Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Ceraahpasadan kendinmi randevu aldin canim doktor adi ne dir bana da bikackez orayi dediler bende bakirkoye gidiyirum
Kendim aldım sitesinden alabilirsiniz ben doktor olarak prof semih beye gittim çok konuşkan bi doktor değil ama :) benim asıl doktorum nişantaşında aalında ama leep için çok istediği için cerrahpaşayı tercih ettim leep için

Bu arada cerrahpaşada proflara gidiyorsun ama ameliyatlara onlr girmiyor

Semih beye bende gitmistim deneyimli işinin ehli bi doktor ama pek konuskan değil ve operasyonlarada malesef asistanları giriyor

Devlette oldum canım cerrahpaşada oldum onlar direk genel uyguladılar
Geçmiş olsun canimm bundan sonrası için bagisikliga yüklen kontrollerini de ihmal etme tertemiz oldun :) geçenlerde yılmaz erdoğanın eski eşi belcim bilginin de leep olduğunu okumuştum iyiymiş demek ki herkesin başına geliyo üzülmeyelim rabbim hepimize şifa versin

İnşallah canım inşallah :) insanız işte hepimizin başına gelebiliyor Allah herkese sağlık versin

Amin ben şeyi sorucam leep olunca eşte var ya sonuçta onu tekrar kapma durumu olmuyor galiba doğru mu?

kizlar hpv ile ilgili yardim bnde sigil var genital bolgemde 3 defa ckti hepsindede kryoterapi uygulandi ama test felan hc bsey yaptrmadan oldu hersey cok guzel artk ckmaz derken bugun yine kucuk bi sigil ckyor vulva kisminda yasamis bilgisi olan varsa bu sigillerle ne yapmam lazim nasil bir yol izlycem nolursunuz cevap verin cok caresizim artk pskolojim bozuluyo

Daha önce yazılmış sayfaları okuyabilirsiniz detaylıca yazılı zaten konuda biraz geriye gidin usenmeyin:)

Canım o bölgeyi kuru tutman lazım çıkanı hemen dondur haftada 3 gün sirkeli suyla yıka günde iki fincan yeşil çay iç siğiller yakıp yada dondurduktan sonra aldara krem sür makat kısmından çıkan bölgelere ve smir+ hpv baktir

Merve sen nasıl oldun tatlım iyi misin bebek düşünüyordun varmi hayırlı haber:)

sirkeli suyla mi taharet almak gerekiyor kusura bakmayin hic bilmuyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…