Arkadaşım ne çok tehlikeli virüs öpücükle bile geçiyor demişsiniz sonra link atmışsın attığın linkte doktor öpüşmeye bile düşük ihtimal olduğunu söylüyor öpücükle öpüşmek aynı şey mi Allah aşkına buraya korkup yeni giren okuyan telaşlanan insanlar olacak neden bu şekilde yaklalıyorsunuz olaya öpücükle geçecek olsa salgın olurdu heralde ya da çoğu insan bilmeden atlatıyırmuş bu virüsü bunların hiç mi çocuğu yok çoluğu yok hepsine geçirirler öyleyse. Ne bileyim annede varsa kızında varmış madem öyle bebeklerde neden yok onların bağışıklığı daha düşük hiç mi anneleri makineye beraber çamaşır atmıyor 60 da ölüp 58 derecede ölmüyor ya ne bileyim kaç doktora sordum geçmez dedi doktorlardan daha nesiniz cinsel yolla bulaşan hastalık olmaktan çıkıp normal yolla bulaşan hastalığa dönmüş o kadar deterjan o kadar suya nasıl dayanıyor bu virüs anlamadım onunda yaşaması için bir ortam vardır heralde 40 derecede olsa nasıl sağlıyor bu kadarını anlamıyorum. Ama bence böyle pat pat öpücükle geçer şöyle böyle hoş değil yazık buraya ilk kez gireceklere