Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Kizlar bu sigillerin vajina icine tasinma ihtimali nedir
Sende hangi tipi var? Tip 6 -11 sadece deri uzerinde kaliyor iceri tasınmiyor diye biliyorum. Icerde değişkliğe sebep olan tipler riskli ripler diye biliyorum.. Ama yine de yanlıs bilgi vermek istemiyorum..

Doktor sigil gebelige engel değil.sadece nomal doğum olamaz dedi

Screenshot_20190504-201823_Instagram.jpg
normal doğum olmaz mi sorusuna cevap olarak bunu yazdı dr.

Alttan muayene ile birsey olup olmadigi belli olut mu birde eger icerde birsey varsa kriyo mu yapiliyo
Evet alttan muayane ile belli oluyor ama eğer büyükse ve dr dikkatliyse asit testi var o şekilde bakan klinikler mevcut kesin sonuc veriyor. Kriyo ic dudakları dahi yapılmıyor genellkle içerideyse eğer koterle genel anesteziyle alınıyor

Eki Görüntüle 2265382 normal doğum olmaz mi sorusuna cevap olarak bunu yazdı dr.

Gebelikte bagısıklık dusuyor siğil icin uygun ortam olusuyor tekrardan siğil cıkması durumunda alınması gerekir siğil yoksa normal doğum yapılır. Eğer ki siğil cıkarsa aldırmak icin acı çekersiniz cünkü hamile kisilere anestezi verilmesi pek istenen bir sey değil

Evet alttan muayane ile belli oluyor ama eğer büyükse ve dr dikkatliyse asit testi var o şekilde bakan klinikler mevcut kesin sonuc veriyor. Kriyo ic dudakları dahi yapılmıyor genellkle içerideyse eğer koterle genel anesteziyle alınıyor
Suan benim gördüğüm disarda sigiller 15 tane kadar ice doğru degil

Gebelikte bagısıklık dusuyor siğil icin uygun ortam olusuyor tekrardan siğil cıkması durumunda alınması gerekir siğil yoksa normal doğum yapılır. Eğer ki siğil cıkarsa aldırmak icin acı çekersiniz cünkü hamile kisilere anestezi verilmesi pek istenen bir sey değil
Gebelikte dondurma tedavisi yapiliyor

Evet ben bulunduğum şehirde dr gitmiştim. Smear testi yaptırdım baktı korkma dedi. Vucud bir süre sonra buna bağışıklık kazanır dedi başka bir numaralı virüs gelmezse bunlar sana zarar vermez dedi.
Acaba sigil olmayandada oneriyorlami elma sirkesini sigillerde ise yariyor ama normal bir skeilde dezenfekte amacli kullanilabilrimi

Acaba sigil olmayandada oneriyorlami elma sirkesini sigillerde ise yariyor ama normal bir skeilde dezenfekte amacli kullanilabilrimi
Bana sirkedeki asitin onu yok edeceğini söyledi doktor. Siğil olmayan kisiler ne amaclı kullanıyor bilmiyorum. Fakat doktor bana üzerine basa basa elma sirkesini kullan olumlu geri dönüşleri çok olmuş. Özelde bir doktora gitmiştim. Doktor samimi olmasa bana kesinle bir operasyon önerirdi sonuçta para kazanacak.

X