Evet cok onemsiz davraniyorlar aynnBen bugün yaktırdım 1 tane küçüktü baya yanında da olabilir diye yanındaki minik yeri de yakmış. Hpv testi yaptırayım mı tavsiye eder misiniz diye sordum ancak işte o sana kalmış nasıl istiyorsan öyle yaptır istersen 1 sene sonra gel smear ile beraber bakalım dedi. Yani ben anlamıyorum bu kadar önemsiz bir konu mu bu? Gösterdiğim başka doktor siğil olmayabileceğini söylemişti ama içim rahat etmediği için yaktırayım dedim. Yakan doktor da en başta patolojiye gönderip baktırırız demişti biraz da buna güvenmiştim. Sordum bugün çok küçük olduğu için gerek görmemiş göndermeye. Devlet hastanesindeki doktorlar bu konuyu neden önemsemiyorlar gerçekten anlamıyorum.
Geç olmaz korkmana gerek yok. Bende aylardır var henüz test bile yaptırmadim sadece çıkan siğilleri yaktırdım..
Hamilelikte bagisiklik nasıl guclendiricezGeçmiş olsun, aksatmayın bi an önce tedavinizi olun. Malesef gebelikte siğillerde artış meydana geliyor bağışıklık düşmesi sebebiyle.. Normal doğum mu yaptınız?
Tşk ederim canım yok Allahtan makat gelişli bebekti sezeryan oldu genital siğil durumlarında sezeryana yönlendiriliyormuş okudukça neler hissettimGeçmiş olsun, aksatmayın bi an önce tedavinizi olun. Malesef gebelikte siğillerde artış meydana geliyor bağışıklık düşmesi sebebiyle.. Normal doğum mu yaptınız?
vallahi yıldım bu doktorların umursamazlığından, özele gidip dünya para vereceğime en azından o parayı aşıya veririm demiştim ama sanırım çok da bir kurtuluş yok özelden. şunu da sorayım eskişehir'de devlet hastanesinde iyi bir kadın doğumcu tanıyor musunuz ?Evet cok onemsiz davraniyorlar aynn
Hamilelikte hergün yürüyüş yapmak, bağışıklık sistemini güçlendirecek bir diyet programına uymak gerekiyor.Hamilelikte bagisiklik nasıl guclendiricez
Devlette de özelde de sayısız doktorla görüştüm maalesef özeldekiler de önemsemiyor ancak cok da maaleseflik bir durum değil cünkü cok yaygın bir durum olduğundan ve gerekli tedavilerle kansere dönüşme ihtimali olmadığından rahat bu konuda doktorlar, ancak devlet hastanesindeki doktorlar tabiki daha özensiz davranıyor.. üzme kendini bu günler gectiğinde ki bikaç yıl sonra çok uzak değil vay be kendimi neden o kadar üzmüşüm diyeceksin. Sadece iyi bir doktor bul bu cok önemli siğillerini düzgün temizlesin.vallahi yıldım bu doktorların umursamazlığından, özele gidip dünya para vereceğime en azından o parayı aşıya veririm demiştim ama sanırım çok da bir kurtuluş yok özelden. şunu da sorayım eskişehir'de devlet hastanesinde iyi bir kadın doğumcu tanıyor musunuz ?
Evet, o nedenle sordum çünkü hpv varlığında malesef normal doğum sakıncalı. Bir aile ile yazısmıstım forumda, küçücük cocuklarının boğazında ve ses tellerinde sürekli siğil çıkıyormuş ve cocuk sürekli operasyon geciriyormus cünkü siğiller coğaldıkca nefes darlığı ve ses kısılması yaratıyormuş.. çok çok üzülmüştüm. Bu konuda cok dikkatli olmak lazım.Tşk ederim canım yok Allahtan makat gelişli bebekti sezeryan oldu genital siğil durumlarında sezeryana yönlendiriliyormuş okudukça neler hissettim
Umarım dediğiniz gibi olur bir haftadır kendimi vebalı gibi hissediyorum sanki herkese bulaştıracakmışım gibiDevlette de özelde de sayısız doktorla görüştüm maalesef özeldekiler de önemsemiyor ancak cok da maaleseflik bir durum değil cünkü cok yaygın bir durum olduğundan ve gerekli tedavilerle kansere dönüşme ihtimali olmadığından rahat bu konuda doktorlar, ancak devlet hastanesindeki doktorlar tabiki daha özensiz davranıyor.. üzme kendini bu günler gectiğinde ki bikaç yıl sonra çok uzak değil vay be kendimi neden o kadar üzmüşüm diyeceksin. Sadece iyi bir doktor bul bu cok önemli siğillerini düzgün temizlesin.
