Yanlış anlamazsan birşey söylicem çok olumsuz konuşuyorsun.. Yeni öğrenen birisi senin söylediklerine bakarsa hayattan soğur.. Çoğu insan ilk yaktırmada bağışıklığını da güçlü tutarak atlatabiliyor.. çoğu doktor bile önem vermiyor vücudun atacak gerekenleri yap diyor.. Bence bu kadar karamsar olma ve yenii gelenleri de karamsarlatma ..Bu sigiller çok inatçı geçmek bilmiyor
Canım değil tabiki hiç değil hemde sakin ol çocukla alakaso yok bunun aklına takılan şeyleri mesaj atarak da sorabilirsin bana :)Ablacım ne olur yardım et evliliğe çocuk sahibi olmaya engelmi bu hastalık lütfen cevaplarmısın
Virüs vucutta kalmıyor böyle birşey yooookk... bana doktorum en az 2 sene içinde yok olur dedi.. kendine iyi bak vitamin al sağlıklı beslen.. 2 seneden öncede bu virüsü atanlr var.. bununla yaşıcaz diye birşey yok.. üzülüp kahrolursan kendine kötülük edersin güçlü olucaksın :) bu hastalık hayatındaki hiçbirşeye engel deil :) siğillerini yaktır tedavini ihmal etme ..Ama çok araştırdım inanki hep aynı şeyler yazıyor virüs sürekli vücutta kalıyor diye ağlamaktan artık gözlerimde yaş kalmadı kimseye derdimi anlatamıyorum çok saol biraz içimi ferahlattın
Bende ayni seyi dusundum.belki kendisi farkinda degil diye dusunuyorumYanlış anlamazsan birşey söylicem çok olumsuz konuşuyorsun.. Yeni öğrenen birisi senin söylediklerine bakarsa hayattan soğur.. Çoğu insan ilk yaktırmada bağışıklığını da güçlü tutarak atlatabiliyor.. çoğu doktor bile önem vermiyor vücudun atacak gerekenleri yap diyor.. Bence bu kadar karamsar olma ve yenii gelenleri de karamsarlatma ..
Ben evliyim canım eşimden kaptım bilsem kapmafan önce aşımı olurdum burda her şeye taktım ağladım senin gibi kötü oldum mutlu giden evliliği vardı her yazılanı okumaktan bunalıma girdim ama hiçbir doktor takmıyor bu kadar yazılanları da okuma olumsuz yazılara da kulak asma zaten üzerinden biraz vakit geçince aman ne çok takmışım diyeceksin çocuğa engel mi diye korktum nelere taktım değil dedi doktorlar sezeryan olursun hayatında da gerçekten sevdiğin kişi varsa güzelce anlatırsın ne güzel smearında temizmiş Hpv testini de doktor gerekli görürse yaptır hiç ama hiç panik yapma ben yaktırdım çıkmadı şuan baya oldu öyle dünyanın sonu değil bu herkes bilmeden çocuk doğurup hamile kalmış normal bile doğurmuş sen bilinçlisin zaten o kadar çokmuş ki çoğu insan bilmeden vücuttan atıyormuş bunu siğil yapmayan türleri de var burda herkes bilinçli ne güzel dua et ve vücuttan atacağına inan bak yıllar önce girip yazanlar çoluk çocuğa karışıp bu sayfayı unutmuşlar sen iyi misin güzel günler var daha sakinnnnnAblacım çok saol sizden başka paylaşacak kimse yoktu inşallah dediğin gibi olacak herşey o kadar çok olumsuz haberler okudum ki hayattan koptum inşallah atlatırız hepimiz
Bilmiyorum belki farkında değildir gerçekten de ama yanlş ne bileyim ben bile karamsarlaştım yaa yazdklarını okuyuncaBen de ayni seyi dusundum
Bende ayni seyi dusundum.belki kendisi farkinda degil diye dusunuyorum
İntihar edicem diye yazıp paniğe kapılmuş biri için gerçekten çok doğru seçimsiniz felaket tellalı gibi tebrik ederim biraz daha olumlu olsanıza o kız bir şey yapsa Allah korusun nasıl vicdanen rahat olacaksınız tövbe yarabbim okudukça şaştım rica ediyorum yaBu sigiller çok inatçı geçmek bilmiyor
