her şeyimi yoluna koymuştum evlenip mutlu bir yuva kurmayı düşünüyordum bu karşıma çıkınca deprem gibi çöktüm herşeyimden vazgeçtimNerden kaptın bu virusu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
her şeyimi yoluna koymuştum evlenip mutlu bir yuva kurmayı düşünüyordum bu karşıma çıkınca deprem gibi çöktüm herşeyimden vazgeçtimNerden kaptın bu virusu ?
Evet sivil var öyle illet bir virüski vücuttan atılamıyormuş ne yapacağımı şaşırdımSigilmi var sende
Çok zor bu durumu anlatmak. Tedavi olup virus vucuttan atildiktan sonra evlenmeyi düşünebilirsiniz buda kac sene surer belli olmaz tabiÇok önceleri yaptığım bi yanlıştan dolayı oldu şimdi ise böyle karşıma çıktı
Smear temiz cikti 2 ay once yaptırdımCanım bende bilmiyorum ki her doktor başka birşey diyor aklım almıyo artık.. benimde sanırım kaşıntım yeni bir siğil değil doktorun siğil değil diyip benim siğil bence yakın dediğim ama doktorun ısrarla yakmadığı yer kaşınıyor Peki smear falan yaptırdın mı hiç
Sakin intihar falan dusunmeÇok teşekkür ederim yazdınız cevaplama gereği duydunuz hakkınızı helal edin ama ben bu şekilde hayatımı devam ettirebileceğimi düşünmüyorum
Canim sendeki sigiller geciyor bir sure sonra doktora git krem veririler bagisiklik güçlendirdici seyler kullan bunlar gecer cok kisi var bu sekildeÇok teşekkür ederim yazdınız cevaplama gereği duydunuz hakkınızı helal edin ama ben bu şekilde hayatımı devam ettirebileceğimi düşünmüyorum
Geçmesi zaman alıyor bagisiklik düşerse tekrar sigil cikiyorCanim sendeki sigiller geciyor bir sure sonra doktora git krem veririler bagisiklik güçlendirdici seyler kullan bunlar gecer cok kisi var bu sekilde
Ama geciyor bir sekilde oyle degilmiGeçmesi zaman alıyor bagisiklik düşerse tekrar sigil cikiyor
Zamanı belirsiz isteAma geciyor bir sekilde oyle degilmi
Evli olanda var bekar olanda bir cok evli bayandada var bekardadaAranızda evli olanlar varmı arkadaşlar
İşte sorunda bu hiç bir zaman geçmiyormuş virüsAma geciyor bir sekilde oyle degilmi
Ne yaptın sen yaaa canım..Sen forumu okumadın sanırım. Bu hastalığın tedavisi var sakın o sacma sapan ilgi cekmek için bol tıklansın diye hazırlanmıs internet haberlerini okuma. Bu virüs düzgün tedaviyle en gec 2-3 yılda vücuttan temizleniyor. Ama moral motivasyon ve düzgün beslenip spor yapmak önemli. Anlamadım neden bu kadar yıkıldığını.Çok teşekkür ederim yazdınız cevaplama gereği duydunuz hakkınızı helal edin ama ben bu şekilde hayatımı devam ettirebileceğimi düşünmüyorum
Ama çok araştırdım inanki hep aynı şeyler yazıyor virüs sürekli vücutta kalıyor diye ağlamaktan artık gözlerimde yaş kalmadı kimseye derdimi anlatamıyorum çok saol biraz içimi ferahlattınNe yaptın sen yaaa canım..Sen forumu okumadın sanırım. Bu hastalığın tedavisi var sakın o sacma sapan ilgi cekmek için bol tıklansın diye hazırlanmıs internet haberlerini okuma. Bu virüs düzgün tedaviyle en gec 2-3 yılda vücuttan temizleniyor. Ama moral motivasyon ve düzgün beslenip spor yapmak önemli. Anlamadım neden bu kadar yıkıldığını.