Gercekten herkez boyle bir hissiyata asiri derece kapiliyo sadece sen degil canim benim sanki konsutugum herkisiye bisey bulastircam gibi geliyoduUmarım dediğiniz gibi olur bir haftadır kendimi vebalı gibi hissediyorum sanki herkese bulaştıracakmışım gibierkek arkadaşım acaba soğur mu, bıkar gibi düşünüyorum bu hastalık durumundan ona ayrı üzülüyorum vitamin kullanmaya başladım haftaya aşı yaptıracağım, çörek otu, zerdaçal tüketiyorum kahvaltılarda. Sigara kullanmıyorum. Ahcc'yi almayı planlıyorum. Umarım çabucak geçer
Çok gecmiş olsun. Forumda deflagyn kullanarak cin olup da gerileten okuduk. İstersen onu da araştır bir.Merhaba hanımlar cin2 olup operasyon geçirmeden atlatan var mı ???ben 1 ay beslenmemi düzelttim sonraki ay soğan kürü yaptım şimdide karbonat içeceğim 1 ay boyunca sonra test yaptırayım diye düşündüm benim gibi erteleyip kurtulan var mı
Hamile kalmaya korkuyorum bunları okuyunca ya normal dopum mu olmuş peki o aile yoksa sezeryan da da var mı bu sorun acaba bir de istisnadır değil mi bu durum?bilmeden doğum yapanda çok sonuçta atrrıca emzirmek fln sıkıntı olur mu kiEvet, o nedenle sordum çünkü hpv varlığında malesef normal doğum sakıncalı. Bir aile ile yazısmıstım forumda, küçücük cocuklarının boğazında ve ses tellerinde sürekli siğil çıkıyormuş ve cocuk sürekli operasyon geciriyormus cünkü siğiller coğaldıkca nefes darlığı ve ses kısılması yaratıyormuş.. çok çok üzülmüştüm. Bu konuda cok dikkatli olmak lazım.
Evetbu biraz istisna ama istisna da olsa riske atmamak lazım, ağız florası kendini koruyor ve bulaşsa bile yenilenme hızlı olduğundan kendini temizliyor virüsten, ancak bebeklerin bağışıklık sistemi tam oluşmadığından hem de bulaş riskinden genelde aktif siğil durumunda sezaryene yönlendiriliyor zaten anne adayı. Hayır sezaryende bulaş riski yok merak etme.Hamile kalmaya korkuyorum bunları okuyunca ya normal dopum mu olmuş peki o aile yoksa sezeryan da da var mı bu sorun acaba bir de istisnadır değil mi bu durum?bilmeden doğum yapanda çok sonuçta atrrıca emzirmek fln sıkıntı olur mu ki
Teşekkür ederim çok bende bir kaynakta sezeryanla da olabiliyor diye okumuştum ama nette bir kaynak ne kadar sağlıklı bilmem öyle okuyunca da aklıma her şey geldi haliyle afedersiniz acaba erkeğin meniden mi geçiyor hamilelikte beraber olunca diye düşündüm ne bileyim göğüste vardır emzitince mi oluyor acaba dedim insan korkuyor ya rabbim hepimize şifalar versin herkesin sağlıklı bebişleri olsun inşEvetbu biraz istisna ama istisna da olsa riske atmamak lazım, ağız florası kendini koruyor ve bulaşsa bile yenilenme hızlı olduğundan kendini temizliyor virüsten, ancak bebeklerin bağışıklık sistemi tam oluşmadığından hem de bulaş riskinden genelde aktif siğil durumunda sezaryene yönlendiriliyor zaten anne adayı. Hayır sezaryende bulaş riski yok merak etme.
Hamilelikte bildiğim kadarıyla daha fazla nüks oluyor. Yani gıda takviyesi olarak bisey dememiz burda doğru olmaz. Ama yediklerinize dikkat edip sağlıklı beslenerek ancak güclendirebilirsiniz. Mesela sivri biberi çok öneriyorlar hpvdeHamilelikte bagisiklik nasıl guclendiricez
Allah razı olsunKızlar kafayı yemeyin lütfen tabiki istisnalar var ama yüzde 1 gibi bi oran. Haberi olmadan hpv ile normal doğum yapan onlarca kisi taniyorum. Bakın R ruzgareseri normal doğum yapmıştı bilmeden mesela :) tabiki önlem alicaz ama o kadar takıntıya gerek yok bu cilt virüsü olduğu için kanda sperm de vs bulunması imkansız
Ay canim ne güzel bilgili olman ben bide hamile olmadan önce et beni sandım bu sekilde hamilelik doğum doğumdan sonra dank etti kafama oda biyerde yorum denk geldi et beni sandım yazmıs biri sigil ciktı diye acaba olabilir mi araştırınca offfff:Evet, o nedenle sordum çünkü hpv varlığında malesef normal doğum sakıncalı. Bir aile ile yazısmıstım forumda, küçücük cocuklarının boğazında ve ses tellerinde sürekli siğil çıkıyormuş ve cocuk sürekli operasyon geciriyormus cünkü siğiller coğaldıkca nefes darlığı ve ses kısılması yaratıyormuş.. çok çok üzülmüştüm. Bu konuda cok dikkatli olmak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?