Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Ilacın ismi neydi
Valla belirli bir ismi yok reçete yazdı eczanede hazırlattım. Sisenin üzerinde de bişey yazmıyor. Zaten kendin süremiyorsun doktor sürüyor. Ama inan güzel bir şey değil bence yaktırma imkanın varsa yaktır. Benim derim o kadar inceldi ki yaklaşık 1 ay bunun acısını çektim. Her tuvalete çıkışımda afedersin makat bölgem yırtılıyordu ki hpv varken o bölgede yara olması en son isteyeceğim şey. Allahtan tekrarlamadı ama çok acılı bir süreç

Yok olmadım baya maliyetli bişey,vitamin vs onlarla ugrasiorum,iltihap kız ligimdan beri var bende hatta iltihap tedavisi görüp hamile kaldım ,30 iğne oldugumu hatırlıyorum,1 sene öncede boş gebelik geçirdim kürtaj,artık rahmin duzeli bozuldu sanırım,o kötü korkulu günleri geride bıraktım ya çok şükür,sitede ki herkese acil şifalar diliyorum

Evet benim arkadasımda da gecmeyen akıntı vardı ve kac doktora gitti hep servisit dediler. Bikaç yıl ugrastı gecmedi. Sonrarında smearde cin cıktı leep olunca hiç akıntısı kalmadı. Bütün akıntıların sebebi cinler diyemeyiz ama gecmeyen akıntı cin olup olmadığını da düşündürmeli.

Arkadaşlar mutlaka ingiliz karbonatı için siğil virüs hepsini vücuttan atıyor düzenli olarak içiniz lütfen

Nasil kullaniliyor kullanip aatan varmiki busekilde hpvnin uzerinde etkisi
1 litre suya ama damacana şu olsun çeşme suyu değil 5 çay kaşığı ingiliz karbonatı koy ve çalkalayın karıştırın ılık su olsun düzenli gün içinde tüketin hergün 1 litre yada 2 bardak kadar için

Bu aslında alkali şu tedavisi oluyor alkali bir ortamda hiç bir virüs ve bakteri yasayamaz

Canım bendede çıkmıştı doktor baktı ilaç verdi ama geçmedi babannem siğilleri okuyup dualayıp kestiğini biliyodum ona söyledim. 20 tane el ayak olmak üzere trrnakları kesip dualıyo elmanın içini oyup içine koyup toprağa gömüyo elma çürüdüğünde siğilde düşüyo. Düşmesi neredeyse 9 ayı buldu ama şimdi kalmadı çok şükür

Acaba bu ingiliz karbonatını suyla karıstırıp içmek yerine o bolgemize sursek nasıl olur ki? Sonuçta o bölgede yer alıyor virüsler en azından alkali bir ortam sağlanmıs olur. Ama siğilsiz tipler için bilemedim..

Sakın öyle bir şey yapma. Nerden geliyor aklınıza böyle seyler. Genital bölgenin ph ı düşüktür yani asidik bir otamdır. Alkali su ise ph ı yüksek bazik bir maddedir. Tüm genitalin florasını bozarsın.

Arkadaşlar merhaba, bundan yaklaşık 2 ay önce smear testi yaptırdım ama temiz çıktı hiç bir sıkıntı gözükmüyordu. 3 4 gün önce genital bölgemde minik bir et benine benzeyen bir şey gördüm. Hpv şüphesi ile bugün devlet hastanesine gittim. Bana smearim temiz çıktığı için bir sıkıntı olmayacağını devlet hastanesinde 30 yaş altına hpv testi yapılmayacağını özele de test için boşa para vermememi söyledi. Muayene sonucu o kabartının siğil olabileceğini anestezi ile yakıp alacağını patolojiye göndereceğini söyledi. Ama bunları o kadar baştan savma dedi ki zaten çok korkuyordum, iyice telaşlandım. Test yaptırmama gerek olmadığını tekrar sordum bunun hpv testi ile ilgili olmadığını söyledi. Yani ben hpv siğiliyse eğer en azından türünü öğrenmek istiyorum. Patoloji sonucundan yeterli bilgi alabilir miyim sizce? Test yaptıracağım kesinlikle ama devlet hastanesinde 30 yaş altı yapan hiç hastane ya da doktor yok mudur? Yoksa mecburen özelde yaptıracağım. Bir de sadece bi tane siğil var bunun için genel anesteziye gerek var mıdır? Bundan da korkuyorum açıkcası tek başıma gideceğim ve anestezi beni biraz korkutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…