Yani ben de önüme gelenle bir sey yasamiyorum elbette goruntude kim neyi anliyor?? Benim ne agzimda ne genitalde bir iz ya da belirti yok soylemesem kim neyi bilecek?? Ama icim rahat etmiyor diye sordum sadeceHerkes kendinden sorumlu. Erkekler de de siğil cıkıyor. Baska bi kadına bulastırırsa yine ucu size cıkıyor. Ben olsam sorumsuzca her şeyden kaçınırdım
Senin normal simirin cin1 cikiyor hpvde cin2 cin3mu cikiyorBirde saat 12 yönünde cin 2 yi bir kademe aşmış dedi kolposkopi sonucuna göre doktor ...ben 1-2 ay beklemek istiyorum leep konisazyon için bitkisel tedavi soğan kürü ve su oruçları tutmak istiyorum bu süre zarfında bağışıklık için sıprulina kullanıyorum sigarayı bıraktım sağlıklı besleniyorum elimden geldiğince 3 tane çocuğum var küçük onlarla stresten uzak olmak zor oluyor sürekli bir koşuşturma halindeyim sizce 2-3 ay beklememin iyileşme sürecine çok etkisi olur mu
Soylesende ya farkli anliyorlar ben eczaneye gittim hpv dedim kadin oyle onyargili davrandiki anlatamm boyle supeli bircsekilde diyoki bu tükürükle. Bulsiyo diyorlar dedim.naptin sen cinsel yolla bulasan bir enfeksiyom oda geciyor zaten sadece rahimde lezyoj seklinde degisum yapiyor sen bilmiyor sun galiba baska bir eczaneye gittim asiyi sordum gozlerini actinyok dedi boyle bakisini gorseniz sanki kadinin eczanesinde bisey bulastiricam herseyereYani ben de önüme gelenle bir sey yasamiyorum elbette goruntude kim neyi anliyor?? Benim ne agzimda ne genitalde bir iz ya da belirti yok soylemesem kim neyi bilecek?? Ama icim rahat etmiyor diye sordum sadece
Görünürde olmasa bile bulaşabilir. Önünüze gelenle de yaşayabilirsiniz. Kimseyi ilgilendirmez. Vicdanen bence söyleyin siğil yoksa korunarak beraber olabilirsiniz. Bunu anlamayacak kadar dar kafalı adamlarla zaten muhattap olmayın. Ağız icinde benim de vardır muhtemelen ama test yaptırmaya korkuyorum sonucu öğrensemde yapabileceğim bi sey yok nasılsaYani ben de önüme gelenle bir sey yasamiyorum elbette goruntude kim neyi anliyor?? Benim ne agzimda ne genitalde bir iz ya da belirti yok soylemesem kim neyi bilecek?? Ama icim rahat etmiyor diye sordum sadece
Bende çok anlamadın sonuç kağıdında cin 2 yazıyor not olarakta alınan parçanın tümü cin 2 daha derinden alınmadığı için ne kadar ilerlediği belli değil diyorSenin normal simirin cin1 cikiyor hpvde cin2 cin3mu cikiyor
Benim arkadasimda 3 tip cin2 cikti temizlediler su an hep temiz cikiyor butum sonuçlarıBende çok anlamadın sonuç kağıdında cin 2 yazıyor not olarakta alınan parçanın tümü cin 2 daha derinden alınmadığı için ne kadar ilerlediği belli değil diyor
Yok haklisiniz tabi saklamak dogru diil ama anlasilamamk uzucuGörünürde olmasa bile bulaşabilir. Önünüze gelenle de yaşayabilirsiniz. Kimseyi ilgilendirmez. Vicdanen bence söyleyin siğil yoksa korunarak beraber olabilirsiniz. Bunu anlamayacak kadar dar kafalı adamlarla zaten muhattap olmayın. Ağız icinde benim de vardır muhtemelen ama test yaptırmaya korkuyorum sonucu öğrensemde yapabileceğim bi sey yok nasılsa
Ya benim ilk ogrendigimde kadin dedi ko lanser diilsin ama her an olabilirsin gerçekten umarim aynisini yaşar fazlasini diil..simdi gittiğim doktorum beni oyle rahatlatiyor ki sakin ol kafana takma herkeste var diyor insanlar gercektrn bilgisiz doktorlar dâhilSoylesende ya farkli anliyorlar ben eczaneye gittim hpv dedim kadin oyle onyargili davrandiki anlatamm boyle supeli bircsekilde diyoki bu tükürükle. Bulsiyo diyorlar dedim.naptin sen cinsel yolla bulasan bir enfeksiyom oda geciyor zaten sadece rahimde lezyoj seklinde degisum yapiyor sen bilmiyor sun galiba baska bir eczaneye gittim asiyi sordum gozlerini actinyok dedi boyle bakisini gorseniz sanki kadinin eczanesinde bisey bulastiricam herseyere
Sen hangi doktra gidiyosrun canjm nereye hangi hastneYa benim ilk ogrendigimde kadin dedi ko lanser diilsin ama her an olabilirsin gerçekten umarim aynisini yaşar fazlasini diil..simdi gittiğim doktorum beni oyle rahatlatiyor ki sakin ol kafana takma herkeste var diyor insanlar gercektrn bilgisiz doktorlar dâhil
İnşallah bende temizlenirimBenim arkadasimda 3 tip cin2 cikti temizlediler su an hep temiz cikiyor butum sonuçları
Evet yaş da var tabii. Bu meretin ne xaman geçeceği de belli değil insan bekleyemiyoDoktor banada dondur test falan yaprir dedi ama 1 sene oldu dondurmustum daha once gecmedi.bitkisel ilaclar kullandım azaldı sadece.artık yaşta geçiyor cocuk istiyoruz
Nasıl temizlendiBenim arkadasimda 3 tip cin2 cikti temizlediler su an hep temiz cikiyor butum sonuçları
Ordaki bolgeyi temizlediler cin2 olan yeri traslama yontemi saniyorum ondan sonraki donemde tekrar kontrole gitti ascus cikti bukez tekrar biopsi aldi gonderdi patilolojiye sonuc temiz cikti artik senede bire dusurduler kontrolleri canim su an sorun yook yaniNasıl temizlendi
Maaşallah diyelim temizlenip bizlerde şifalanırız inşallahOrdaki bolgeyi temizlediler cin2 olan yeri traslama yontemi saniyorum ondan sonraki donemde tekrar kontrole gitti ascus cikti bukez tekrar biopsi aldi gonderdi patilolojiye sonuc temiz cikti artik senede bire dusurduler kontrolleri canim su an sorun yook yani
Valla ben traş yapıyorum ama dikkatli hafif bir şekildeArkadaşlar kılları nasıl alıyorsunuz siz?? Hep böyle mi dolaşacağız ya makasla da olmuyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?