Benim sana cok buyuj bir tavsiyem interneti okuma ozlelikle hastanelerin yazdigi yazilari okuma para icin ozllelikle yaziloyor onlar cook.eski bilgiler makaleler benim doktorum internete gore herrkes olucek der hepİşte sorunda bu hiç bir zaman geçmiyormuş virüs
Çok teşekkür ederim haklısın İnan biraz da olsa ferahladım inşallah herkes şifa bulur çok dua ediyorumBenim sana cok buyuj bir tavsiyem interneti okuma ozlelikle hastanelerin yazdigi yazilari okuma para icin ozllelikle yaziloyor onlar cook.eski bilgiler makaleler benim doktorum internete gore herrkes olucek der hep
Kardeşim sen bir sakin ol.. Bir dur.. İntiharı düşünecek bir durum değil çok şükür.. İnsanız hepimiz yanlışlar yapıyoruz.. Senin gibi bizimde yanlışlarımız oldu.. Ama bu durum internette yazanla alakalı değil.. internette çoğu yazılar 2006 2012 2015 yazıları falan..kadınların %90ı bu virüsü hiç haberleri olmadan vücuttan atıyormuş.. Araştrdığında bunu da görmüşsündür.. Yani vücuttan atılmayan birşey değil cok şükür.. Sadece bazılarında bağışıklık düşük olduğu için kolaş atılamıyor..oda en fazla 2 3 yaktırmayla gerekli tedavileri görüp bağışıklığını güçlü tutunca tamamen atılıyor vücuttan ve bağışıklık kazanıyorsun o tipe karşı.. burada Evli olup hpv olup çocuk yapanlar var evli olup tedavi görenler var.. Cin1 cin2 olup gerekli tedaviyi olup sonradan negatif olanlar var.. Gecmiş yazıları oku görürsün.. Senin şuan yaptığın şey inan bana kendine zarar vermek.. Çünkü bu virüs stres sıkıntı depresyonu sevmiyor... Eğer gerekeni.yaparsan 2 yıl içinde vüttan atabiliyorsun... Şimdi git elini yüzünü yıka ben bu virüsü yeneceğim de ve onunla savaş gülerek eğlenerek mutlu olarak ve gerekli tedavilerini yaparak..Ama çok araştırdım inanki hep aynı şeyler yazıyor virüs sürekli vücutta kalıyor diye ağlamaktan artık gözlerimde yaş kalmadı kimseye derdimi anlatamıyorum çok saol biraz içimi ferahlattın
Ablacım çok saol sizden başka paylaşacak kimse yoktu inşallah dediğin gibi olacak herşey o kadar çok olumsuz haberler okudum ki hayattan koptum inşallah atlatırız hepimizKardeşim sen bir sakin ol.. Bir dur.. İntiharı düşünecek bir durum değil çok şükür.. İnsanız hepimiz yanlışlar yapıyoruz.. Senin gibi bizimde yanlışlarımız oldu.. Ama bu durum internette yazanla alakalı değil.. internette çoğu yazılar 2006 2012 2015 yazıları falan..kadınların %90ı bu virüsü hiç haberleri olmadan vücuttan atıyormuş.. Araştrdığında bunu da görmüşsündür.. Yani vücuttan atılmayan birşey değil cok şükür.. Sadece bazılarında bağışıklık düşük olduğu için kolaş atılamıyor..oda en fazla 2 3 yaktırmayla gerekli tedavileri görüp bağışıklığını güçlü tutunca tamamen atılıyor vücuttan ve bağışıklık kazanıyorsun o tipe karşı.. burada Evli olup hpv olup çocuk yapanlar var evli olup tedavi görenler var.. Cin1 cin2 olup gerekli tedaviyi olup sonradan negatif olanlar var.. Gecmiş yazıları oku görürsün.. Senin şuan yaptığın şey inan bana kendine zarar vermek.. Çünkü bu virüs stres sıkıntı depresyonu sevmiyor... Eğer gerekeni.yaparsan 2 yıl içinde vüttan atabiliyorsun... Şimdi git elini yüzünü yıka ben bu virüsü yeneceğim de ve onunla savaş gülerek eğlenerek mutlu olarak ve gerekli tedavilerini yaparak..