Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

merhaba arkadaşlar, benim son günlerde anüs çevresinde elime siğiller gelmeye başladı doktora gittim (genel cerrahi) ve siğillerin çoğalmasını beklememi söyledi ne kadar ısrar etsem de kriyo veya koter yapmam dedi. anüste kaşıntım oluyor ve vulvada da kaşıntılarım başladı. siğil çıkmasını önlemek için o bölgelere ne kullabilirim? elma sirkesi, gümüşlü su veya dezenfekte edici bir öneriniz var mıdır?
Holly elma sirkesi benim arkadasima cok iyi geldi sigililerine koydu gercekten ise yaradi makatindada vardi

ilk gittiğinizde ne kadar vardı benim şu an 3 tane civarı ama sabit ne azalıyor ne artıyor iki haftadır
Herkeste aynı şekilde çıkmıyor malesef. Bazılarında tek tek oluyor. Bende kabartılı ince bir sıra vardı dudağın bir yanında. Karnıbahar yüzeyi gibi. Saymak pek mümkün değildi. O kabartılar çoğaldı. Doktor 100 kadar siğil olmuş burada dedi.

Sizinkiler çoğalmaya da bilir. Bence 10 gün kadar bekleyin. Takip edin. Yani bana o da mantıklı geliyor. Hali hazırda henüz gözle görünmeyenler var. Gidip yaktıracaksınız hemen akabinde yenileri çıkacak. Ama çıkmaya da bilir. Çıkmasa bile olanları yaktırmanız gerek. Böyle garip de iki ucu pis değnek bir durum. :/

Herkeste aynı şekilde çıkmıyor malesef. Bazılarında tek tek oluyor. Bende kabartılı ince bir sıra vardı dudağın bir yanında. Karnıbahar yüzeyi gibi. Saymak pek mümkün değildi. O kabartılar çoğaldı. Doktor 100 kadar siğil olmuş burada dedi.

Sizinkiler çoğalmaya da bilir. Bence 10 gün kadar bekleyin. Takip edin. Yani bana o da mantıklı geliyor. Hali hazırda henüz gözle görünmeyenler var. Gidip yaktıracaksınız hemen akabinde yenileri çıkacak. Ama çıkmaya da bilir. Çıkmasa bile olanları yaktırmanız gerek. Böyle garip de iki ucu pis değnek bir durum. :/
en azından yenileri çıkmasın diye temiz tutmak için bir şeyler kullanmak istiyorum ama bilmiyorum da. sağolsun doktorlarımız da çok yardımcı oluyorlar :KK43:

en azından yenileri çıkmasın diye temiz tutmak için bir şeyler kullanmak istiyorum ama bilmiyorum da. sağolsun doktorlarımız da çok yardımcı oluyorlar :KK43:

Sormayın. Ben şöyle yaptım. Elma sirkesi, çay ağacı yağı, hint yağı karıştırıp sulandırdım. O bölgeyi her gece yatmadan sildim. Ama işe yaramadı, yine de çoğaldılar. Sizde yarayabilir. Bu saydıklarımın hepsi siğil tedavisinde kullanılan şeyler.

Bir de doktor propolis içmemi önerdi. Ben onu da siğillerin üstüne değdiriyordum ama onu bir daha yapma dedi. Vajinan gözün kadar hassas bir organın, dedi.

Bir de doktor bana propolis önerdi. Ama içmemi önerdi. Sakın sipillere

Sormayın. Ben şöyle yaptım. Elma sirkesi, çay ağacı yağı, hint yağı karıştırıp sulandırdım. O bölgeyi her gece yatmadan sildim. Ama işe yaramadı, yine de çoğaldılar. Sizde yarayabilir. Bu saydıklarımın hepsi siğil tedavisinde kullanılan şeyler.

Bir de doktor propolis içmemi önerdi. Ben onu da siğillerin üstüne değdiriyordum ama onu bir daha yapma dedi. Vajinan gözün kadar hassas bir organın, dedi.
aaa elma sirkesi de propolis de var ama ters tarafta düzgün uygulayamam siğillerin üstüne. elma sirkesini sulandırıp yapayım bari

Doktorla4 oneriyor dimi bende sigil yook ama bi kac kisiden dezenfekste amacli kullan banyoda onunla yika cikarken dedi ama sakincasi oourmi diye yapmadim
Ben internette çok yerde okudum. Doktorum da suyla seyrelterek kullanabilirsin dedi. Hani aynen öyle dezenfekte amaçlı. Ama kaliteli, doğal bir sirke olsun. Bi de siğillerin başları belli oluyor sirke sürünce. Beyazlıyor. Böylece siğilleri saymak da mümkün oluyor tabi görünür yerdeyse.

Bi de aktif siğil olan yerlere pamukla sürerek değil de tampon yaparak uygulayın. Sürmek dağıtabilir.

Ben internette çok yerde okudum. Doktorum da suyla seyrelterek kullanabilirsin dedi. Hani aynen öyle dezenfekte amaçlı. Ama kaliteli, doğal bir sirke olsun. Bi de siğillerin başları belli oluyor sirke sürünce. Beyazlıyor. Böylece siğilleri saymak da mümkün oluyor tabi görünür yerdeyse.

