Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayrı kisiye özel baslık satılıyor ondan alın kendinize ait onu götürün kullanınYa kızlar ben lazere gidiyordum buz lazer genital bölgeyi alırken deyiyor yani başlık başlık deymeyen hangisi oluyor şimdi sanırım başka bir lazer merkezi bulmam lazım başkasına geçiririm diye buz yaptırmak istemiyorum hem de başka bir şey kapmak istemiyorum
Canım onu gittiğim merkezden alabiliyor muyum acaba her alete uyuyor mu kiAyrı kisiye özel baslık satılıyor ondan alın kendinize ait onu götürün kullanın
Benim aldığım alex cihazların hepsine uyuyor. Bi sorun derimCanım onu gittiğim merkezden alabiliyor muyum acaba her alete uyuyor mu ki
Teşekkür ederimBenim aldığım alex cihazların hepsine uyuyor. Bi sorun derim
Canim doktor bana parca aldiginda 15 gun iliskiye ara verin havus deniz hamam yasak ve ayakta banyo yapin oturarak dus almayin demistiBugün biyopsi aldırdım. Daha önceden aldıran var mı? Ne kadar sürede iyileşiyor? Deniz havuz ilişki durumu icin ne kadar beklenmeli?
Teşekkür ederim canım havuz hamam da mı 15 gün yasak? Tam da ay sonu tatile gidiyorum mikrop kapmayayım. İyileşir umarım. Kanaman olmus muydu? Bir de sonrasında ilaç verdi mi? Cevaplarsan sevinirim :)Canim doktor bana parca aldiginda 15 gun iliskiye ara verin havus deniz hamam yasak ve ayakta banyo yapin oturarak dus almayin demisti
Canim kanama lekelneme tarzinda hafif kasik agrisi oldu bide orayi boyama yapıyorlar ya o boya kirmizi geliyo bana 15 gun iliski yoo havuz hamam yasak bide otutsrak yikanma ayakta dus al dedi ben toplamda 20 gun iliski yasamadim iyce iylesin diye herhangi bir ilac vermiyor canim ilkez mi yapiyosun biopsi sen yani bir iki gune normale donuyoTeşekkür ederim canım havuz hamam da mı 15 gün yasak? Tam da ay sonu tatile gidiyorum mikrop kapmayayım. İyileşir umarım. Kanaman olmus muydu? Bir de sonrasında ilaç verdi mi? Cevaplarsan sevinirim :)
Teşekkür ederim canım ilk kez biyopsi aldırdım hic ağrım ve kanamam olmadı sadece ilk gün lekelenmelerim oldu ve ilk 2 saat hafif kramplar. İlaçta verdi mikrop kapmaması icin sanırımCanim kanama lekelneme tarzinda hafif kasik agrisi oldu bide orayi boyama yapıyorlar ya o boya kirmizi geliyo bana 15 gun iliski yoo havuz hamam yasak bide otutsrak yikanma ayakta dus al dedi ben toplamda 20 gun iliski yasamadim iyce iylesin diye herhangi bir ilac vermiyor canim ilkez mi yapiyosun biopsi sen yani bir iki gune normale donuyo
Kolposkopide sadece bakılıyor vajinal muayene gibi oluyor aynı zaten önce spekulum yerlestiriliyor icinden bakılıyor, acı olduğu düsünülen kısım gerekli görülürse biyopsi alınması. Ben dün biyopsi aldırdım uyutulmadan. Dayanılmayacak bir ağrısı yoktu. Anlıktı.Kolposkopi yaptiran varmi kızlar aci oluyormu
Anladığım kadarıyla bu siğil her yerden kapılabilme kapasitesine sahip saçma bir virüs.. Allahın cezası virüs yaaa.. Ben artık sadece cinsel yolla bulaşmadığına inanır oldum.. 7 den 70e herkeste var yav.. Ağızda tutunmuyormuş kolay kolay.. Ben bu hastalığı duyunca sabah akşam heryerimi inceliyorum psikolojim bozuldu zaten hek sağlam da sayılmazdı yaa neyyseeee.. Sıkmayın canınızı. Geçmeyen bir virüs değil üzülmeyi ağlamayı bırakıp kendinize gelmeli takmamalı mutlu olmayı ve bağışıklığınızı güçlü tutmalısınız..Bağışıklık ve takmayıp mutlu olmaya devam etmek yeniyormuş bu virüsü..İnşaALLAH siğil değildir sizdeki basit bir et parçası veya basit bir sivilcedirKizlar sanirim bende de sigil var nerden kaptigimi bilmiyorum evlilik oncesi cinsel iliskim asla olmadi ve gebelikte cikti ben sivilce sandim ama 3 yil oldu gecmedi cuma gunu doktora gidecem esimle oralda yaptik ya agzima gectiyse diye korkuyorum esimin agzina gectiyse ay cildiracam aglayip duruyorum oglumla bile ilgilenemiyorum...bende su an 3 tane var sanirim once 1 taneydi hic cogalmiyordu simdi inceleyince toplam uc tane gordum. Sigil degildir insallah diye dua ediyorum.bu arada elma sirkesini pamuga dokup o bolgeme koydum baya kuculttu grnital bolgemden gectim ya agzimda ciktiysa ben ne yapacam
Ay insallah netten okudukca deliriyorum ya oglumada gecirdiysem diye kafam bozuluyor.cuma gunu bir gelseydi bide kucuk bir yerde yasiyorum hpv testi yapiliyormu ondan bile emin degilim agzimi inceleyip duruyorum zaten okbde var bende bide sigil varsa tam deli hastanelik olurum sanirimA
Anladığım kadarıyla bu siğil her yerden kapılabilme kapasitesine sahip saçma bir virüs.. Allahın cezası virüs yaaa.. Ben artık sadece cinsel yolla bulaşmadığına inanır oldum.. 7 den 70e herkeste var yav.. Ağızda tutunmuyormuş kolay kolay.. Ben bu hastalığı duyunca sabah akşam heryerimi inceliyorum psikolojim bozuldu zaten hek sağlam da sayılmazdı yaa neyyseeee.. Sıkmayın canınızı. Geçmeyen bir virüs değil üzülmeyi ağlamayı bırakıp kendinize gelmeli takmamalı mutlu olmayı ve bağışıklığınızı güçlü tutmalısınız..Bağışıklık ve takmayıp mutlu olmaya devam etmek yeniyormuş bu virüsü..İnşaALLAH siğil değildir sizdeki basit bir et parçası veya basit bir sivilcedir
Umarım ona gerek kalmazKolposkopide sadece bakılıyor vajinal muayene gibi oluyor aynı zaten önce spekulum yerlestiriliyor icinden bakılıyor, acı olduğu düsünülen kısım gerekli görülürse biyopsi alınması. Ben dün biyopsi aldırdım uyutulmadan. Dayanılmayacak bir ağrısı yoktu. Anlıktı.