- 21 Nisan 2019
- 97
- 31
- 8
- 40
Kendim aldım sitesinden alabilirsiniz ben doktor olarak prof semih beye gittim çok konuşkan bi doktor değil ama :) benim asıl doktorum nişantaşında aalında ama leep için çok istediği için cerrahpaşayı tercih ettim leep içinCeraahpasadan kendinmi randevu aldin canim doktor adi ne dir bana da bikackez orayi dediler bende bakirkoye gidiyirum
Bu arada cerrahpaşada proflara gidiyorsun ama ameliyatlara onlr girmiyorKendim aldım sitesinden alabilirsiniz ben doktor olarak prof semih beye gittim çok konuşkan bi doktor değil ama :) benim asıl doktorum nişantaşında aalında ama leep için çok istediği için cerrahpaşayı tercih ettim leep için
Evet karıştırmış son olsun canım oh miss gibi oldun tez zamanda unutturdun rabbim gitsin hiç gelmesin artıkYok canım ben bugün ilk kez leep oldum sanırım karıştırdın teşekkür ederim saolun
Semih beye bende gitmistim deneyimli işinin ehli bi doktor ama pek konuskan değil ve operasyonlarada malesef asistanları giriyorKendim aldım sitesinden alabilirsiniz ben doktor olarak prof semih beye gittim çok konuşkan bi doktor değil ama :) benim asıl doktorum nişantaşında aalında ama leep için çok istediği için cerrahpaşayı tercih ettim leep için
Çok saol canım benim inşallah temiz sonuçlar alırımEvet karıştırmış son olsun canım oh miss gibi oldun tez zamanda unutturdun rabbim gitsin hiç gelmesin artık
İyi bi doktor evet ama sorulara zorla cevap veriyor sormasam bişey demiyo.. Evet operasyondaki doktorlar başka :)Semih beye bende gitmistim deneyimli işinin ehli bi doktor ama pek konuskan değil ve operasyonlarada malesef asistanları giriyor
Amin inşÇok saol canım benim inşallah temiz sonuçlar alırım
Geçmiş olsun canimm bundan sonrası için bagisikliga yüklen kontrollerini de ihmal etme tertemiz oldun :) geçenlerde yılmaz erdoğanın eski eşi belcim bilginin de leep olduğunu okumuştum iyiymiş demek ki herkesin başına geliyo üzülmeyelim rabbim hepimize şifa versinDevlette oldum canım cerrahpaşada oldum onlar direk genel uyguladılar
İnşallah canım inşallah :) insanız işte hepimizin başına gelebiliyor Allah herkese sağlık versinGeçmiş olsun canimm bundan sonrası için bagisikliga yüklen kontrollerini de ihmal etme tertemiz oldun :) geçenlerde yılmaz erdoğanın eski eşi belcim bilginin de leep olduğunu okumuştum iyiymiş demek ki herkesin başına geliyo üzülmeyelim rabbim hepimize şifa versin
Onu bilmiyorum ama leep farklı bişey yani.. ben sadece eşinden bidaha aynı türü kapmadığını biliyorumAmin ben şeyi sorucam leep olunca eşte var ya sonuçta onu tekrar kapma durumu olmuyor galiba doğru mu?
Daha önce yazılmış sayfaları okuyabilirsiniz detaylıca yazılı zaten konuda biraz geriye gidin usenmeyin:)kizlar hpv ile ilgili yardim bnde sigil var genital bolgemde 3 defa ckti hepsindede kryoterapi uygulandi ama test felan hc bsey yaptrmadan oldu hersey cok guzel artk ckmaz derken bugun yine kucuk bi sigil ckyor vulva kisminda yasamis bilgisi olan varsa bu sigillerle ne yapmam lazim nasil bir yol izlycem nolursunuz cevap verin cok caresizim artk pskolojim bozuluyo
bakıcam artkDaha önce yazılmış sayfaları okuyabilirsiniz detaylıca yazılı zaten konuda biraz geriye gidin usenmeyin:)
Canım o bölgeyi kuru tutman lazım çıkanı hemen dondur haftada 3 gün sirkeli suyla yıka günde iki fincan yeşil çay iç siğiller yakıp yada dondurduktan sonra aldara krem sür makat kısmından çıkan bölgelere ve smir+ hpv baktirkizlar hpv ile ilgili yardim bnde sigil var genital bolgemde 3 defa ckti hepsindede kryoterapi uygulandi ama test felan hc bsey yaptrmadan oldu hersey cok guzel artk ckmaz derken bugun yine kucuk bi sigil ckyor vulva kisminda yasamis bilgisi olan varsa bu sigillerle ne yapmam lazim nasil bir yol izlycem nolursunuz cevap verin cok caresizim artk pskolojim bozuluyo
Merve sen nasıl oldun tatlım iyi misin bebek düşünüyordun varmi hayırlı haber:)Canım o bölgeyi kuru tutman lazım çıkanı hemen dondur haftada 3 gün sirkeli suyla yıka günde iki fincan yeşil çay iç siğiller yakıp yada dondurduktan sonra aldara krem sür makat kısmından çıkan bölgelere ve smir+ hpv baktir
6 aylık olduk canım leepten dolayı rahîm ağzı kısalık yaşadım 13 hafta dikiş attılar hep yatıyorumMerve sen nasıl oldun tatlım iyi misin bebek düşünüyordun varmi hayırlı haber:)
sirkeli suyla mi taharet almak gerekiyor kusura bakmayin hic bilmuyorum daCanım o bölgeyi kuru tutman lazım çıkanı hemen dondur haftada 3 gün sirkeli suyla yıka günde iki fincan yeşil çay iç siğiller yakıp yada dondurduktan sonra aldara krem sür makat kısmından çıkan bölgelere ve smir+ hpv baktir
Haftanın 3 gününü ayarla akşam uyumadan iki su bardağı kadar suya 3 yemek kaşığı elma sirkesi karıştır yıka makata doğru sonra kurulan uyusirkeli suyla mi taharet almak gerekiyor kusura bakmayin hic bilmuyorum da
tesekkur ederim yapacagim en kisa surede sirkeli suyu daha once duymustum ama bu yontemi hic duymamistimHaftanın 3 gününü ayarla akşam uyumadan iki su bardağı kadar suya 3 yemek kaşığı elma sirkesi karıştır yıka makata doğru sonra kurulan uyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?