Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama cin1e leep yapiliyormu yani soylemi sizin normal simir testinde mi cin1 cikti da leep yaptilar normalde cin1 e islem yapilmiyor diyorlar ya o yuzden sordmSevkle gittiğim hastanede tekrarlanan smearde cin 1 geldi. Kolposkopi yapılmadı smear sonucu gelince dr hemen leep yapacağım dedi. Ketem de hpv tespit edildi ama cin filan yok temizdi sadece hpv ve tipi belliydi.
Dr prof. Sanıyorum Smear ile sonucunun yanıltıcı olabileceğini tahmin etti. 20 yıllık evli olduğumdan dolayı da lezyonun ilerlemiş olduğunu. Öyle de olmuşAma cin1e leep yapiliyormu yani soylemi sizin normal simir testinde mi cin1 cikti da leep yaptilar
Aacaba bendedemi oyle bende simir temiz aama 16 var düşük lezyon var takip dedi yanlis olmasinmi acaba kendisi geceer dediLezyon alanı çok küçük ama bulunduğu yerdeki dokulara fazla zarar vermiş
Panik yapma benim 20 yıllık geçmişim varmış hpv ile o yüzden dr böyle karar vermiştirAacaba bendedemi oyle bende simir temiz aama 16 var düşük lezyon var takip dedi yanlis olmasinmi acaba kendisi geceer dedi
Peki doktor size ne dedi bunla alakali tekrar ne zmaa kontrolunuz var korunuyomuusuz su an neye dikkat etmeniz gerekiyor cok aferdesizniz oral iliski icin normal ilsiki icin bir uyarida bulundumu sizedePanik yapma benim 20 yıllık geçmişim varmış hpv ile o yüzden dr böyle karar vermiştir
Gerci bunu bilmeden ayni herkes gibi senelrdce yaasamisinizLeep 15 nisanda oldum. Hala lekelenmelerim devam ediyor
Sigil varmiydi sizdeLeep 15 nisanda oldum. Hala lekelenmelerim devam ediyor
Negatif olma ihtimaliniz nedir iyilesmeHayır yoktu
Biyopsi ve leep yapilirken can acısı oldumuBilmiyorum dr pek konuşkan biri değil. 3 ay sonra kontrole gel tedavinin işe yarayıp yaramadığını görelim dedi
Smeardemi cin çıkmıştı ondanmi leep yapti doktorBana biyopsi hiç yapılmadı lerp yapılınca alınan parça payolojiye gitti sadece. Leep yapılırken o bölge iğne yapılarak uyuşturuldu. Çok dayanılmayacak gibi değildi. Ben de herkes gibi acır mındiye düşünüyordum ama korktuğum gibi olmadı. Genel anesteziye bence gerek yok