- 19 Aralık 2018
- 610
- 391
Yerine göre yapılıyor iç dudakların vajina girisinin önündeyse kriyo yapılmıyor cok istedim yapılmadıGebelikte dondurma tedavisi yapiliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yerine göre yapılıyor iç dudakların vajina girisinin önündeyse kriyo yapılmıyor cok istedim yapılmadıGebelikte dondurma tedavisi yapiliyor
Evet sirkeyi bende cok duydum.kullananlardan ve olumlu sonuc alanlardan yani bir tanidikta hem sigik hemde dusuk lezyon var doktor onada ayni seyisoyledi sigillere pamukla bırak banyo da n once sonrada yika demisti ama ben yapmaktan cekindim o yuzden sordum sagolasinBana sirkedeki asitin onu yok edeceğini söyledi doktor. Siğil olmayan kisiler ne amaclı kullanıyor bilmiyorum. Fakat doktor bana üzerine basa basa elma sirkesini kullan olumlu geri dönüşleri çok olmuş. Özelde bir doktora gitmiştim. Doktor samimi olmasa bana kesinle bir operasyon önerirdi sonuçta para kazanacak.
- virüsleri öldürmüyor sadece bakterileri yok edermişEvet sirkeyi bende cok duydum.kullananlardan ve olumlu sonuc alanlardan yani bir tanidikta hem sigik hemde dusuk lezyon var doktor onada ayni seyisoyledi sigillere pamukla bırak banyo da n once sonrada yika demisti ama ben yapmaktan cekindim o yuzden sordum sagolasin
Sende sigil tarzi bisey varmi canim yoksa zaten bakiresin iliski.olmadigi icin bisey olmamistir sigiller temasla bulasabiliyo oda bir sure sonra geciyo niye bukadar taktinki evet korunmak icin ilerde asini olabilirisnMerhaba Dışardan okuyordum üye olup yorum yazmak istedim.. 3 yl önce sözlümle çok küçük bir yaknlaşmamız oldu ve 2 yıl önce Ayrıldık. Beraberlik olmanı ama çok ısrar edince sürtünmesine izin verdim ama çok kısa süreli bir durumdu.. Beni defalarca kez aldattığını öğrendim ve benden önce ilişkileri olduğunu.. zaten o yüzden ayrıldık hayatımda ilk defa birinin elini tuttum oda bana bunu reva gördü resmen pişmanlıktan ölüyorum.. Bu hpv gördüm bu sitelerde ona defalarca bulaşıcı bir hastalığın var mı diye sorduğumda her defasında hayır dedi.. Şimdi de korkuyorum acaba vardı da bana bulaştırdı mı diye.. bakire olduğum için smar falan alınmıyor.. Bu süre 3 yıl içinde 2 kere de ameliyat geçirdim .. En ufak bir sivilcelenmede korkup doktora gittim baktılar bulaşıcı hastalık yok kıl kökü doğal yapısı dediler.. Ama yıllar sonra ortaya çıkıyor denilmesi de beni korkuttu.. Çok kötü stresli günlerde geçirdim hiçbrşey çıkmadı.. Acaba bende varmıdır diye kendi kendimi yerken sizin psikolojinizi gerçekten düşünemiyorum.. Rabbim yardımcınız olsun şafi ismi şerifiyle hepinizin ve şifa bekleyen herkesin şifasını versin.. İnşaALLAH kurtulursunuz inşaALLAH benim korkularmda yersiz çıkar.. Çünkü evlenmeyi düşünüyorum artk..
Aşı olabilirsin eğer varsada bile en azından yüksek riskli hpvden korunmuş olursun.Merhaba Dışardan okuyordum üye olup yorum yazmak istedim.. 3 yl önce sözlümle çok küçük bir yaknlaşmamız oldu ve 2 yıl önce Ayrıldık. Beraberlik olmanı ama çok ısrar edince sürtünmesine izin verdim ama çok kısa süreli bir durumdu.. Beni defalarca kez aldattığını öğrendim ve benden önce ilişkileri olduğunu.. zaten o yüzden ayrıldık hayatımda ilk defa birinin elini tuttum oda bana bunu reva gördü resmen pişmanlıktan ölüyorum.. Bu hpv gördüm bu sitelerde ona defalarca bulaşıcı bir hastalığın var mı diye sorduğumda her defasında hayır dedi.. Şimdi de korkuyorum acaba vardı da bana bulaştırdı mı diye.. bakire olduğum için smar falan alınmıyor.. Bu süre 3 yıl içinde 2 kere de ameliyat geçirdim .. En ufak bir sivilcelenmede korkup doktora gittim baktılar bulaşıcı hastalık yok kıl kökü doğal yapısı dediler.. Ama yıllar sonra ortaya çıkıyor denilmesi de beni korkuttu.. Çok kötü stresli günlerde geçirdim hiçbrşey çıkmadı.. Acaba bende varmıdır diye kendi kendimi yerken sizin psikolojinizi gerçekten düşünemiyorum.. Rabbim yardımcınız olsun şafi ismi şerifiyle hepinizin ve şifa bekleyen herkesin şifasını versin.. İnşaALLAH kurtulursunuz inşaALLAH benim korkularmda yersiz çıkar.. Çünkü evlenmeyi düşünüyorum artk..
