• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Yeni evlendiğim dönem sanırım eşimden bulaşmışti yaktirdim geçti 2.hamileligimde tekrarladi 9.haftamda kendi yok oldu
benim 3 oldu canim hep dondurttum test felan yapmadan cildiyede test felan istemedi ama yaktrmak daha iyi o zaman bende yine kucuk toplu igne basi gbi ckyo sanrm cubku cok kasnyo bu sefer yaktrmayi dusunuyorum

Elma sirkesi olucak yanlız birde siğil ıslak yeri çok sever ve ıslak yere doğru çıkmayı sever o bölgenin sürekli kuru kalması lazım gerekirse fonle kurulayacan
benim vulvada canim yapicam elma sirkesini var olan sigile ise yarar mi aceba cunku 4.de ckyo gbi kucuk bsey var insallah bdaha ckmaz 3 defa dondurttum ben bktm artk ama bagsklgm cok dusukmus kanszlk ve demir ekskligi var dedi doktor ilac kullandim yime sgil ckyo napcam sasrdm artk😔😔

benim vulvada canim yapicam elma sirkesini var olan sigile ise yarar mi aceba cunku 4.de ckyo gbi kucuk bsey var insallah bdaha ckmaz 3 defa dondurttum ben bktm artk ama bagsklgm cok dusukmus kanszlk ve demir ekskligi var dedi doktor ilac kullandim yime sgil ckyo napcam sasrdm artk😔😔
Canım yazdıklarımı yap inşallah geçecek önce dondur sonra aldara kullan o bölgeyi kuru tut bir dönem eşinle kondomlu ilişkiye gir elma sirkesi haftada 3 yap bağışıklığa yüklen çörek otu yağı imuneks zerdecop ahcc yeşil çay bunları yap

Canım yazdıklarımı yap inşallah geçecek önce dondur sonra aldara kullan o bölgeyi kuru tut bir dönem eşinle kondomlu ilişkiye gir elma sirkesi haftada 3 yap bağışıklığa yüklen çörek otu yağı imuneks zerdecop ahcc yeşil çay bunları yap
tamam canim insallah yendim haberni size verecgim omurboyu surer dyenlerde oldu ama sizden Allah razi olsun motive destegniz ve onerilerniz icin❤

Merhaba arkadaşlar, 1 yıldan uzun süredir HPV var bende tipleme testi yaptırmıştım 1 tane düşük 2 tane yüksek tipli var. 16 ve 18 yok yüksek tipliler bütün servikal kanserlerin % 0,7'sine tekabül eden yüksek tipliler var bende 39 ve 51. Sormak istediğim soru şu, sizce AHCC almalı mıyım? Alabilecek durumum var fakat işe yaramazsa 3500 TL çöp olur diye düşünüyorum. Bir de Gardasil aşı yaptırmayı bu noktada mantıklı buluyor musunuz? Sonuçta bende 16 ve 18 yok. en azından bu iki yüksek riskliye karşı aşı olmak iyi olmaz mı? 1 yıldır, çörek otu, immunace, immutor gibi bilimum çoğu takviyeyi kullandım. Sigarayı bırakmadım ama çok çok azalttım günde 2 3 tane falan en fazla 5 tane o da kızlarla buluştuğumda. Geçmiyor olması bana biraz mantıklı gelmedi. Düşüncelerinizi alabilir miyim?

Merhaba arkadaşlar, 1 yıldan uzun süredir HPV var bende tipleme testi yaptırmıştım 1 tane düşük 2 tane yüksek tipli var. 16 ve 18 yok yüksek tipliler bütün servikal kanserlerin % 0,7'sine tekabül eden yüksek tipliler var bende 39 ve 51. Sormak istediğim soru şu, sizce AHCC almalı mıyım? Alabilecek durumum var fakat işe yaramazsa 3500 TL çöp olur diye düşünüyorum. Bir de Gardasil aşı yaptırmayı bu noktada mantıklı buluyor musunuz? Sonuçta bende 16 ve 18 yok. en azından bu iki yüksek riskliye karşı aşı olmak iyi olmaz mı? 1 yıldır, çörek otu, immunace, immutor gibi bilimum çoğu takviyeyi kullandım. Sigarayı bırakmadım ama çok çok azalttım günde 2 3 tane falan en fazla 5 tane o da kızlarla buluştuğumda. Geçmiyor olması bana biraz mantıklı gelmedi. Düşüncelerinizi alabilir miyim?
1 yildan uzun suredir var dediniz testi duzenli olarak yaptiriyimusunuz belki gecmistir uzun sureden beri varsa hucre bozulmasi yapmadi cine donmwdimo sadece enfeksiyonmu var yani birde bende de 16 var doktora bagisiklik icin sordugumda ne kullan8yiim diye bisey kullnamana gerek yok bende immnueks tarzi seyelri sordum kullanmak istiyorsan kullan demisti bende anlamadim valalhu

Arada siğil çıkıyor, verrutol ile yakıyorum vajina kenarlarındakini, aldara krem de kullanmıştım. Kızlık zarının oraları göremediğim için kontrol etmedim fakat, var mı yok mu bilmiyorum. Soruna cevap vereyim 1 yıl önce gittim en son test yaptırmaya. Smear o zaman temiz çıkmıştı. Bir daha smear vereceğim. Ama zaten vulva çevresinde siğil çıktığını görüyorum. aldara ve verrutol ile onları yakıyorum 1 2 ay hiç bir şey çıkmıyor sonra çıkmaya başlıyor. Biraz sinir bozucu.

