- 20 Kasım 2017
- 1.812
- 1.100
- 133
Ilaç hazırlatıp sürmüstü doktor yaklasık3 kere sürdük çok sancılı imkanınız varsa yaktırın derim. Ahcc kullanıyorum aslında ama inanın düzenli bir şekilde değil. İlk kutuyu çok düzgün kullandım ancaak şimdi haftada 1 gün aklıma gelirse içiyorum aslında böyle yapmamak gerek. Bide ilişki olayı tamamen bitti diyebilirim. En çok onun etkisinin olduğunu düsünüyorumYaktirmismiydin ve bagisiklik guclendirici ne kullandin?
Acaba hangi doktora gittiniz? İstanbuldamısınız tabi :)Ilaç hazırlatıp sürmüstü doktor yaklasık3 kere sürdük çok sancılı imkanınız varsa yaktırın derim. Ahcc kullanıyorum aslında ama inanın düzenli bir şekilde değil. İlk kutuyu çok düzgün kullandım ancaak şimdi haftada 1 gün aklıma gelirse içiyorum aslında böyle yapmamak gerek. Bide ilişki olayı tamamen bitti diyebilirim. En çok onun etkisinin olduğunu düsünüyorum
Yaktırmaktan korkuyorum aciyomu kanama falan oluyomu.lokal anestezimi yoksa genel anestezilemi oldun?kac kere yaktirdinIlaç hazırlatıp sürmüstü doktor yaklasık3 kere sürdük çok sancılı imkanınız varsa yaktırın derim. Ahcc kullanıyorum aslında ama inanın düzenli bir şekilde değil. İlk kutuyu çok düzgün kullandım ancaak şimdi haftada 1 gün aklıma gelirse içiyorum aslında böyle yapmamak gerek. Bide ilişki olayı tamamen bitti diyebilirim. En çok onun etkisinin olduğunu düsünüyorum
Bayan yaktırdım dememiş ki ilaç sürdüler demiş.. nasıl bilebilir? Merak ediyorsanız korkmayın ben 2 kerr yaktırdım gene anestezide oldum lokalde ama genele gerek yok gayet kolay bi işlem aman aman acısı olan birşey deil bi anlık ztn 5 dakika sürüyor sonra çıktım gezdim tozdum kanama falan olmuyor 15 gündede iyileşiyorYaktırmaktan korkuyorum aciyomu kanama falan oluyomu.lokal anestezimi yoksa genel anestezilemi oldun?kac kere yaktirdin
Istanbuldayım. Pendik Devler hastanesinde tolga beye gidiyorum. Çok fazla bilgi veren ya da yönlendiren bir doktor olduğunu söyleyemem. Hiç yaktırmadım ama ilac surme islemi en azından benim için çok sancılı geçti. Sürme esnasinda 5 dakika bir yanması oluyor sonra geçiyor o problem değil ancak surulen ilaç asit gibi bir sey olduğundan ve benim siğillerim makat bölgemde oldugundan derim acayip inceldi afedersiniz ama tuvalete çıkarken bile derim yirtilabiliyor. Iyileşene kadar kocaman yaralarım olur birde.Acaba hangi doktora gittiniz? İstanbuldamısınız tabi :)
Off o zaman yaktırmak çok daha iyiymiş çok geçmiş olsun ymarım tekrarlamaz siğilleriniz tekrardanIstanbuldayım. Pendik Devler hastanesinde tolga beye gidiyorum. Çok fazla bilgi veren ya da yönlendiren bir doktor olduğunu söyleyemem. Hiç yaktırmadım ama ilac surme islemi en azından benim için çok sancılı geçti. Sürme esnasinda 5 dakika bir yanması oluyor sonra geçiyor o problem değil ancak surulen ilaç asit gibi bir sey olduğundan ve benim siğillerim makat bölgemde oldugundan derim acayip inceldi afedersiniz ama tuvalete çıkarken bile derim yirtilabiliyor. Iyileşene kadar kocaman yaralarım olur birde.
