Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Sizleri okuyunca içim rahat ediyor geçirdiğim kötü günler aklıma geldikçe de böyle korku sarıyor beni işte.. Sizin psikolojinizi çok iyi anladığım için bende yorum yapmak istedim.. İnşaALLAH yoktur veya olduysa bile ben farketmeden yenmişimdir.. Gerçekten hepiniz için dua ediyorum.. Ramazana giriyoruz Rabbim hepinize şifa versin biranönce atlatın İnşaALLAH ve negatif bir şekilde hayatınıza güzelce devam edin 🤲🤲
Canım bende bakireyim ve hpv ile ugrasıyorum. Korktuğun gibi bizde siğil yapmayan hpv tipi olmuyor çünkü siğil yapmayan tip hücre değişikliğine içerde sebep olan tipler ve ilişki olmadığından bunun içeri taşınması mümkün değil. Bizlerde sadece tip 6 ve 11 olabiliyor bunlarda siğil yapan risksiz tipler o sebeple hiç canını sıkma :)

H
Canim seni çok iyi anlıyorum ama doktorunda dediği gibi çok ciddi bir sey olsa ciddi uyarılar yapılırdı. Elbette ciddiyeti olan bir durum ama kontrolle halledilen bir şey ve yine doktorun dediği gibi çoğu kadın bunu fark etmeden vücudundan atıyor. Maalesef ulkemizde çok üzerinde durulmadıgı için her kafadan bir ses çıkıyor.. Sende tip 6 varken canı sıkilıp tip18e dönüsmez bundan korkmana gerek yok. Vücudun sende var olan tipi attıktan sonra sadece o tipe karşı bağışıklık kazanıyor ancak diğer tipleri için hala risk altında oluyorsun bunu önlemek adına da aşı olabilirsin maalesef başka yolu yok. Ancak hiç canını sıkmana değmez bu zamanla giden bir şey bir kere negatif aldıktan sonra öyle bağışıklık dusunce tekrarlayan bir olgu da değil. Hpv hiv gibi güçlü bir virüs değildir yani vücutta ömür boyu kalmaz vücut bir şekilde bunu atar. O sebeple çok kafaya takıp bu süreci uzatmaman en sağlıklısı olacaktır :)
HAklisin canim bende boyle dusunuyorum iste insan zaman zaman icini dokuyor buraya

Canım bende bakireyim ve hpv ile ugrasıyorum. Korktuğun gibi bizde siğil yapmayan hpv tipi olmuyor çünkü siğil yapmayan tip hücre değişikliğine içerde sebep olan tipler ve ilişki olmadığından bunun içeri taşınması mümkün değil. Bizlerde sadece tip 6 ve 11 olabiliyor bunlarda siğil yapan risksiz tipler o sebeple hiç canını sıkma :)
İçimi rahatlattınız gerçekten Allah razı olsun.. Uzaktan okuyordum hep içinize girmek istedim.. İyiki di girmişim birebir konuşunca daha çok rahatlıyor insan 😀

İçimi rahatlattınız gerçekten Allah razı olsun.. Uzaktan okuyordum hep içinize girmek istedim.. İyiki di girmişim birebir konuşunca daha çok rahatlıyor insan 😀
Ne mutlu yardımcı olabildiyseek ^^ Zaten uzerinden çok zaman gecmiş sende bu konuya çok fazla takılmadan ve bizim gibi çıldırmadan kapat bence :KK70: Yoksa halin yamaan..

Ne mutlu yardımcı olabildiyseek ^^ Zaten uzerinden çok zaman gecmiş sende bu konuya çok fazla takılmadan ve bizim gibi çıldırmadan kapat bence :KK70: Yoksa halin yamaan..
😂😂😂 Dogru ama 3 yıl sonra lezyon çıkanları okuyunca tırstım inşaAllah Söylediğiniz gibidir 🙊 Bi ara çıldrmıştım herşeyde doktora koşar olmuştum annem bile delirdi bu kız diyordu 😂 Bide ben 3 ay önce 3 er ay arayla labioplasti ameliyatı oldum 🙄 acaba o ameliyattan sonra birşiy çkmış mıdır diye korku doluydu içim 🙊🙊 Depresyon stres de lezyon oluşturuyor diye okumuştum.. Ben ilişkimden sonra yeni yeni toparladım.. psikolojik destek bile almıştm 😏😏 böyle insanları uzak etsin Rabbim bizden.. Sonucu her anlamda çöküntü oluyor..😒😒😒

