• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Ay insallah netten okudukca deliriyorum ya oglumada gecirdiysem diye kafam bozuluyor.cuma gunu bir gelseydi bide kucuk bir yerde yasiyorum hpv testi yapiliyormu ondan bile emin degilim agzimi inceleyip duruyorum zaten okbde var bende bide sigil varsa tam deli hastanelik olurum sanirim
Yok yok oğlunuza geçmemiştir.. sadece temizliğe birazdaha fazla dikkat edin eşinizin ve sizin iç çamaşrlarınızı yüksek derecede ve ütüleyip giyinin 😀 birde kendi eşyalarınızı başkasyla kullanmayın.. Havlu, tırnak makası, epilasyon cihazı vb mikrop taşıyıcı şeyler sadece size özel olsun.. ve şuan olup olmadığını bile bilmiyorsunuz bu kadar stres yapmayın derim 🤗🤗

Hpv tip 16 var bende bugun smear testi yaptirdim 25 gun sonra sonucu cikacakmıs sonuca gore yapacaklar daha tam belli degil. Ama ben cok korkuyorum.
Sakin olun korkmayın sigara alkol kullanmayın bagısıklıgı güclü tutun besin takviyeleri alabilirsiniz. Smear sonucu daha erken cıkabiliyor. Her şeyin tedavisi var iciniz rahat olsun

Biyorezorans diye bir tedavi araştırdım.Dr Murat Besler yapıyor.Hpv ve herpes virusu tamamen iyileşiyormus.Tedavi sureci biraz uzun olabiliyormuş tabi biraz masrafli yaptirmak isteyen arastirabilir.

Bende görmüstüm pek inandırıcı gelmemisti. Ücret olarak ne kadar diyor?

Sakin olun korkmayın sigara alkol kullanmayın bagısıklıgı güclü tutun besin takviyeleri alabilirsiniz. Smear sonucu daha erken cıkabiliyor. Her şeyin tedavisi var iciniz rahat olsun
Malesef sigara içiyorum umarim bırakabilirim.bagısiklok sistemini guçlendiren hapta aldim bakalım ne olacak.

Yok yok oğlunuza geçmemiştir.. sadece temizliğe birazdaha fazla dikkat edin eşinizin ve sizin iç çamaşrlarınızı yüksek derecede ve ütüleyip giyinin 😀 birde kendi eşyalarınızı başkasyla kullanmayın.. Havlu, tırnak makası, epilasyon cihazı vb mikrop taşıyıcı şeyler sadece size özel olsun.. ve şuan olup olmadığını bile bilmiyorsunuz bu kadar stres yapmayın derim 🤗🤗
Bide kahverengi benler var daha once varmiydi bilmiyorum ama moralim alt ust doktora bir kavussaydim

Bide kahverengi benler var daha once varmiydi bilmiyorum ama moralim alt ust doktora bir kavussaydim
Et beni mi ? Değildr yaa önce doktora görünün sonra yaplması gerekenleri yapın endişe telaş etmayn ve takmayn hiç yokmuş gibi davranın doktorun söyledklerni yapn eğer siğilse bile atacaksınız..

Et beni mi ? Değildr yaa önce doktora görünün sonra yaplması gerekenleri yapın endişe telaş etmayn ve takmayn hiç yokmuş gibi davranın doktorun söyledklerni yapn eğer siğilse bile atacaksınız..
Yok et beni gibi degil benek benek ay ben hic iyi degilim gebelikte leke cikti gecmedimi acaba ne olur dua edin hic iyi degilim

Boyle leke gibi et beni gibi degil
Öyle deri altı lekesi bende de var.. siğil et beni gibi oluyor dye blyorum deri üstü lezyon.. O normal bendir hpv değildir zannetmiyorum .. Deri altı lekesi hpv olsaydı doktor benden şüphelenrdi yani korkmayn ondan 🤗😀 Herşeyi takmaya başlamşsnız sakin olun gerçekten burda cin 1 olup gerekenleri yapıp negatife dönenler var korkmayn.. Stres sıkıntı bağışıklık çok önemli.. 🤗 Rabbim bu korkuyu yaşayanların korkusunu boşa çıkartsın ... Bu dertle uğraşanların da Şafi ismi şerifiyle şifasını versin bu günlerin hürmetine 🤲🤲🤲🤲

Kızlar merhabalar bu konunun dışında birşey danışmak istiyorum başına gelen varsa aydınlatabilirse çok mutlu olurum 🙏 vajinasında yara olan var mı? Bunun için Civanperçemi oturma banyosu öneriliyor deneyen var mı?

:KK68:Bebiklerim nasılsınız? Uzun süredir yazamadım malesef aramıza yeni katılanlar olmus herkese geçmiş olsun diyorum:KK1: ilk şokla buraya koşup kanser olacağını düşünüp ağlayan vasiyet mektubu yazmaya hazırlanan üyelere sesleniyorum siz sansli azinliksiniz ve rahim ağzı kanser dünyada düzenli kontrolle onlenebilen mortalitesi çok düşük TEK kanser türüdür:) lütfen düzenli kontrol ve tedavileri aksatmayın yeterli bunları hergun anksiyete krizleri geçirmiş kendini zar zor toplamış biri olarak yazıyorum hepinizi coook seviyorum ve öpüyorum unutmayın biz kadınlar çok gucluyuz bunuda yeneriz :KK33: yasasin #girlpower

O tedaviye para verileceği kadar ahcc alabilirsiniz düsük riskleri 6 ayda yüksek riskleri 8 ayda büyük oranda yada tamamen yok ediyor

kesin konuşamazsınız insanlara alelade bildiler vermeyin. içip negatif olmayan da çok. mesela beni de kronik kabız yaptı.. ahcc bana hiç iyi gelmedi. kesin yargılarla konuşmayın rica edeceğim.

kesin konuşamazsınız insanlara alelade bildiler vermeyin. içip negatif olmayan da çok. mesela beni de kronik kabız yaptı.. ahcc bana hiç iyi gelmedi. kesin yargılarla konuşmayın rica edeceğim.
Kanıtlanmıs calısmaları devam eden ürün hakkında yazdım bunları akademik makalelerinde bu sekilde yazıyor sadece sizde kabızlık yapması referans değeri olusturamaz değil mi? Kanıtlanmıs bilimsel bir veriden de bu sekilde bahsedebilirim tabikide. Bahsettiğiniz tedavi ile iyileşmis akademik üzerine yazılmış hic bir sey bulamamıstım.

ben orijinal amino up ürününü kullandım aylık 1200 6 ay kullandım bırak geçirmeyi durdurmadı ya da geriletmedi bile
Ayrıca farklı postlarınızda 15 nisan da sanırım kabız yaptı demişsiniz. Kronik kabızın ne olduğunu biliyor musunuz? 6 aydır kullandığınıza emin misiniz?

Back