Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Yeni evlendiğim dönem sanırım eşimden bulaşmışti yaktirdim geçti 2.hamileligimde tekrarladi 9.haftamda kendi yok oldu

Aslında biz hpv liler bir yandan avantajliyiz çünkü düzenli smir vericemiz için kanser olmadan öğreniyoruz cın evrelerinde mudeale ediliyor ama hpv bilmesek smir ne olduğunu bilmeyecektik belki tabi hepimiz düzenli smir testini yapalım yakinlarimiza bunu söyleyelim

Yeşil Çay içelim gün de bir fincan düzenli oda çok iyi geliyor benim eşimde siğil bende hpv 18 vardı rahim ağzı leep oldu cın 3 den ve biz eşimle 1 yılda atlata bildik ama çok zor bir sürec inanarak yapın geçiyor yani burda size yardımcı olmak bilgi vermek beni çok mutlu ediyor

Sagol.canim Allah razi olsun

Podoflox diye geciyor %5 lik
Ceycey merhaba ben podofloxu aradım ama Bulamadım nerden temin ettgini öğrenebilirmiyim

Kızlar türkiyede satışı yok malesef. Anca 500 lira gibi bir tutarla eczacı tanıdığınız varsa getirtebiliyormuşsunuz. Ceycey öyle söylemişti.

6 aylık olduk canım leepten dolayı rahîm ağzı kısalık yaşadım 13 hafta dikiş attılar hep yatıyorum
Ayy çok sevindim caniim olsun bak bebeğini kucağına almana çok az kalmış sabır ıns hayırlısıyla alirsin bebeğini dikkat et çok öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…