😂😂😂 Dogru ama 3 yıl sonra lezyon çıkanları okuyunca tırstım inşaAllah Söylediğiniz gibidir 🙊 Bi ara çıldrmıştım herşeyde doktora koşar olmuştum annem bile delirdi bu kız diyordu 😂 Bide ben 3 ay önce 3 er ay arayla labioplasti ameliyatı oldum 🙄 acaba o ameliyattan sonra birşiy çkmış mıdır diye korku doluydu içim 🙊🙊 Depresyon stres de lezyon oluşturuyor diye okumuştum.. Ben ilişkimden sonra yeni yeni toparladım.. psikolojik destek bile almıştm 😏😏 böyle insanları uzak etsin Rabbim bizden.. Sonucu her anlamda çöküntü oluyor..😒😒😒
Kac yasindasin?

Hic ilisko.yasamadin niye kendine boyle zehir.ediyorsun hayati iliskiye girmeis olsan anliycamda oda yok ben senin yasindayken enerjime kimse yetisemiyodu olumsuz tek bir sey aklima gelmiyodu kiymetnini bil bu yaslarin boyle luzumsuz seyler dusunup.aklini celme bence
Üstten Ufak bir temas yaşamıştım çünkü o kişiyle.. temasla bile bulaştığını okuyunca böyle işte korkar oldum 😒 Paranoyak oldum resmen ... 🙄🙄

Yok yok hiç öyle bir şey değil korkma. Ben tahminimde bunu ev arkadasımdan kaptım 2 yıldır aynı evdeydik ama 2 ay önce falan lezyon oluşumum oldu. Erkek arkadaşımdan olsa dahi onunla da 1.5 yıldır birlikteyim e yine aynı hesap. Yani inan çikacak olsa öyle acayip uzun vadeler almıyor illa bir yerden patlak veriyor. Bağışıkliğın düştüğü anda çıkıveriyor mesela ben çok fena hasta oldum ondan sonra çıktı. Sende operasyon gecirmissin ki bunlar bagisikligi çok fazla dusuren şeyler. Çikacak olsa şimdiye dek çoktaaan çıkardı

Yok yok hiç öyle bir şey değil korkma. Ben tahminimde bunu ev arkadasımdan kaptım 2 yıldır aynı evdeydik ama 2 ay önce falan lezyon oluşumum oldu. Erkek arkadaşımdan olsa dahi onunla da 1.5 yıldır birlikteyim e yine aynı hesap. Yani inan çikacak olsa öyle acayip uzun vadeler almıyor illa bir yerden patlak veriyor. Bağışıkliğın düştüğü anda çıkıveriyor mesela ben çok fena hasta oldum ondan sonra çıktı. Sende operasyon gecirmissin ki bunlar bagisikligi çok fazla dusuren şeyler. Çikacak olsa şimdiye dek çoktaaan çıkardı
Evet bende ameliyat oldum kortixon kulkandim belki enfeksyon vardi cine cevirdi

Ayyy içim rahatladı vallahi.. İnşaAllah siz de kurtulup negatif alırsınız ve hayatınız boyunca mutlu olursunuz 🤲😀

Kizlar birde siğillerimi yaklaşık 1 ay önce doktor ilac surmustu bir turlu gidemedim yarın tekrar gidicem sürekli okul iş arası mekik dokuyorum zaman yok bu ilac olayı çok zorluyor ama öte yandan kendimi kontrol ettiğimde görüyorum ki 1 aydır var olan siğillerimde bir coğalma yok.. Galiba bu iyi bir sey böyle olursa ilacla temizlendikten sonra belki tekrardan oluşmazlar.. Ay valla durup durup mutlu oluyorum

Canım bu böyle ev arkadaşından kapabilecğin bir şeyse tüm Hpv li annelerin çocukları tehlikede olmaz mı bence ev arkadaşından Kapmamışsındır

X