Bi de aktif siğil olan yerlere pamukla sürerek değil de tampon yaparak uygulayın. Sürmek dağıtabilir.
kemal kükrer var ama market malı sonuçta :/

kemal kükrer var ama market malı sonuçta :/
Yok yok, olmaz o. Kemal Kükrer'in organik sirkesi var gerçi o olabilir. Böyle aktarlardan, doğal ürünler satan yerlerden filan alabilirsiniz. 15-20 lira arasıdır fiyatı. Doğal sirke hafif bulanık olur, içinde ana denen organizmalar oluşur. Market sirkesi kadar da asitli olmaz. Yani siz bilirsiniz tabi de kükürtlü, koruyuculu ve aşırı asitli market sirkeleri. Zaten ucuzlar. Hassas bir bölge, riske atmayın bence.

Yok yok, olmaz o. Kemal Kükrer'in organik sirkesi var gerçi o olabilir. Böyle aktarlardan, doğal ürünler satan yerlerden filan alabilirsiniz. 15-20 lira arasıdır fiyatı. Doğal sirke hafif bulanık olur, içinde ana denen organizmalar oluşur. Market sirkesi kadar da asitli olmaz. Yani siz bilirsiniz tabi de kükürtlü, koruyuculu ve aşırı asitli market sirkeleri. Zaten ucuzlar. Hassas bir bölge, riske atmayın bence.
baktım şimdi %100 elmadan üretilmiştir yazıyor ama içinde koruyucu var. rengi de berrak baya. pazartesi gidip alayım bir aktardan

baktım şimdi %100 elmadan üretilmiştir yazıyor ama içinde koruyucu var. rengi de berrak baya. pazartesi gidip alayım bir aktardan
Evet bende aktardan aldim aynn bulanik ev yapimi 20lira dedi sirkeyi hergub bir bardak suyun içine bir kasik icimekde faudaliymis sigil olam arkadasimda kemal.kukreinkini kullandi

benim atak 3-4 ayda bir oluyor ama kişiden kişiye değişiyor bu durum. erkeklerin hasta olması nadirdir çünkü sünnetli olmak onlara bulaşmasını büyük oranda önlüyormuş. vajina ve vulva virüs ve bakterilerin yerleşmesi için daha uygun ortamlar. doktorun ya bilgisiz ya da kişisel fikrini işine yansıtan bir cahil. kortizonlu kremler bağışıklığı düşürür ve bu viral bir enfeksiyon old için geçici çözüm sağlar ancak. başka bir doktora git doktor yorumlarını oku ve ısrarcı ol yoksa ilgilenmiyorlar
Evet kesinlikle haklısınız aklına gelebilecek tümhastalıkların kremini ilacını verdi, salı günü dermatoloğa gideceğim. Benim gittiğim jinekologtu ve geçmezsse dermatoloğa git demişti. Bir de ben genital bölgede siğil olmasından da korkuyorum, 1cm bile değil küçücük bir nokta gibi hafif dışarı çıkmış bir şey var ve sadece bir tane bunun siğil olma ihtimali var mı? Siz de geçirdiğiniz için soruyorum. Çok teşekkürler bilgilendirmeniz için.

Birşey sormak istiyorum bu siğil dediğiniz hep gruplar halinde ya da dediğiniz gibi karnıbahar kıvamında olmalı değil mi? Bende minicik dışardan bile zor görünen nokta gibi bir şey var. Genital uçuk geçirdiğim için her şeyi o kadar takıp büyütüyorum ki kafamda. Pek doktora gitme imkanım yok bu aralar. Genel olarak çıktığında birden fazla ve çok kabarcıklı mı çıkıyor? İnternetteki siğil görsellleri ile bendekinin alakası yok. Ama yine siz geçirmiş olduğunuz için öğrenmekte fayda var diye düşünüyorum.

Birşey sormak istiyorum bu siğil dediğiniz hep gruplar halinde ya da dediğiniz gibi karnıbahar kıvamında olmalı değil mi? Bende minicik dışardan bile zor görünen nokta gibi bir şey var. Genital uçuk geçirdiğim için her şeyi o kadar takıp büyütüyorum ki kafamda. Pek doktora gitme imkanım yok bu aralar. Genel olarak çıktığında birden fazla ve çok kabarcıklı mı çıkıyor? İnternetteki siğil görsellleri ile bendekinin alakası yok. Ama yine siz geçirmiş olduğunuz için öğrenmekte fayda var diye düşünüyorum.

Su 100 tane sigilin var dedi doktor. Yazan arkadasa zormak istiyoruum. 100 tane sigil sigacak kadar buyuk mu bolgeniz? Insanlari korkutmayi birakin artik.

Su 100 tane sigilin var dedi doktor. Yazan arkadasa zormak istiyoruum. 100 tane sigil sigacak kadar buyuk mu bolgeniz? Insanlari korkutmayi birakin artik.
Siğil tipleri farklılık gösterebiliyor. Benim 3-5 tane dediğime doktor en az 50 tane var su an demisti karnıbahar görünümlü olanlarda bir cok siğil birlesmis olabiliyor. Benim en ic dudaklar de vagina girisindeydi mantıken kaç tane sığabilir ki diye düsünebiliriz oysa

Siğil yaktıran var mı aranızda ? Bende yaktırıcam 1 tane falan kalırsa görmezlerse diye korkuyorum :KK43: bu arada bide yaktırdığın siğilleri patalojiyemi gönderiyolar bana öyle birşey denmedi ama bilen var mı?

X