- 8 Temmuz 2019
- 32
- 2
- 1
- 44
Canım HPV testini saglik ocaginda bedavaya yapıyorlarArkadaşlar merhaba, bundan yaklaşık 2 ay önce smear testi yaptırdım ama temiz çıktı hiç bir sıkıntı gözükmüyordu. 3 4 gün önce genital bölgemde minik bir et benine benzeyen bir şey gördüm. Hpv şüphesi ile bugün devlet hastanesine gittim. Bana smearim temiz çıktığı için bir sıkıntı olmayacağını devlet hastanesinde 30 yaş altına hpv testi yapılmayacağını özele de test için boşa para vermememi söyledi. Muayene sonucu o kabartının siğil olabileceğini anestezi ile yakıp alacağını patolojiye göndereceğini söyledi. Ama bunları o kadar baştan savma dedi ki zaten çok korkuyordum, iyice telaşlandım. Test yaptırmama gerek olmadığını tekrar sordum bunun hpv testi ile ilgili olmadığını söyledi. Yani ben hpv siğiliyse eğer en azından türünü öğrenmek istiyorum. Patoloji sonucundan yeterli bilgi alabilir miyim sizce? Test yaptıracağım kesinlikle ama devlet hastanesinde 30 yaş altı yapan hiç hastane ya da doktor yok mudur? Yoksa mecburen özelde yaptıracağım. Bir de sadece bi tane siğil var bunun için genel anesteziye gerek var mıdır? Bundan da korkuyorum açıkcası tek başıma gideceğim ve anestezi beni biraz korkutuyor
Smear testi ile HPV farklı sağlık ocaklarında yapılıyor ve cinsine kadar çıkıyor ben yaptırdım bedavaCanım HPV testini saglik ocaginda bedavaya yapıyorlar
Tüm eczanelerde var ve facebookta kemal milar sayfasını inceleyin birçok kişinin siğili bitti 1 ay duzenli için deneyinIngiliz karbonatini nerden bulcaz
Sigilsiz hpvde ?Tüm eczanelerde var ve facebookta kemal milar sayfasını inceleyin birçok kişinin siğili bitti 1 ay duzenli için deneyin
Evet canım virüsler alkali ortamda yasayamiyorlar zaten o senin hücrende canlı olarak uyuyuyorlar bağışıklık sistemi biraz zayiflayinca siğil olarak cikabikiyorlar yada sinsice vücutta uyuyorlarSigilsiz hpvde ?
Gunde kac kere nekadar miktarda icecezTüm eczanelerde var ve facebookta kemal milar sayfasını inceleyin birçok kişinin siğili bitti 1 ay duzenli için deneyin
Ama ben 29 yaşımdayım devlet hastanelerinde 30 yaş altına yapmıyoruz dediler. Sağlık ocağı evli olmayan 30 yaş altı bayana da hpv testi yapıyor mu?Smear testi ile HPV farklı sağlık ocaklarında yapılıyor ve cinsine kadar çıkıyor ben yaptırdım bedava
3 bardak iç temiz su olmalı 1 kaşık koy çay kaşığı iyice karıştır tahta plastik kaşıkla için büyük bardak günde 3 defaGunde kac kere nekadar miktarda icecez
Tüm bayanlara yapılıyor Marmaris'te evlilik farketmezkiAma ben 29 yaşımdayım devlet hastanelerinde 30 yaş altına yapmıyoruz dediler. Sağlık ocağı evli olmayan 30 yaş altı bayana da hpv testi yapıyor mu?
Kemal milar kim doktormu ?olduğu yazmıyor internette sahte olmasın sakın3 bardak iç temiz su olmalı 1 kaşık koy çay kaşığı iyice karıştır tahta plastik kaşıkla için büyük bardak günde 3 defa
Bakın canım sahte falan değil zararı da karbonatin yok ozaman denemeyin içmeyinKemal milar kim doktormu ?olduğu yazmıyor internette sahte olmasın sakın
Biraz önce sağlık ocağına sordum onlar da 30 yaş altına yapmıyorlarmış.Tüm bayanlara yapılıyor Marmaris'te evlilik farketmezki
30 yaş üstü kadınlara katem, aile sağlığı merkezi veya sağlık ocağında ücretsiz smear ve hpv tiplendirme testi yaptırabilirsiniz. 30 yaş altı kadınlara ise hpv tiplendirme testi araştırma hastanelerinde, üniversite hastanelerinde ücretsiz olarak yapılmaktadır. Gecmiş olsun.Biraz önce sağlık ocağına sordum onlar da 30 yaş altına yapmıyorlarmış.
Teşekkür ederim, okmeydanı hastanesinde 30 yaş altına yapan bir doktor buldum haftaya perşembeye randevu aldım umarım geç olmaz biraz korkuyorum30 yaş üstü kadınlara katem, aile sağlığı merkezi veya sağlık ocağında ücretsiz smear ve hpv tiplendirme testi yaptırabilirsiniz. 30 yaş altı kadınlara ise hpv tiplendirme testi araştırma hastanelerinde, üniversite hastanelerinde ücretsiz olarak yapılmaktadır. Gecmiş olsun.
Geç olmaz korkmana gerek yok. Bende aylardır var henüz test bile yaptırmadim sadece çıkan siğilleri yaktırdım..Teşekkür ederim, okmeydanı hastanesinde 30 yaş altına yapan bir doktor buldum haftaya perşembeye randevu aldım umarım geç olmaz biraz korkuyorum
Geçmiş olsun, aksatmayın bi an önce tedavinizi olun. Malesef gebelikte siğillerde artış meydana geliyor bağışıklık düşmesi sebebiyle.. Normal doğum mu yaptınız?Napıcam bilmiyorum hamile oldugumu öğrenmeden 1 ay once fakettim ama et beni sandım dogum yapalı üc ay oldu 3 taneydi 6 oldu
bide büyüdüler halbuki hamile kalmadan 8-9 ay önce smear testi yaptırmıstım bu konuyu bilmiyordum herşey temizdi kanamam bitsin yaktırcam suan bile acıyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?