• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Asinin hangisi daha cook tipe karsi koruyordu canim ve toplam.maliyeti nekadar doktor yaptirmanin bi anlmai yok demisti ama bilemedim

Ben her ne olursa olsun aşı yaptırılması taraftarıyım, ama virütik olan bir şey için de aşı olmak kafamı karıştırıyor.

Arkadaşlar sarımsak suyu bagisiklik için iyi gelirmi
Canım buna en iyi eğer durumunda varsa ahcc geliyor. Diğer yöntemleri denemedim. Ama sadece ilk kutusunu düzenli kullandım ikinci kutu daha aylar oldu bitiremedim aklıma geldikçe yarım yamalak içiyorum. Siğillerimi sadece 1 kere tamamen temizlendikten sonra çıkmadılar çok sükür. Kasım ayı gibi hpv testi yaptırmayı düşünüyorum negatif görene kadar 3-4 ayda bir yaptıracağım

AHCC için eylülü beklemem gerekiyor, Eylülde Münih'e gideceğim o zaman alabilirim ancak. Aktif sex hayatım da aslında bu HPV'den sonra neredeyse sıfır çünkü kimseye bulaştırmak istemiyorum. Korunmalı ilişkiye giriyorum ama o da son 1 buçuk yıldır 2 3 oldu. Onda da ilişkiye girdiğim kişiye söyledim durumu. Yine de azami dikkat ederek yaptık. Sanırım eylüle kadar bekleyip eylülden sonra AHCC kullanmaya başlayacağım. Tostosi sen de beni bilgilendirisen son durumundan canım, çok mutlu olurum. En azından negatif olup olmadığını bilirsem benim açımdan da AHCC yi almak için motivasyon olur. Bir ekstra sorum da şu sana. Sen daha önce bir operasyon geçirdin mi HPV çıktıktan sonra sende. Yaktırma, dondurma, koterizasyon gibi? SMEAR test sonuçlarında hücresel bozulma tespit edildi mi?
Canım bende tip testi yaptırmadım ancak bakire olduğumdan doktor sadece 6-11 dedi. 3 ay önce siğillerimden kurtuldum Ahcc kullanıyorum. Ama düzenli bir sekilde değil. Ilk kutuyu çok düzenli kullandım ikinci kutu 2 aydır bitmedi resmen. Aklıma geldikçe içiyorum sadece. 3 aydır hiç siğilim çıkmadı. Kasım ayında bende test yaptıracağım. Özellikle bir seye çok dikkat etmedim. Ama siğil çıkarma durumunun ve virüsün vücuttan atılma süresinin virüs yüküyle alakalı olduğunu okumuştum. Onunla ilgilide test yapılıyormuş. Vücuttaki virüs yüküne bakılıyormuş. Istersen bi ona baktır belki de o yüksektir

Ben her ne olursa olsun aşı yaptırılması taraftarıyım, ama virütik olan bir şey için de aşı olmak kafamı karıştırıyor.
Sengülcüm, biliyorsunki hepatit b de viral kaynaklı bir hastalık ancak onun da aşısı var ve ben onu da yaptırmıştım üniversitedeyken yurtta fln bulaş olmadından çekindiğim için. Aradan 9 yıl gecmesine rağmen hala testlerde bağışıklığım azalarak devam ediyor. Kesinlikle tip 16-18 yoksa aşı yaptırmak gerektiğini düşünüyorum. Bendeki tip düşük riskli tip şengülcüm o nedenle bende cin tarzı rahim ağzı hücresel değişim meydana gelmedi hiç çok şükür. Ben martta tanıştım hpv ile öncesinde zaten senelik smear veren biriyimdir..hemen smear ve hpv tiplendirme testi yapıldı ve smear temiz, hpv düşük tipli cıktı. Bir kere siğil çıktı vulvada 2 tane ve kriyo yapıldı ancak cok işe yaramadı bende kriyo. Sonra başka bir doktora gittim koter yaptı ve şu anda hiçbir şey kalmadı. Bi hafta sonra kontrolüm var. Umarım tekrar benim göremediğim bir siğille karsılasmam. Sen de paylaş lütfen olumlu gelişmelerini bekliyor olacağız☺️

Canım bende tip testi yaptırmadım ancak bakire olduğumdan doktor sadece 6-11 dedi. 3 ay önce siğillerimden kurtuldum Ahcc kullanıyorum. Ama düzenli bir sekilde değil. Ilk kutuyu çok düzenli kullandım ikinci kutu 2 aydır bitmedi resmen. Aklıma geldikçe içiyorum sadece. 3 aydır hiç siğilim çıkmadı. Kasım ayında bende test yaptıracağım. Özellikle bir seye çok dikkat etmedim. Ama siğil çıkarma durumunun ve virüsün vücuttan atılma süresinin virüs yüküyle alakalı olduğunu okumuştum. Onunla ilgilide test yapılıyormuş. Vücuttaki virüs yüküne bakılıyormuş. Istersen bi ona baktır belki de o yüksektir
Canım nasıl oldun daha iyi misin? Derin kendini toplamaya başladı mı?