Bidaha tekrarladimi sigillerBayan yaktırdım dememiş ki ilaç sürdüler demiş.. nasıl bilebilir? Merak ediyorsanız korkmayın ben 2 kerr yaktırdım gene anestezide oldum lokalde ama genele gerek yok gayet kolay bi işlem aman aman acısı olan birşey deil bi anlık ztn 5 dakika sürüyor sonra çıktım gezdim tozdum kanama falan olmuyor 15 gündede iyileşiyor
Ben 2 kere yaktırdım ama doktorların olan siğilleri görmemesi nedeniyle öyle oldu yakılan yerlerde çıkmadı ama şuan bende yine var sanırım kaşınıyo çünkü ama doktor bana o siğil değil demişti demekki siğilmiş yani doğru düzgün yakıp temizlenirse be dikkat ederseniz bence çıkmıyor ben doktorun hatasını çekiyorum bu arada siz tüylerinizi jiletle aldığınızı söylemişsiniz kesinlikle almayın daha beter olur siğilleri yayıyorsunuz olmayan yerlere tüylerinizi kesinBidaha tekrarladimi sigiller
Bagisiklik için ne yapıyorsunBen 2 kere yaktırdım ama doktorların olan siğilleri görmemesi nedeniyle öyle oldu yakılan yerlerde çıkmadı ama şuan bende yine var sanırım kaşınıyo çünkü ama doktor bana o siğil değil demişti demekki siğilmiş yani doğru düzgün yakıp temizlenirse be dikkat ederseniz bence çıkmıyor ben doktorun hatasını çekiyorum bu arada siz tüylerinizi jiletle aldığınızı söylemişsiniz kesinlikle almayın daha beter olur siğilleri yayıyorsunuz olmayan yerlere tüylerinizi kesin
Çok sagolun ama tek avantajı su sanırım. Doktorlarin gormediği sigillerde ilaç sıvı oldugu için ister istemez o bölgeye bulasıyor ve onlarada temas ediyor. Tekrardan muayneye gidicem elbette ama benim gordugum kadariyla şu an hiç siğil yokOff o zaman yaktırmak çok daha iyiymiş çok geçmiş olsun ymarım tekrarlamaz siğilleriniz tekrardan
ahcc ye başladım yurtdışından tanıdığım getirdi onun dışında sebze yiyorum yoğurt kefir vs bide sigarayı bıraktım imuneks zerdeçöp iyi diyorlar vitamin olarak onu araştır istersen ahcc burda pahalıBagisiklik için ne yapıyorsun
Bende de var mı yok mu anlayamıyorum ama kaşıntım çok bende baktırcam yenidenÇok sagolun ama tek avantajı su sanırım. Doktorlarin gormediği sigillerde ilaç sıvı oldugu için ister istemez o bölgeye bulasıyor ve onlarada temas ediyor. Tekrardan muayneye gidicem elbette ama benim gordugum kadariyla şu an hiç siğil yok
Zerdecop ne anlamadımA
ahcc ye başladım yurtdışından tanıdığım getirdi onun dışında sebze yiyorum yoğurt kefir vs bide sigarayı bıraktım imuneks zerdeçöp iyi diyorlar vitamin olarak onu araştır istersen ahcc burda pahalı
Sizde de mi çıkmıştı?Kızlar neden bukadar panik yapiyosunuz bence hiç üzülmeyin bir savaş açın onlara bitiyo ve temizleniyosunz zaten böyle yaparak hem kendinizi yoruyorsunuz hem süreci uzatıyorsunuz
Bende pendikteyim yonca hanima gitmistim kriyoterapi yapioduIstanbuldayım. Pendik Devler hastanesinde tolga beye gidiyorum. Çok fazla bilgi veren ya da yönlendiren bir doktor olduğunu söyleyemem. Hiç yaktırmadım ama ilac surme islemi en azından benim için çok sancılı geçti. Sürme esnasinda 5 dakika bir yanması oluyor sonra geçiyor o problem değil ancak surulen ilaç asit gibi bir sey olduğundan ve benim siğillerim makat bölgemde oldugundan derim acayip inceldi afedersiniz ama tuvalete çıkarken bile derim yirtilabiliyor. Iyileşene kadar kocaman yaralarım olur birde.
Evet canım bende hpv 18 + cın 3 dem 2 defa leep oldum eşimde de siğil vardıSizde de mi çıkmıştı?
Canım bende arkadaşın yazdıklarını kullandım çok iyi birde hergun bir fincan yeşil çay çok iyi haftada iki günde elma sirkesini suya karıştırıp tahret alıyorumZerdecop ne anlamadım
Ben immunex kullanmistim 1 ay .ama bagisikliga etkisi olmadi nedenseCanım bende arkadaşın yazdıklarını kullandım çok iyi birde hergun bir fincan yeşil çay çok iyi haftada iki günde elma sirkesini suya karıştırıp tahret alıyorum
Zerdecop mü kullandınBen immunex kullanmistim 1 ay .ama bagisikliga etkisi olmadi nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?