- 3 Eylül 2018
- 3.994
- 1.666
- 133
Sigil için ne tedavisi gördünüz ?Benim acaip kaşıntım var kızlar ya siğiller patlıcak sanırım yine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sigil için ne tedavisi gördünüz ?Benim acaip kaşıntım var kızlar ya siğiller patlıcak sanırım yine
Yaktırmıştım siğillerimiSigil için ne tedavisi gördünüz ?
Fayda etmicekmiYaktırmıştım siğillerimi
Yaktırdığım yerler geçti ama tekrarlama ihtimali oluyormuş inşallah siğil kaşıntısı değildir buFayda etmicekmi
Kremm ve bagisiklik guclendirici kullandiniz seyler varmiYaktırdığım yerler geçti ama tekrarlama ihtimali oluyormuş inşallah siğil kaşıntısı değildir bu
Ahcc ye başladım krem kullanmıyorum.. sizindemi siğilleriniz var?Kremm ve bagisiklik guclendirici kullandiniz seyler varmi
Dondurmustum ama gecmiyor 6 ay bitkisel ilac kullandim azaldi ama geçmediAhcc ye başladım krem kullanmıyorum.. sizindemi siğilleriniz var?
Ahcc nerden aldiniz fiyati nekadar ve nekadar sure kullanicaksinizAhcc ye başladım krem kullanmıyorum.. sizindemi siğilleriniz var?
Dondurmak değilde yaktırmak daha iyi diyorlar.. bence birde yaktırın siğillerinizi.. ahccyi ingiltereden bi tanıdığım getirdi bana 6 ay kullanıcam.. sanırım burda 350 tl miş.. çok pahalı burada malesef.. zaten bu hastaığın herşeyi çok pahalıAhcc nerden aldiniz fiyati nekadar ve nekadar sure kullanicaksiniz
Bana doktor yaktirmada dondurma da aynı şey.bagisiklikla ilgili tekrar sigil çıkması dediDondurmak değilde yaktırmak daha iyi diyorlar.. bence birde yaktırın siğillerinizi.. ahccyi ingiltereden bi tanıdığım getirdi bana 6 ay kullanıcam.. sanırım burda 350 tl miş.. çok pahalı burada malesef.. zaten bu hastaığın herşeyi çok pahalı
Canım bende bilmiyorum ki her doktor başka birşey diyor aklım almıyo artık.. benimde sanırım kaşıntım yeni bir siğil değil doktorun siğil değil diyip benim siğil bence yakın dediğim ama doktorun ısrarla yakmadığı yer kaşınıyor Peki smear falan yaptırdın mı hiçBana doktor yaktirmada dondurma da aynı şey.bagisiklikla ilgili tekrar sigil çıkması dedi
Ablacım ne olur yardım et evliliğe çocuk sahibi olmaya engelmi bu hastalık lütfen cevaplarmısınCanım bende bilmiyorum ki her doktor başka birşey diyor aklım almıyo artık.. benimde sanırım kaşıntım yeni bir siğil değil doktorun siğil değil diyip benim siğil bence yakın dediğim ama doktorun ısrarla yakmadığı yer kaşınıyor Peki smear falan yaptırdın mı hiç
Ablacım ne olur yardım edermisin bu hastalık evliliğe çocuk sahibi olmaya engel mi çok kötü durumdayım lütfenHamileyken sigillere nasıl bir tedavi olmalı
Evlenecgin kişinin aşı olması lazim ve çocuk sahibi olmaya engel bişey degilAblacım ne olur yardım et evliliğe çocuk sahibi olmaya engelmi bu hastalık lütfen cevaplarmısın
Çok teşekkür ederim cevapladığın için ama ben bunu evleneceğim kişiye nasıl anlatıcam hiç bilmiyorumEvlenecgin kişinin aşı olması lazim ve çocuk sahibi olmaya engel bişey degil
Nerden kaptın bu virusu ?Çok teşekkür ederim cevapladığın için ama ben bunu evleneceğim kişiye nasıl anlatıcam hiç bilmiyorum
Çok önceleri yaptığım bi yanlıştan dolayı oldu şimdi ise böyle karşıma çıktıNerden kaptın bu virusu ?
Sigilmi var sendeÇok önceleri yaptığım bi yanlıştan dolayı oldu şimdi ise böyle karşıma çıktı