• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Bulaşsa eğer benimki hiç geçmezdi bence çünkü birlikte olmaya devam ediyoruz buna rağmen geçmiş.Umarım sende biran önce mutlu haberi alırsın❤️

Bu gardasil aşının yan etkisi varmı kızlar kullanan varsa bilgilendirebilir mi

Kızlar dr. Hakan topalismailoğluna geldik eşimle. Kendisi mümemmel bir insan her şeyden önce yani insanlığı asla ölmemiş tavrıyla yaklasımıyla mükemmel biri. Her seyi anlattı her seyle tek tek ilgilendi. Bu sürecte bu kadar yıpranmışken böyle bir insanla karsılaşmak mükemmel bir şans oldu bize. En fazla 3 yılda gecmeyecek iyileşmeyecek tek bir hasta yok eğer tedavisine dikkat ederse dedi kendisi de. Tedavi kısmına gelecek olursak kendisi hem asit testi yapıyor hem de görüntüyü 100 kata kadar büyüten bir kamera kullanıyor ve görüntüyü de ekrandan siz de görüyorsunuz. Ben 2 tane siğilim var sanıyordum ama minik minik 6 tane siğilim varmış. En cok sevindiğim şey ise vajinamın içinde hiçbir sey olmaması oldu. Onları lazerle yaktı ve işlem 3 dk fln sürmüştür. Eşime de işlem uygulandı ve şu an inanılmaz huzurluyum. Aklımdaki tüüüm soruları cevapladı. Allahım böyle vicdanlı işini iyi yapan doktorlarla karşılastırsın hep.
Burdan tanistigim bir kiz da onerdi bu doktoru bende de tip 16 var ve cin1 cikti devlette insanin yuzune tulurmedikleri kaliyor gercekten ben artik ozelden devam ediyorum agiz tiplemesi de yaptırdım onda da yulsek risk cikti ama nasil gececek bilmiyorum

Bir seyi merak ediyorum birlikte oldugunuz insanlara soyluyor musunuz?? Acik mi olmal gerek yoksa aman salla mi demeli doktorum soyleme gerek yok dedi ama icim rahat etmiyor
Bize söylemediler bilmiyorlardı ya da ondan bu haldeyiz. Bence mutlaka söylemelisin. Kimseye aynı şeyi yaşatma hakkımız yok

Burdan tanistigim bir kiz da onerdi bu doktoru bende de tip 16 var ve cin1 cikti devlette insanin yuzune tulurmedikleri kaliyor gercekten ben artik ozelden devam ediyorum agiz tiplemesi de yaptırdım onda da yulsek risk cikti ama nasil gececek bilmiyorum
Hani ağızda zor tutunuyordu bu 😒 asabım bozuldu

Ya şey dicem birde hamilelik siğil çıkmasına neden oluyormuş hpv atmadysah vücuttan tam olarak tedavinizi olup çocuğu öyle düşünseniz olmaz mı ?
Virüsün vucuttan nezaman atılacağı belli değil 5 sene 10 sene mi bekleyecekler misal diyelim .cocuk için yaş geçiyor

Canım hem kendim artık dayanamıyorum hem de bunu evdekilere anlatamıyorum. Bizde (Azerbaycanda) cok yaygın değil bu hastalık çoğu insan habersiz hatta, o yüzden anlamıyorlar. Anlatsam da anlamıyorlar. Artık beklemeye de ne gücüm ne sabrım kalmadı. Çocuk istiyorum artık. Hem de cok :KK43: o yüzden yapıyorum canım. Buna kalsa cok bekleyeceğiz biz. Her kes tam gecmiyo diyo zaten. O yüzden ya yaktırıp ya kremle dokup devam edicem artık. Ne olursa olsun. Dr. Da bana olumsuz bişey soylemedi tedaviden sonra yaktırdıkdan sonra cocuk için çalışmalara başlaya bilirsiniz dedi. Sadece eşim tedaviye gitmedi çok bekledi. Hep bi bahanelerle. Doktora ölse gitmez hiç sevmiyor yani. Çok zorlanıyorum o yüzden.aldara da bizim burada da cok pahalıymış dondurmak ondan daha uyguna geliyor ya
Doktor banada dondur test falan yaprir dedi ama 1 sene oldu dondurmustum daha once gecmedi.bitkisel ilaclar kullandım azaldı sadece.artık yaşta geçiyor cocuk istiyoruz

Ağız tiplemesini nasıl yaptılar ve nerede yaptırdın acaba ??

Haklısın ama erkege bir sey olmuyor o da diyelim ki ayrildik sonraki kadina soyleyecek mi? Insanlar bilmiyor aids olmusum gibi yaklasiyorlar
Herkes kendinden sorumlu. Erkekler de de siğil cıkıyor. Baska bi kadına bulastırırsa yine ucu size cıkıyor. Ben olsam sorumsuzca her şeyden kaçınırdım

Merhaba arkadaşlar cin 1 hastalığın rahim ağzında cin 2 daha derinde cin 3 çok daha derinde olduğunumu gösteriyor

Back