktar larda var ondan mi.kullaniyirsun varsa gorseli atabilirmisin yada ismj
Aktardan aldım mevsiminde de kaynatip yiyorum suyunuda içiyorum.Hersey dogada ve doğal Yaradan bizlere çok fazla güzellikler var bunlari kesfetmek lazim.

Aktardan aldım mevsiminde de kaynatip yiyorum suyunuda içiyorum.Hersey dogada ve doğal Yaradan bizlere çok fazla güzellikler var bunlari kesfetmek lazim.
Enginari alip kaynatip iciyosun bende sandimki aktarda corekotu yagi seklinde siselerde satiliyor onlardan kullanıyosun

Boşuna uyutmayalım boyle de duser diyor ama çok sancılı bir sürec. Inan yakildığındaki halini görsen için acırdı
Merhaba bendede makat çevresinde siğiller var içeriye anoskopla bakıldı içeriyede gitmiş birkaç tane siğil yani sende mutlaka içinede baktir onlar daha önemli çünkü artarlarsa bağırsağa ilerliyorlarmış ve sonrası çok dertli oluyormuş benim giriştekiler yakıldı icerdekilerde 15 gün sonra yakılacak 🥺 hiç sevmedigim işler ya çok zor gerçekten dayanmak psikolojim olarak özelikle..

Kizlar makatta ve makat içinde siğil sorunu yaşayan var mi daha doğrusu kurtulan var mi??? Benim yeni oluşmaya başladı çok minicikler . Makat cevresinde normal deridekileri krio ile yaktılar hepsi gitti ama makat içinde hemoroid var hemoroidin dışarıya sarkan memelerinde 4 tane vardı özel cerraha gittim 3 gun önce yakıldı ıcerdekileride 1 ay sonra yakalim dedi 1 ayda bağırsağa doğru ilerlemezmi çoğalmazmi dedim yok en fazla 10 cm.ilerler oda sorun değil halledilir dedi yani neden diğerleriyle birlikte aynı anda yakmadı anlamıyorum ıcerdekiler daha önemli çünkü bir ay uzun bir sure bir anda çoğalırlarsa sonucta yakmasida daha zahmetli olacak suan birkac taneyken ...

Bu arada makat içi siğil yani kondilom olan başka kim var arkadaşlar yokmu herkeste genelde vajinada çıkıyor galiba makatta çıkan az galiba varsa paylaşırmısınız neler yaşıyorsunuz bu konuda

Hangi marka propolis ve çörekotu yagi kullaniyorsunuz? Ve enginar suyunu nasıl hazırlıyorsunuz?
Propolisi beyaz olan Balenarka aldim.Çörek otu yaginida soğuk sıkım olanı aldım.Bu sorunlar kesinlikle bagışıklık sistemi ile ilgi.Doktora gittigimde Hpv icin vücut kendisi de üretiyor dedi illa cinsel iliskiyle bulaşmiyormuş.
Enginari alip kaynatip iciyosun bende sandimki aktarda corekotu yagi seklinde siselerde satiliyor onlardan kullanıyosun
Enginar suyu aldim içiyorum gunde 2 defa

Merhabalar arkadaşlar bende iki gün önce hpv 16-51 olduğumu öğrendim 14 eylülde düğünüm var panik olmuş durumdayım nişanlıma da söyleyemedim durumu açıkçası, gittiğim doktor biyopsi yapılması lazım dedi ayrıca siğilde var onlarıda yakarız dedi ama açıkçası çok güvenemedim acaba izmirde bildiğiniz iyi bir kadın doğum doktoru var mıdır? Yol gösterebilirseniz çok minnettar olurum:)

Canim tam 30 yasimdayim ve hpv 30 yasimda oldu ..sigille ilk belirti verdi ve yeni ogrendim hpv oldugumu tip 6 16 ve 51 var..bekarim cocuk yok ..kolposkopi yapildi biyopsi alindi..gecmeyen yaram ve ciddi kronik akintim var..biyopsi sonucu bekliyorym ve ne olacsgimi bilmiyorum..agizda ve analda hpv var mi onu takinti yaptim simdi..bi ara kbb ve genel cerraha gidip hpv varmi kontrol ettircem ...ve ölümü bekliyorum sanki
Ben de 27 yasındayım tip 16 var biyopsin nasıl cıktı

Hpv nin kendi icinde turleri var. Riskli olan iki cesit sigil var diye biliyorum. Tam bilgiye sahip degilim ama kesinlikle kafana takma. Saglikli beslen spor yap sigil ciktikca yaktir ve duzenli test yaptir

Merhaba, bende de HPV 11 ile 16 çıktı. 16 olan sanırım yüksek risklilerdenmiş. Bundan sonra ne yapmam gerekiyor? Araştırmalarıma göre bu virüşü 45-46 ay içinde bağışıklık sistemimi güçlü tutarak vücuttan atabilirmişim. Biraz korkum var, doktor panikleme çok kişi var böyle dedi. Ayrıca her tip 16 kansere dönüşmez merak etme, dönüşme niyeti varsa da erken teşhis edildin, geliştikçe müdahale edilir dedi. Biraz rahatlattı beni açıkçası.

Tip 16 taşıyan arkadaşlarımızdan yardım bekliyorum. Bundan sonra ne yapmam ve nasıl bir yol izlemem lazım?

Merhaba, bende de HPV 11 ile 16 çıktı. 16 olan sanırım yüksek risklilerdenmiş. Bundan sonra ne yapmam gerekiyor? Araştırmalarıma göre bu virüşü 45-46 ay içinde bağışıklık sistemimi güçlü tutarak vücuttan atabilirmişim. Biraz korkum var, doktor panikleme çok kişi var böyle dedi. Ayrıca her tip 16 kansere dönüşmez merak etme, dönüşme niyeti varsa da erken teşhis edildin, geliştikçe müdahale edilir dedi. Biraz rahatlattı beni açıkçası.

Tip 16 taşıyan arkadaşlarımızdan yardım bekliyorum. Bundan sonra ne yapmam ve nasıl bir yol izlemem lazım?
Gecmis olsun canim bendede 16 var kolposkopi yapldimi sana

Back