Arkadaşlar merhaba, tam 1 ay önce genital bölgemin her yerinde su dolu kabarcıklar çıktı daha sonra patlayıp yürütemeyecek derecede acı verdi.(İdrar yaparken asit dökmüşler gibi yanması,bacak ve kalça ağrısı,ateş baş dönmesi vs.) Doktora gittiğimde çok ilgisiz davrandı ben uçuktan şüphelendiğimi söylediğim halde yara kremi,mantar kremi,antibiyotik,deri rahatsızlıklarında kullanılan kortizonlu kremler gibi bir çok şey verdi. Kremleri 1 hafta kullandım ve zaten yaraların geçmesi gereken süre geldiği için geçti,fakat hemen 1 ay sonra yeniden tekrarladı. Ama ilk ataktaki kadar tüm yüzeye yayılmayıp sadece tek bir yerde çıktı. 18 yaşındayım ve önümde oldukça uzun bir süre var bu hastalığı yenmem açısından bir avantaj mı? İnternetten okuduğumda ataklar 3-4 aya bir olur diyordu benim 1 ay sonra yeniden çıktı. Erkek arkadaşımda hiç bir belirti yok, tek birlikte olduğum kişi o başka bir şeyden bulaşma imkanı var mı? Devlet hastanesine gittiğimde aşırı ilgisiz davrandılar ne yapmam gerekiyor? Bana yardımcı olursanız çok mutlu olacağım.