- 21 Nisan 2019
- 97
- 31
- 8
- 40
Evet biyopsi sonucum cın2 geldi yarında leep olucamCanim senim sonucun cikmismiydi kolpskopi yapildmisti galiba cin2miydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet biyopsi sonucum cın2 geldi yarında leep olucamCanim senim sonucun cikmismiydi kolpskopi yapildmisti galiba cin2miydi
Ilkezmi kolposkopi olmustun sakin ol canim olanlar cok kotu seyler soylemiyorlar ama bu surec zor iste ister istenez geriyi insaniEvet biyopsi sonucum cın2 geldi yarında leep olucam
Evet smear sonucum cın1 geldi doktor kolkoskopi yaparken şüpheli görüp biyopsi aldı sonrası cın2 umarım leep sonrası temize çıkarım.. sizde durumlar nedir?Ilkezmi kolposkopi olmustun sakin ol canim olanlar cok kotu seyler soylemiyorlar ama bu surec zor iste ister istenez geriyi insani
Canim benimde cin1de senin normal simirmi cin1 geldi sonra biopside cin 2 cikti canimEvet smear sonucum cın1 geldi doktor kolkoskopi yaparken şüpheli görüp biyopsi aldı sonrası cın2 umarım leep sonrası temize çıkarım.. sizde durumlar nedir?
Evet smear cın1 biyopsi cın2 ama herkesde aynı durum olucak diye birşey yok tabi.. sana kolkoskopi yapmadılar mı?Canim benimde cin1de senin normal simirmi cin1 geldi sonra biopside cin 2 cikti canim
Bana kolposkopi yapildi cin 1 cikti kolposkopideEvet smear cın1 biyopsi cın2 ama herkesde aynı durum olucak diye birşey yok tabi.. sana kolkoskopi yapmadılar mı?
Leep nasıl neden yapılıyorEvet biyopsi sonucum cın2 geldi yarında leep olucam
O zmn problem yok kendiliğinden geçer inşallahBana kolposkopi yapildi cin 1 cikti kolposkopide
Biyopsi ya da smear sonucu cın2 cın3 gelenlere leep yapılıyorLeep nasıl neden yapılıyor
Insallah canim sende temiz sonuçlarıni alirsin ❤O zmn problem yok kendiliğinden geçer inşallah
İnşallah bu arada leep oldum ben genel aneztezi ile oldum birşey hissetmedim şuan sadece hafif bel ağrım ve kanamam var olucaklar korkmasın belki okuyan olursaInsallah canim sende temiz sonuçlarıni alirsin ❤
Çok geçmiş olsun inş tertemiz olursun peki 1 kez olmuşsun ya şuan neden tekrar yapılıyor acabaİnşallah bu arada leep oldum ben genel aneztezi ile oldum birşey hissetmedim şuan sadece hafif bel ağrım ve kanamam var olucaklar korkmasın belki okuyan olursa
Ozel hastanedemi oldun kadin dogum doktoru mu yapıyor cildiyemi?İnşallah bu arada leep oldum ben genel aneztezi ile oldum birşey hissetmedim şuan sadece hafif bel ağrım ve kanamam var olucaklar korkmasın belki okuyan olursa
Cok gecmis olsun canim Allah sifa versin senmi istedin genel anestesiyo devletmi ozelmiİnşallah bu arada leep oldum ben genel aneztezi ile oldum birşey hissetmedim şuan sadece hafif bel ağrım ve kanamam var olucaklar korkmasın belki okuyan olursa
Ilkez olmus diyw biliyorum daha omce kolposkopi olmus tu diye biliyorumÇok geçmiş olsun inş tertemiz olursun peki 1 kez olmuşsun ya şuan neden tekrar yapılıyor acaba
Yok canım ben bugün ilk kez leep oldum sanırım karıştırdın teşekkür ederim saolunÇok geçmiş olsun inş tertemiz olursun peki 1 kez olmuşsun ya şuan neden tekrar yapılıyor acaba
Devlette oldum canım cerrahpaşada oldum onlar direk genel uyguladılarCok gecmis olsun canim Allah sifa versin senmi istedin genel anestesiyo devletmi ozelmi
Ceraahpasadan kendinmi randevu aldin canim doktor adi ne dir bana da bikackez orayi dediler bende bakirkoye gidiyirumDevlette oldum canım cerrahpaşada oldum onlar direk genel uyguladılar
Ceraahpasadan kendinmi randevu aldin canim doktor adi ne dir bana da bikackez orayi dediler bende bakirkoye gidiyirum onalrmi.yonlerdirdi nasil.olduDevlette oldum canım cerrahpaşada oldum onlar direk genel uyguladılar