Elma sirkesi olucak yanlız birde siğil ıslak yeri çok sever ve ıslak yere doğru çıkmayı sever o bölgenin sürekli kuru kalması lazım gerekirse fonle kurulayacantesekkur ederim yapacagim en kisa surede sirkeli suyu daha once duymustum ama bu yontemi hic duymamistim
Bağışıklık da güçlenmesi lazım ahcc çok iyi alkol sigara ve bu dönem kondomsuz ilişkiye girmetesekkur ederim yapacagim en kisa surede sirkeli suyu daha once duymustum ama bu yontemi hic duymamistim
Dediklerimi kim yaptıysa inşallah bir daha çıkmadıtesekkur ederim yapacagim en kisa surede sirkeli suyu daha once duymustum ama bu yontemi hic duymamistim
Sigil icin iyide digeri icinde ise yarar insallah canimDediklerimi kim yaptıysa inşallah bir daha çıkmadı
Diğeri derkenSigil icin iyide digeri icinde ise yarar insallah canim
Sigilsiz olan rahim iciDiğeri derken
Cın lermi onlarda yapicak bunları bunların zararı yok ki sirke suyunu 3 değilde haftada 1 yapsın bağışıklık sistemini güçlendirsin oda geciyoSigilsiz olan rahim ici
Sagol.canim Allah razi olsunYeşil Çay içelim gün de bir fincan düzenli oda çok iyi geliyor benim eşimde siğil bende hpv 18 vardı rahim ağzı leep oldu cın 3 den ve biz eşimle 1 yılda atlata bildik ama çok zor bir sürec inanarak yapın geçiyor yani burda size yardımcı olmak bilgi vermek beni çok mutlu ediyor
Podoflox diye geciyor %5 lik
Ceycey merhaba ben podofloxu aradım ama Bulamadım nerden temin ettgini öğrenebilirmiyimPodofilin adı podoflox diye satılıyor su an tr de yok ama arasanız bulursunuz. 2 haftaya kayboldu benim. 3 gün sabah aksam sürüp 4 gün bekleniyor. Gecmezse eğer 3 gün daha sürülüp 4 gün bekleniyor. Benim bu sekilde geçmisti. İlk 3 günlük tedaviden sonra cogu azalmıstı benim cok vardı vagina girisim gözükmüyordu neredeyse
Ceycey merhaba ben podofloxu aradım ama Bulamadım nerden temin ettgini öğrenebilir
Ayy çok sevindim caniim6 aylık olduk canım leepten dolayı rahîm ağzı kısalık yaşadım 13 hafta dikiş attılar hep yatıyorum
Maalesef canım ben dikişliyim şuan hep yapiyomKızlar leep olan herkes rahim ağzı yetmezliğimi yaşıyor gebelikte şimdibende leep oldum off
Teşekkür ederim canım Allah isteyen herkese versin inşallahAyy çok sevindim caniimolsun bak bebeğini kucağına almana çok az kalmış sabır ıns hayırlısıyla alirsin bebeğini dikkat et çok öpüyorum
İnşallah yaK Kelebekfns canım o cin in durumuna ve yayilimina bağlı bir durum herkeste aynı sorun yaşanmıyor korkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?