Kusburnulu yazioduZerdecop mü kullandın
Hayır imuneks zerdecop kullan 6 ayKusburnulu yaziodu
anladım canım peki şuan attın mı vücudundanBirde kızlar çörek otu yağı nin Rahmi temizleme özelliği var kullanın en az 6 ay
Bende mi gidip bir muayne olsam acaba? Hangi hastanede? Birde sevimli bir doktor mu? Çünkü gittiğim bütün doktorlar sağolsunlar terslediler beniBende pendikteyim yonca hanima gitmistim kriyoterapi yapiodu
Kurtkoy semt polikliniginde ama ağustosa kadar izinliymis.iyi davraniyo hastalarına.Bende mi gidip bir muayne olsam acaba? Hangi hastanede? Birde sevimli bir doktor mu? Çünkü gittiğim bütün doktorlar sağolsunlar terslediler beni
Günde kac defaHayır imuneks zerdecop kullan 6 ay
Sende sadece sigil mi var gumussuuu isse yaramadimi gercektenBitki uzmani sevki gungöre bisuru para döktüm boşu boşuna sigillerim geçmedi azaldı sadece sonra çıkıyor gene.Günde 20 bitkisel kapsul ictim gumus suyu içtim vajinaya sürdüm bisuru şey verdi 6 ayda virus vucuttan atılır daha önce iyileşen oldu dedi ama yalanmis demekki.
Yaramadı malesefSende sadece sigil mi var gumussuuu isse yaramadimi gercekten
Hangi tip.var canim sendeYaramadı malesef
Daha yaptırmadım testiHangi tip.var canim sende
Suyunu bilmoyorum ama direk hap gibi yutuyor lar dogal.antibiyotik oldugunu soyluyorlar cok yararliymis vucut icinArkadaşlar sarımsak suyu bagisiklik için iyi gelirmi
Ben sabah çörek otu yağı kapsülü 2 akşam imuneks 2 kullaniyodum ama sen istersen eczanenle görüşGünde kac defa
Ben bi ara gece yatmadan kapsül gibi yutuyodum oda çok iyiSuyunu bilmoyorum ama direk hap gibi yutuyor lar dogal.antibiyotik oldugunu soyluyorlar cok yararliymis vucut icin
Canim senim sonucun cikmismiydi kolpskopi yapildmisti galiba cin2miydiYarın leep operasyonu olucam korkuyo insan ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?