Canım tip 16 en dirençli tiptir temizlenmesi 2 yada 3 yılı bile bulabilir diyor kaynaklar. Bence ahcc kullan aşınıda ol 16 zor temizleniyor sabretmelisin

Arada siğil çıkıyor, verrutol ile yakıyorum vajina kenarlarındakini, aldara krem de kullanmıştım. Kızlık zarının oraları göremediğim için kontrol etmedim fakat, var mı yok mu bilmiyorum. Soruna cevap vereyim 1 yıl önce gittim en son test yaptırmaya. Smear o zaman temiz çıkmıştı. Bir daha smear vereceğim. Ama zaten vulva çevresinde siğil çıktığını görüyorum. aldara ve verrutol ile onları yakıyorum 1 2 ay hiç bir şey çıkmıyor sonra çıkmaya başlıyor. Biraz sinir bozucu.
Hala siğil cıkarmanın sebeplerini düşünüp onları ortadan kaldırmalısın canım. Mesela cinsellik devam ediyor mu bu bir yıldır? Ya da iyi bir doktorda düzgün bir siğil taraması yaptırdın mı hiç? Veya genital bölgedeki tüylerden hangi yöntemle kurtuluyorsun bunların hepsi cok önemli cünkü bunlara dikkat edersen siğil çıkarmıyor olman gerekir. Ben ahcc kullanıyorum 2,5 aydır 6 ay sonunda test yaptırıp sizinle de paylasacagım işe yarayıp yaramadığını. Ama sadece ahcc değil diğer yazdıklarıma da dikkat ediyorum ve aşı yaptırdım ben cünkü 16, 18 yok bende ve onlardan korunmak istiyorum. Bununla ilgili çalısmalara bakarsan aşının baskılayıcı özlelliği olduğunu da görürsün canım. Benim gittiğim bu alanda uzmanlasmıs doktorlar hep asıyı önerirken uzmanlık alanı doğum infertilite olanlar pek yorum bildirmediler. Ben de yaptırdım 2 dozum bitti 3. Dozum ağıstosta. Eylül gibi de zaten hpv testi yaptıracagım☺️ Güzel haberlerle gelirim inşallah sizlere.

Hala siğil cıkarmanın sebeplerini düşünüp onları ortadan kaldırmalısın canım. Mesela cinsellik devam ediyor mu bu bir yıldır? Ya da iyi bir doktorda düzgün bir siğil taraması yaptırdın mı hiç? Veya genital bölgedeki tüylerden hangi yöntemle kurtuluyorsun bunların hepsi cok önemli cünkü bunlara dikkat edersen siğil çıkarmıyor olman gerekir. Ben ahcc kullanıyorum 2,5 aydır 6 ay sonunda test yaptırıp sizinle de paylasacagım işe yarayıp yaramadığını. Ama sadece ahcc değil diğer yazdıklarıma da dikkat ediyorum ve aşı yaptırdım ben cünkü 16, 18 yok bende ve onlardan korunmak istiyorum. Bununla ilgili çalısmalara bakarsan aşının baskılayıcı özlelliği olduğunu da görürsün canım. Benim gittiğim bu alanda uzmanlasmıs doktorlar hep asıyı önerirken uzmanlık alanı doğum infertilite olanlar pek yorum bildirmediler. Ben de yaptırdım 2 dozum bitti 3. Dozum ağıstosta. Eylül gibi de zaten hpv testi yaptıracagım☺ Güzel haberlerle gelirim inşallah sizlere.
Asinin hangisi daha cook tipe karsi koruyordu canim ve toplam.maliyeti nekadar doktor yaptirmanin bi anlmai yok demisti ama bilemedim

AHCC için eylülü beklemem gerekiyor, Eylülde Münih'e gideceğim o zaman alabilirim ancak. Aktif sex hayatım da aslında bu HPV'den sonra neredeyse sıfır çünkü kimseye bulaştırmak istemiyorum. Korunmalı ilişkiye giriyorum ama o da son 1 buçuk yıldır 2 3 oldu. Onda da ilişkiye girdiğim kişiye söyledim durumu. Yine de azami dikkat ederek yaptık. Sanırım eylüle kadar bekleyip eylülden sonra AHCC kullanmaya başlayacağım. Tostosi sen de beni bilgilendirisen son durumundan canım, çok mutlu olurum. En azından negatif olup olmadığını bilirsem benim açımdan da AHCC yi almak için motivasyon olur. Bir ekstra sorum da şu sana. Sen daha önce bir operasyon geçirdin mi HPV çıktıktan sonra sende. Yaktırma, dondurma, koterizasyon gibi? SMEAR test sonuçlarında hücresel bozulma tespit edildi mi?

Back