Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Ahcc nerden aldiniz fiyati nekadar ve nekadar sure kullanicaksiniz
Dondurmak değilde yaktırmak daha iyi diyorlar.. bence birde yaktırın siğillerinizi.. ahccyi ingiltereden bi tanıdığım getirdi bana 6 ay kullanıcam.. sanırım burda 350 tl miş.. çok pahalı burada malesef.. zaten bu hastaığın herşeyi çok pahalı

Bana doktor yaktirmada dondurma da aynı şey.bagisiklikla ilgili tekrar sigil çıkması dedi

Bana doktor yaktirmada dondurma da aynı şey.bagisiklikla ilgili tekrar sigil çıkması dedi
Canım bende bilmiyorum ki her doktor başka birşey diyor aklım almıyo artık.. benimde sanırım kaşıntım yeni bir siğil değil doktorun siğil değil diyip benim siğil bence yakın dediğim ama doktorun ısrarla yakmadığı yer kaşınıyor Peki smear falan yaptırdın mı hiç

Lütfen banada yardım edin yalvarırım evliliğe çocuk sahibi olmaya engel bir durummu ne olur yardım edin intiharın ucundayım yıkıldım resmen

Ablacım ne olur yardım et evliliğe çocuk sahibi olmaya engelmi bu hastalık lütfen cevaplarmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…