- 3 Eylül 2018
- 3.994
- 1.666
- 133
Ilacın ismi neydiBence yaktırmak ya da dondurmak daha mantıklı. Sadece benim çok fazla yoktu. Birde makat bölgemdeydi o yüzden anestezi vermek yerine ilaç sürdü
Valla belirli bir ismi yok reçete yazdı eczanede hazırlattım. Sisenin üzerinde de bişey yazmıyor. Zaten kendin süremiyorsun doktor sürüyor. Ama inan güzel bir şey değil bence yaktırma imkanın varsa yaktır. Benim derim o kadar inceldi ki yaklaşık 1 ay bunun acısını çektim. Her tuvalete çıkışımda afedersin makat bölgem yırtılıyordu ki hpv varken o bölgede yara olması en son isteyeceğim şey. Allahtan tekrarlamadı ama çok acılı bir süreçIlacın ismi neydi
Yok olmadım baya maliyetli bişey,vitamin vs onlarla ugrasiorum,iltihap kız ligimdan beri var bende hatta iltihap tedavisi görüp hamile kaldım ,30 iğne oldugumu hatırlıyorum,1 sene öncede boş gebelik geçirdim kürtaj,artık rahmin duzeli bozuldu sanırım,o kötü korkulu günleri geride bıraktım ya çok şükür,sitede ki herkese acil şifalar diliyorumBen tekrar gittim bu kronik servisit icin hpv tammda kronit servisit ne dedim bunu icin vermediniz dedim doktor da bana kronit servisit her bayanda olan terkarlayan bisey rahim agzinda iltihap akinti dedi herhangi biseye gerek yok dedi vermedi hic bisey sen hpv ignesi oldun
Ben kolposkopi olmuştum benim de devam etmisti 40 gün kendinize süre verin ayakta dus alın oturmayın ve asla ilişkiye girmeyinKızlar ya leep olan var mı? Benim 1 hafta oldu kanamam hala devam ediyo normal mi acaba?
Nasil kullaniliyor kullanip aatan varmiki busekilde hpvnin uzerinde etkisiArkadaşlar mutlaka ingiliz karbonatı için siğil virüs hepsini vücuttan atıyor düzenli olarak içiniz lütfen
1 litre suya ama damacana şu olsun çeşme suyu değil 5 çay kaşığı ingiliz karbonatı koy ve çalkalayın karıştırın ılık su olsun düzenli gün içinde tüketin hergün 1 litre yada 2 bardak kadar içinNasil kullaniliyor kullanip aatan varmiki busekilde hpvnin uzerinde etkisi
Bu aslında alkali şu tedavisi oluyor alkali bir ortamda hiç bir virüs ve bakteri yasayamaz1 litre suya ama damacana şu olsun çeşme suyu değil 5 çay kaşığı ingiliz karbonatı koy ve çalkalayın karıştırın ılık su olsun düzenli gün içinde tüketin hergün 1 litre yada 2 bardak kadar için
Canım bendede çıkmıştı doktor baktı ilaç verdi ama geçmedi babannem siğilleri okuyup dualayıp kestiğini biliyodum ona söyledim. 20 tane el ayak olmak üzere trrnakları kesip dualıyo elmanın içini oyup içine koyup toprağa gömüyo elma çürüdüğünde siğilde düşüyo. Düşmesi neredeyse 9 ayı buldu ama şimdi kalmadı çok şükürarkadaşlar benim yaklaşık 9ay önce falan vajinada siğiller oluştu.doktora gittim tedavisi olmadığını yakarak tedavi edildiğini söyledi.yakıyorum bi ilaç sürüp geçiyo sonra tekrar çıkıyor.allah korusun rahim ağzı kanseri olma riski daha fazlaymış.bana bi tavsiyesi olan varsa lütfen yazsın.teşekkürler...
Ingiliz karbonatini nerden bulcazArkadaşlar mutlaka ingiliz karbonatı için siğil virüs hepsini vücuttan atıyor düzenli olarak içiniz lütfen
Internette virüs yok eder yazmiuoki başka şeylere faydası varmışArkadaşlar mutlaka ingiliz karbonatı için siğil virüs hepsini vücuttan atıyor düzenli olarak içiniz lütfen
Yani denenmis biseymi ben daha once zayiflamak icin kullannlari duydum sigilsiz hpvyede etki ediyormu yani iyi geliyormukiBu aslında alkali şu tedavisi oluyor alkali bir ortamda hiç bir virüs ve bakteri yasayamaz
Virusle ilgili bişey yazmiuor internette baska seylere faydasi varmışYani denenmis biseymi ben daha once zayiflamak icin kullannlari duydum sigilsiz hpvyede etki ediyormu yani iyi geliyormuki
Sakın öyle bir şey yapma. Nerden geliyor aklınıza böyle seyler. Genital bölgenin ph ı düşüktür yani asidik bir otamdır. Alkali su ise ph ı yüksek bazik bir maddedir. Tüm genitalin florasını bozarsın.Acaba bu ingiliz karbonatını suyla karıstırıp içmek yerine o bolgemize sursek nasıl olur ki? Sonuçta o bölgede yer alıyor virüsler en azından alkali bir ortam sağlanmıs olur. Ama siğilsiz tipler için bilemedim..
Benimnwlimdeki siğil geçti birdaha çıkmadı ve deneyen insan var sigil için düzenli kullanın 1 ayYani denenmis biseymi ben daha once zayiflamak icin kullannlari duydum sigilsiz hpvyede etki ediyormu yani iyi geliyormuki
Virus ve bakterileri öldürüyor kemal milar internetten araştırın facebook sayfasından Genital siğil geçen insanlar varInternette virüs yok eder yazmiuoki başka şeylere faydası varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?