• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Nasıl kurtuldunuz acaba mantardan?
Kasım ayında başladı benim sorunum kaşıntı enfeksiyon yanma, neler kullanmadım sayısız fitil ilaç. Kullanıyodum 1 hafta sonra baslıyodu. Nisan başı bi gün ateşim yükseldi yine yanmam vardı idrarda. Acile gittim acilde bana bi antibiyotik ve 15 gün kullanacağım hap verildi. Recetesinde enfeksiyon klamidya gibi hastalıklara iyi geldiği yazıyor. 15 gün de devam tedavisi. İlaçları kullandım bitti. Artık bilmediğim farklı bi hastalığım mı vardı bilmiyorum. Kaşıntı yanma hepsi bitti. Dar pantolon giyince cok korkardım artık rahat ettim. Öncesinde neler kullanmadım ki şaşırırsınız inanın.

Kasım ayında başladı benim sorunum kaşıntı enfeksiyon yanma, neler kullanmadım sayısız fitil ilaç. Kullanıyodum 1 hafta sonra baslıyodu. Nisan başı bi gün ateşim yükseldi yine yanmam vardı idrarda. Acile gittim acilde bana bi antibiyotik ve 15 gün kullanacağım hap verildi. Recetesinde enfeksiyon klamidya gibi hastalıklara iyi geldiği yazıyor. 15 gün de devam tedavisi. İlaçları kullandım bitti. Artık bilmediğim farklı bi hastalığım mı vardı bilmiyorum. Kaşıntı yanma hepsi bitti. Dar pantolon giyince cok korkardım artık rahat ettim. Öncesinde neler kullanmadım ki şaşırırsınız inanın.
İlacın ismini öğrenebilir miyim acaba? E nabızdan bakarsanız görebilirsiniz ilacın ismini. Çok zor bir durum bu siz de biliyorsunuz yardımcı olursanız coook sevinirim😔🙏🏼

Antibiyotik sonuç olarak siz doktorunuza danışın isterseniz
Antebiyotiği reçetesiz almam zaten de merak ettim prespektüsündeki yazılanları.. Akıntım bazen yoğun oluyor bazen kaşıntı da oluyor da bakayım gerekirse doktordan onu isterim diye düşündüm o yüzden ismini istemiştim 🤗

Arkadaslar simdi diger sayfalara baktimda hpvnin sonu yokmu ya anlamadim yani kimisi diyor agzimda cikti kimisi tip degisiyi kimisi diger tip bulasti yani testlerimiz temiz ciksa bile ilerde partnerimizle iliskimizde yine bulasir yada onda var ben de yok diyelim oral seks sorunmi yine yanibunun bir sonu yokmu yada boyle bu sekildeyse burda konsuualn gibi doktolar niye duzgun ciddi bisey soylemiyor
Tip değiştirme diye birşey kesinlikle yok 16 sadece 16 dır. İnsanlar yapılan testlerde bazılarının bakıldığını bilmediklerinden böyle kanıya varabiliyor. Yani şöyle 16 var yanındada düşük riskli var diyelimki 70 testte sadece yüksek riske baktılar 16 yı gördü aradan zaman geçti vücut attı 16 yı tekrar test düşüğede baktılar sadece 70 çıktı vay tipi değişmiş 😬 yani yok öle bişey 2-3 yıl içinde çoğunlukla atılır. Vücuttan atılması tekrar kapmayacağım anlamına gelmez çoğunlukla cinsel yolla ama çok tehlikeli bir virüs öpücükten bile geçiyor iyi beslenme moral spor sigara içmemek vs atılmasını hızlandırır.

Tip değiştirme diye birşey kesinlikle yok 16 sadece 16 dır. İnsanlar yapılan testlerde bazılarının bakıldığını bilmediklerinden böyle kanıya varabiliyor. Yani şöyle 16 var yanındada düşük riskli var diyelimki 70 testte sadece yüksek riske baktılar 16 yı gördü aradan zaman geçti vücut attı 16 yı tekrar test düşüğede baktılar sadece 70 çıktı vay tipi değişmiş 😬 yani yok öle bişey 2-3 yıl içinde çoğunlukla atılır. Vücuttan atılması tekrar kapmayacağım anlamına gelmez çoğunlukla cinsel yolla ama çok tehlikeli bir virüs öpücükten bile geçiyor iyi beslenme moral spor sigara içmemek vs atılmasını hızlandırır.
Doktorum böyle biseyin olduğunu tip mutasyonu olduğunu ve bi cok hastasında yaşadıgını söylüyor. Erkek arkadasım ve bende aynı yerde test yaptırdık ve farklı tiplere sahibiz. Doktorun yorumu bulaş sırasında bagısıklıkla savas verip mutasyona uğradığı oldu.

Öpücükten gecmiyor tabikide. Hpv genital siğil sadece ağıza tutunması cok zor sanılan kadar kolay olsaydı herkes hpv olurdu

Şey diye duymuştum beh ağızda lezyon varsa basit bir öpücüklere bulaşabildiğini..
Diyorum ya ağıza tutunması zor oluyor olsa bile oral seks ile gecebiliyor siğil olsada olmasa da doktorum zor tutunduğunu ağız icine söyledi. Basit öpücük baska bir sey öpüsmek farklı bi sey cok basit olmuyor:) kesikten bulasıyor ağız ici bi kesik yara olacak öpüsürken değecek öyle gececek falan da falan :D

Diyorum ya ağıza tutunması zor oluyor olsa bile oral seks ile gecebiliyor siğil olsada olmasa da doktorum zor tutunduğunu ağız icine söyledi. Basit öpücük baska bir sey öpüsmek farklı bi sey cok basit olmuyor:) kesikten bulasıyor ağız ici bi kesik yara olacak öpüsürken değecek öyle gececek falan da falan :KK70:
Genital bölgeyede o şekilde mi bulaşıyor peki.? Bir yara veya tahriş veya ufak bir çizik varsa mı bulaşır ? Yoksa temas etmesi yeterli mi?

Genital siğil alanında emek vermiş bir hekimin sayfası http://www.genitalsigil.net/opusme_ile_hpv_tukurukle_sigil_bulasir_mi.html çoğunluk başka yüzde on diğer yollarlarda mesela aynı evde annede var ise kızındada gözlemlenmiş neden çünkü virüs 58 derecede ölüyor yanı 60 derecede yıkanması gerek çamaşırların.
Doktorumun sayfasıı :D bende bunu diyorum zaten basit bi öpücük değil kastı bu kadar korkunç yaklasmayalım cok düsüktür diye yazıyor. Hakan beyde bu şekilde yaklastı.

Back