Canım buna en iyi eğer durumunda varsa ahcc geliyor. Diğer yöntemleri denemedim. Ama sadece ilk kutusunu düzenli kullandım ikinci kutu daha aylar oldu bitiremedim aklıma geldikçe yarım yamalak içiyorum. Siğillerimi sadece 1 kere tamamen temizlendikten sonra çıkmadılar çok sükür. Kasım ayı gibi hpv testi yaptırmayı düşünüyorum negatif görene kadar 3-4 ayda bir yaptıracağım
Senin nasıl temizlendi kadin doğum doktorundami tedavi gördün

HPV 16ve teşhisi konuldu arkadaşlar ,kolposkopi oldum sonuç kronik servisit,ilaç fln vermediler 4 ayda smear vericem,bunun için ilaç gerekmiyor mu yada yaramı ki bu,gebelik için uğraşıyorum engelmi

HPV 16ve teşhisi konuldu arkadaşlar ,kolposkopi oldum sonuç kronik servisit,ilaç fln vermediler 4 ayda smear vericem,bunun için ilaç gerekmiyor mu yada yaramı ki bu,gebelik için uğraşıyorum engelmi
Hpv 16 mi cikti sadece kolposkopi temiz cikmis cine donusmemis demekki cook iyi kronik servisit benimde banada ilac vermedi ne ilgiinc ama canim sen farkli tipler cikti saglik ocaginda simir verdim diyodun kolposkopode de 16 mi dediler yani

Arkadaşlar leep işleminden sonra akıntım neredeyse yok diyecek kadar azaldı. Leep yaptıranlar sizde de böyle bir şey gözlemlediniz mi? Acaba cin ler inatçı akıntıya mı sebep oluyor??

Hpv 16 mi cikti sadece kolposkopi temiz cikmis cine donusmemis demekki cook iyi kronik servisit benimde banada ilac vermedi ne ilgiinc ama canim sen farkli tipler cikti saglik ocaginda simir verdim diyodun kolposkopode de 16 mi dediler yani
Benim smearim temiz çıkmıştı sadece hpv nin 4 tiplemesi vardı tehlikeli olan türden,kolonoskopi sonucunda kronik servisit çıktı,bu rahim ağzı yarasimi,yoksa iltihapmi ne kadar okuduysam çözemedim,ilaç da vermediler ,İst kanunu Hastanesi'ne randevu aldım tatmin olmadım bu cevaptan ,bu arada akintimda çoğaldı dua edin hamile olmuş olayım bu ay,iğne fln olmuştum daha önce hiç akintim yok son 4 gündür bayağı bi arttı ,bu arada bağışıklık sistemini güçlendirici beta glukana başladım

Benim smearim temiz çıkmıştı sadece hpv nin 4 tiplemesi vardı tehlikeli olan türden,kolonoskopi sonucunda kronik servisit çıktı,bu rahim ağzı yarasimi,yoksa iltihapmi ne kadar okuduysam çözemedim,ilaç da vermediler ,İst kanunu Hastanesi'ne randevu aldım tatmin olmadım bu cevaptan ,bu arada akintimda çoğaldı dua edin hamile olmuş olayım bu ay,iğne fln olmuştum daha önce hiç akintim yok son 4 gündür bayağı bi arttı ,bu arada bağışıklık sistemini güçlendirici beta glukana başladım
Ben tekrar gittim bu kronik servisit icin hpv tammda kronit servisit ne dedim bunu icin vermediniz dedim doktor da bana kronit servisit her bayanda olan terkarlayan bisey rahim agzinda iltihap akinti dedi herhangi biseye gerek yok dedi vermedi hic bisey sen hpv ignesi oldun

Canım nasıl oldun daha iyi misin? Derin kendini toplamaya başladı mı?
Ya derim kendini toparladı ama şimdi başka bir derdik var of. Sizde de oluyor mu? Geçen ayda oldu aynısı regl olmadan 1 hafta önce falan afedersin ama tuvalete normal çikıyorum ancak biraz pis bisey ama dışkımın üzerinde kırmızı biseyler oluyor. Yani kan mı değil mi anlamadım ama kan gibi suda dağılmıyor. Taş catlasın 2 kere falan oluyor sonra geçiyor. Aklıma takılıyor açıkcası ama kolonoskopi yaptırmak istemiyorum çok korkunç geliyor.

Kızlar hiç bu durumu yaşayan oldu mu biraz pis bir durum ama aklıma takılıyor... Regl olmadan 1 hafta ınce heo bağırsak hareketlerim değişirdi ama 2 aydır regl olmadan önce dışkımda kırmizı bişeyler oluyor. Kan mı değil mi anlamadım ama kan gibi suya karışmıyor of çok korkunç.. 1 ya da 2 kere oluyor sonra geçiyor. Mesela dün oldu bugün tekrar tuvalete çiktığımda böyle bir şey yoktu. Çok korkutuyor bu durum beni ama kolonoskopiden daha çok korkuyorum..

Back