Yok siğil tarzı birşey.. Sivilce elime geldiğinde 2 kere jinekoloğa gittim birine geçen ay gittim ikiside bulaşıcı hastalık yok kıl kökü dedi.. Ama korkuyorum çünkü güvenemiyorum.. Hpv vardı da bulaştı mı acaba? Acaba hpv varda siğil belirtisi mi vermedi diye takıntı yaptım.. 3 yıl sonra siğil çıkanları okuyup duyunca korku sardı beni..Sende sigil tarzi bisey varmi canim yoksa zaten bakiresin iliski.olmadigi icin bisey olmamistir sigiller temasla bulasabiliyo oda bir sure sonra geciyo niye bukadar taktinki
Doktora söyledim hpv cinsel açıdan aktif kişilerde olur iğneye gerek yok gençsin dedi bana.. Gerçi çok küçükte değilim ya neyseAşı olabilirsin eğer varsada bile en azından yüksek riskli hpvden korunmuş olursun.
Hic takilma bunlara onda sigil varsa o bulasabilirdi onlarda bir sure sonra vucut yeniuo yani sende olmus olsa bile vucut atmistir ama iliski olmadigi icin boyle bir seybolmaz sende simirde yaniYok siğil tarzı birşey.. Sivilce elime geldiğinde 2 kere jinekoloğa gittim birine geçen ay gittim ikiside bulaşıcı hastalık yok kıl kökü dedi.. Ama korkuyorum çünkü güvenemiyorum.. Hpv vardı da bulaştı mı acaba? Acaba hpv varda siğil belirtisi mi vermedi diye takıntı yaptım.. 3 yıl sonra siğil çıkanları okuyup duyunca korku sardı beni..
Sizleri okuyunca içim rahat ediyor geçirdiğim kötü günler aklıma geldikçe de böyle korku sarıyor beni işte.. Sizin psikolojinizi çok iyi anladığım için bende yorum yapmak istedim.. İnşaALLAH yoktur veya olduysa bile ben farketmeden yenmişimdir.. Gerçekten hepiniz için dua ediyorum.. Ramazana giriyoruz Rabbim hepinize şifa versin biranönce atlatın İnşaALLAH ve negatif bir şekilde hayatınıza güzelce devam edinHic takilma bunlara onda sigil varsa o bulasabilirdi onlarda bir sure sonra vucut yeniuo yani sende olmus olsa bile vucut atmistir ama iliski olmadigi icin boyle bir seybolmaz sende simirde yani
Evlenince eşinden bulasirsa nolcakDoktora söyledim hpv cinsel açıdan aktif kişilerde olur iğneye gerek yok gençsin dedi bana.. Gerçi çok küçükte değilim ya neyse
Haklısın erkek milletine güven olmuyorEvlenince eşinden bulasirsa nolcak
Ama sadece cinsellikle bulaşmazmış .havuz hamam vs.da olabilirmişHaklısın erkek milletine güven olmuyor
Cok gecmis olsun normal simirinmi cin1 geldide kolposjopimi cin3 cikti anlamadim tam olarak20 yıllık evliyim. Eşimin benden önce birliktelikler yaşadığını bilerek evlendim. 2 çocuğum normal doğumla doğdu. Ketem de mart ayında yaptırdığım testte Hpv 16 ve 53 bulunduğunu öğrendim. Daha önceleri de smear testi yaptırırdım sadece enfeksiyon çıkardı. Hpv ile ilgili hiçbir belirti yaşamadım. Pat diye çıktı. Hemen sevk yapıldı büyük şehirdeki bir hastaneye tetkikler tekrarlandı. Smear ve tipleme sonucu ısıl cin 1. Dr hemen leep kararı verdi aynı gün leep oldum sonuç cin 3. Eşimin yıllarca deri parçası sandığı şeyler siğilmiş ve çoğalmadan deri gibi kalmış ta ki öğrenene kadar. O da dr gitti ve siğil olduğunu öğrendi dondurma işlemi yapıldı ve birden çoğaldı sonra yaktırdı şu an minik 2 tane birşry var gibi.Yani yıllardır hpv taşıyormuşuz ve haberimiz yokmuş ve ilerlemiş. Diyeceğim o ki haberi olmayanlar risk altında