En çokta evlenince nasıl söylerim diye korkuyorum onada geçecek hakkına girmiş olucam birşekilde sizin eşinizde bir sorun oluyormu bu hastalıkBen evliyim canım eşimden kaptım bilsem kapmafan önce aşımı olurdum burda her şeye taktım ağladım senin gibi kötü oldum mutlu giden evliliği vardı her yazılanı okumaktan bunalıma girdim ama hiçbir doktor takmıyor bu kadar yazılanları da okuma olumsuz yazılara da kulak asma zaten üzerinden biraz vakit geçince aman ne çok takmışım diyeceksin çocuğa engel mi diye korktum nelere taktım değil dedi doktorlar sezeryan olursun hayatında da gerçekten sevdiğin kişi varsa güzelce anlatırsın ne güzel smearında temizmiş Hpv testini de doktor gerekli görürse yaptır hiç ama hiç panik yapma ben yaktırdım çıkmadı şuan baya oldu öyle dünyanın sonu değil bu herkes bilmeden çocuk doğurup hamile kalmış normal bile doğurmuş sen bilinçlisin zaten o kadar çokmuş ki çoğu insan bilmeden vücuttan atıyormuş bunu siğil yapmayan türleri de var burda herkes bilinçli ne güzel dua et ve vücuttan atacağına inan bak yıllar önce girip yazanlar çoluk çocuğa karışıp bu sayfayı unutmuşlar sen iyi misin güzel günler var daha sakinnnnn
Valla bana ondan geçti zaten o da yaktırıyor canım bir sorun yok şuanlık ama oral fln olmuyor artıkEn çokta evlenince nasıl söylerim diye korkuyorum onada geçecek hakkına girmiş olucam birşekilde sizin eşinizde bir sorun oluyormu bu hastalık
canım belkide evleninceye kadar atarsın virüsü.. sen smear ve hpv tiplemesi yaptırdın mı? Ayrıca korunursanı eşine geçmez buna bana söyleyen prof :) panik yapma bunu yaşayan bir sürü kişi var burada da dışarda da :)En çokta evlenince nasıl söylerim diye korkuyorum onada geçecek hakkına girmiş olucam birşekilde sizin eşinizde bir sorun oluyormu bu hastalık
Burda tek olumsuz yazan benmiyim herkes dert yanıyor sigillerden.herkes intihar etsin ozaman kolaymi bukadarİntihar edicem diye yazıp paniğe kapılmuş biri için gerçekten çok doğru seçimsiniz felaket tellalı gibi tebrik ederim biraz daha olumlu olsanıza o kız bir şey yapsa Allah korusun nasıl vicdanen rahat olacaksınız tövbe yarabbim okudukça şaştım rica ediyorum ya
Daha olumlu yakkaşmalısınız o an dert yanan birine onun dışında zaten genel olarak olumsuzlukları konuşuluyorBurda tek olumsuz yazan benmiyim herkes dert yanıyor sigillerden.herkes intihar etsin ozaman kolaymi bukadar
Dert yanmak ayrı birşey olumsus konuşmakk apayrı birşey.. Olumsuz konuşmak insanı derdin içine daha çok sokuyor ne yazık ki..Burda tek olumsuz yazan benmiyim herkes dert yanıyor sigillerden.herkes intihar etsin ozaman kolaymi bukadar
EvliyimAranızda evli olanlar varmı arkadaşlar
Sirkenin ne zarari olabilrki abartmadigin mudetce yani sigil olsada olamasada dezenfeksten amacli kullannalar var ama sulandiripda sadesi belki tahris yapabilir.canimKızlar ya şimdi benim siğillerim çok şükür tekrarlamıyor 2 ay oldu. Ama kaşıntım geçmiyor ya gercekten çok bunalttı beni eskiden siğiller varken sirkeyle suyu karıstırıp pamukla uyguluyordum kasıntısına iyi geliyordu. Ama şimdi siğilim yokken uygularsam sorun olur mu ki?
Yaktirmismiydin ve bagisiklik guclendirici ne kullandin?Kızlar ya şimdi benim siğillerim çok şükür tekrarlamıyor 2 ay oldu. Ama kaşıntım geçmiyor ya gercekten çok bunalttı beni eskiden siğiller varken sirkeyle suyu karıstırıp pamukla uyguluyordum kasıntısına iyi geliyordu. Ama şimdi siğilim yokken uygularsam sorun olur mu ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?